Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lenna1 To jo, i my mame z toho obavy. Sice manzel je v poradku, ale i tak. U me se to nemusi povest kvuli tem „splasenym“ hormonum. ![]()
Ale tak snad nam to vsem vyjde ![]()
@sofia3 Jeee dekuju
To je jedno stenatko, z tech co jsme meli, teda spis nas pes a fena
![]()
Holky, tak me napadlo. Na to spatny spermio. Jsou to vitaminy, doplnek stravy na prirodni bazi. Jmenuje se to Maca - peruansky zensen, nevim jestli to znate ![]()
Manzel ma spermio v poradku, ale zacal to uzivat (je to i na unavu, premysleni a tak) a pak mel to sperma jeste lepsi, bylo jich vic a vic se mrskali ![]()
![]()
Sice nevim, co presne mate za problem, ale zkusit to muzete, treba to trochu pomuze ![]()
@markyj u nás to bude i dost stravou..
lovečák, vysočina, párky, saláty jeden humus větší než druhej ![]()
@Alexandraf Manžel bere Macu i Kotvičník už 5 měsíců, tak jsem zvědavá, jestli to bude znát
![]()
Můj manžel bral různé vitamíny, přestal kouřit, úplně pít alkohol, nosit uplé prádlo a nic. Když jsme se balili na dovolenou, tak jediná jeho starost bylo jestli má sbaleny i vitamíny. Dnes je hrozně uspěchaná doma, stres apod., i lékaři v Unice nám říkali, že je to problém dnešní uspěchané doby.
@Kikuška90 Tak uvidite, u nas to bylo znat uz za mesic, kdyz jsme sli na IUI, pak uz jsme na ni ani nechodili a snazili se doma ![]()
snad vam to pomuze ![]()
@sofia3 Tak to me mrzi ![]()
To jo, je to vsechno tou dnesni dobou, driv toho tolik nebylo. Jen tech paru, co chodi do CARu
nemyslela jsem si, ze toho je az tak moc
![]()
@Alexandraf tak partner bere Macu čtvrt roku, Wobenzym a selzink a změna vůbec žádná ![]()
@Ecil píše:
@Kikuška90 Ahoooj, koho to tu nevidím
Ahoooj
Mě přecééééé
![]()
@xsaleen píše:
@Kikuška90 co je prosim tě IVM?jinak úspěšnost se nezvyšuje počtem embrií, ale počtem transferů, aspon tak to říkají u nás
@Andíílek
Tak mě dr v CAr říkal, že u dvou je asi o 10% vyšší šance ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat