Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@popina píše:
Taky pořád cekám co bude. V prosinci bych ale asi chtěla jít na další pokus.
No my jsme chtěli jít na 1.Ivf v listopadu…
@Ivuska88 píše:
No my jsme chtěli jít na 1.Ivf v listopadu…
a půjdete??
Holky já vás jdu jen podpořit po třech letech snažení se nám podařilo otěhotnět přirozeně. Máme za sebou 2 icd a 3 iii, měli jsme začít 3.ivf,které se nekoná, takže mám v lednici léky které nevyuziju ![]()
@Mazlucha píše:
Holky já vás jdu jen podpořit po třech letech snažení se nám podařilo otěhotnět přirozeně. Máme za sebou 2 icd a 3 iii, měli jsme začít 3.ivf,které se nekoná, takže mám v lednici léky které nevyuziju
no teda, to je bomba!!! MOc gratuluji. Taky pořád říkám, že hlavní je nevzdávat se.
@Mazlucha - sice z toho nechápu cože to máte za sebou, ale moc gratuluji
![]()
@KamisB
No psala jsem z mobilu, tak opravuji 3 IUI a 2 IVF, 3 IVF bylo jen v začátku
Ahojky holky jak se vám daří jsem moc zoufala už asi 3 den mam jako ovu.hlen a bojim se, že je konec měla jste to už některá?
![]()
@Renčulina - a v jaký jsi fázi, v těhu totiž je takový hlen taky docela normální.
@KamisB no já si zatím píchám a dneska posledni zítra jdu na utz.
@Renčulina píše:
@KamisB no já si zatím píchám a dneska posledni zítra jdu na utz.
tak to je v pohodě ne? Oni to mají vypočtené a ví co dělat nebo ne. Tak se nenervuj. Určitě to bude dobré!!
@Renčulina - aha, tak to nevadí…ten ovulační hlen je u OPU normální vždyt ten den má být ovulace. A hlen normálně teda já mívám tak 3 dny…a i kdyby jeden největší folikul praskl tak jich tam je ještě dost dalších ne?
neboj zítra budeš moudřejší. a dneska už máš pregnyl nebo až po tom zítřejšším ULZ?
@KamisB ne až zítra se dozvím kdy si píchnout ten pregnyl. Zítra jdu na 2 utz a uvidíme.
@Renčulina - tak třeba to jen dělají ty hormony, ale určitě o něm MUDr. řekni pokud si nevšimnou sami
@Renčulina Nešil holka
hlen je v naprostém pořádku a prasknout ti nic nemůže, proto si pícháš ten Cetrotide ![]()