Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@michaelas2010 no GP to chce zacit a pak uz to pojede jak po masle:) Kam ste se stehovali?
@michaelas2010 no tady vsechno hradi pojistovna pres NHS. Takze je to zadarmo pokud mas NIN a ses registrovana u GP.
Jedine co jsem si doplacela byly leky, ale to se s castkama, ktere plati v Cechach neda srovnavat. Za injekce Merionalu nebo Ovitrele jsem platila cca £7.50 takze ok.
@Fin no my jsme bydleli v ballymoney a ted jsme se stehovali v listopadu do money more ale mam GP v ballymoney prosimte co je to to NIN
ted nejak nevim
@michaelas2010 NIN National Insurance Number, to urcite mas. Je tak tam to musi byt hezke. My jsme klasicky v Londyne, ale moc se nam tu libi ![]()
@Fin nam se tu taky libi ted bydlime v 3 pokojovem baraku za 370 lib. jojo to mam ![]()
@michaelas2010 no vidis, sem si to myslela ![]()
co? to je co za cenu?!
my davame 3×tolik za one bedroom
ale je to v centru Londyna
No a jak to mas se snazenim? Mas nejake problemy nebo Vam to proste jen nejde?
@michaelas2010 takze budete jeste zkouset doma? Nebo uz chcete nekam jit?
@michaelas2010 ahoj, jde to ![]()
cekala jsem na ms, ktera prisla z tydennim zpozdenim, takze radost. No a ted az to dostanu, zavolam do CAR a pujdu na takovej zkusebni ET a pak v ten samej cyklus zacnu pichat injekce na utlumeni funkce vajecniku. Tak uz se tesim, ze se zacne neco dit.
Co ty? Uz si sla k GP nebo stale zkousite doma?
@Fin stále se snažíme doma chci za GP na jaře tak duben květen. zrovna jsem se te chtěla zeptat jak to u vas pokračuje a ty jsi mi tonapsala
@michaelas2010 no sem se rozepsala. tak ja u nas zadne zazraky necekam, ted uz cekam akorat na IVF
tak drzim palce at k zadnemu GP jit nemusite.
No dneska jsem objevila mini dusítka ani to nemusím nijak natáčet, tak uvidíme co z toho bude ![]()