I.V.F.a antidepresiva

Anonymní
30.8.10 01:19

I.V.F.a antidepresiva

Ahoj,za 3 tydny mě ěeka muj třetí pokus i.v.f. a beru antidepresiva.Mam je vysadit,nebo je mihu i nadále užívat.Dekuju za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17010
30.8.10 08:08

na to by ti měl odpovědět ten kdo ti AD předepisuje a gynekolog v CAR, osobní zkušenosti ani s jedním bohudík nemám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7053
30.8.10 18:59

Anonymní - určitě bych se poradila s dr. v CARu a tím ,který ti je předepsal.Spolu se domluvíte na nejlepším řešení pro Tebe a zda vysadit či nahradit jinými.Záleží jak silná antidepresiva a proč je užíváš.Držím moc palce na IVF ať se zadaří :palec:

veveruskaa - ne všichni doktoři jsou taktní,že? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
31.8.10 08:28

Anonymní omlouvám se za svůj včerejší příspěvek, který ač myšlen v dobrém, byl napsán stroze :zed: .
Samozřejmě záleží na druhu antidepresiv, která bereš, některá se mohou i v těhotenství. A tvůj lékař v CAR by měl být obeznámen se všemi léky, které užíváš, tak by měl být schopen ti poradit a nebo to konzultovat s tím, kdo ti ty léky předepsal.
Přeju ať se zadaří :hug:

Nellys, pokud proti mě něco máš, co kdybys to zkusila řešit přes SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.10 22:02

Děkuji za odpovědi,byla sobota,takže muj dr.bohužel nebyl v dosahu ani na tel.Takže hned v pondělí jsem si zaběhla do Caru a mohu je zatím brat.Ale po transferu musím vysadit,naštěstí beru jen ty nejslabší a jak jsem se dozvěděla,nejsou to antidepresiva,ale jen na to že trpím uzkostí a to je před i.v.f.celkem pochopitelné.Tak to snad bez nich zvladnu.Jinak veverusko,ja jsem to nebrala nijak moc špatně,jen jsem se nad tím trošku pousmala,chapu,že kdo to nezažil,nepochopí.Při prvním i.v.f.jsem byla naprosto v klidu,ale ted už je to potřetí,a ta psychyka fakt dává zabrat. :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
10726
2.11.10 16:54

Ahoj, tak co ses dozvedela o antidepresivech? Take to resim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.12.24 16:53

Nebylo by lepší se dát do psychické pohody a potom až zkoušet IVF? Začátek těhotenství a těhotenství je taky na psychiku náročný, aby to pak nebylo ještě horší a nemělo to vliv na dítě. Určitě i braní antidepresiv může mít nějaký vedlejší účinek na dítě. Ale nemám s tím zkušenost a nejsem doktor, jen můj názor do diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí