Přítel má dluhy, mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
25.1.12 14:24
anoným1 píše:
Jo holky píšu jak prase,ale to neřeším teď..Přemýšlim jak vše mám zvládnout a co dělat.Jo jsme spolů už rok a lituji toho.Dcéře je 3 let,ale tá není jeho jsem rozveděná a synovi je 6 měsicu.Ten už jeho je.Bydlíme v podnájmu.Tak,že nic nemáme jen nabýtek a osobné věci.A většinou nábytek je jeho.Ach jo.. :-(((ch

teď máš peníze na účtě ,ne? rozhodně je nevybírej !!! nech je na účtu a začni hledat byt ,brácha určitě půjde s tebou,když je s tebou i teď ve dvou to zvládnete !! Zažádej u soudu o výživné,hned. Dojdi na sociálku a řekni jim že odcházíš,jestli bys měla nárok na hmotnou pomoc např. na bydlení

• Citovat
  • Upravit
12
25.1.12 14:27

penize na učtě nemám..Jsou to jeho penize a on ich už vybral. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.1.12 14:29

jako on si ty penize vybral už ze svýho učtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.1.12 14:30

Takže bych to viděla co nejdřív požádat o svěření do péče a stanovení výživného na syna, tuším do dvou let máš nárok žádat i o výživné na sebe, a pokud ti to nebude platit, tak žádat ihned o exekuci ze mzdy, ta má přednost před exekucí jiných dluhů - půjček a úvěrů… to by mu pak měli strhávat rovnou ze mzdy, pokud dělá… jestli si s tím nevíš radu, zajdi na sociálku - odbor péče o dítě, tam s tebou tyhle věci sepíšou a poradí, kam co zanést a jak udělat… a rychle najdi jiné bydlení, pokud se nedá vystěhovat… když budeš mít nájemní smlouvu na byt, tak máš nárok i na trvalé bydliště a díky tomu budeš mít nárok na příspěvek na bydlení a určitě i na přídavky a možná i na nějaké jednorázové příspěvky v nouzi… a jestli ti pomůže bratr, kdyby s tebou šel bydlet, abys to netáhla sama, bude jen dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.1.12 14:30

A mateřskou nebo rodičák si nech posílat na svůj účet, ty mu nedávej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.1.12 14:31

Jinak děti miluje.Pořád se im věnuje i mi doma moc pomáha do hospody nechodi,nekouři.No jen ty jeho dlůhy jsou průser..:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.1.12 14:46

Jestli to jenom trochu můžeš vyřešit s tím odchodem, odešla bych. Buď ráda, že nejsi jeho žena. Zrovna v rodině řešíme něco podobného a jenom o něčem takovém dalším čtu, tak se mi otvírá kudla v kapse. Takový chlap ti není oporou, jenom přítěží!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
25.1.12 14:50

J zadlužený víc než dost a evidentně to neřeší a je mu to fuk to je nebezpečné i pro tebe byt nejste manželé…odešla byhc ne třeba natrvaůo…třeba si uvědomí co měla azačne být zodpovědný pokud ne nemohla bych tkahle žít…nidky nevíš kdo ti zaklepe na dveře,zda to bude exekuce apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
25.1.12 15:03

To je hrozna situace,ja bych odesla,neni pobliz nejaky azylovy dum pro matky s detmi?Hlavne si odkladej uz ted bokem nejake penize,kdyby nahodou,at mas neco pro zacatek.Domluv se s brachou,je schopny se o Tebe a deti postarat nez se postavis sama na nohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
25.1.12 15:03
anoným1 píše:
Jinak děti miluje.Pořád se im věnuje i mi doma moc pomáha do hospody nechodi,nekouři.No jen ty jeho dlůhy jsou průser..:-(((

no jo, ale je to hodne velkej pruser :cert:
ja bych se bala, ze nakonec exekutor zabavi i tvuj majetek :think:
nezustavala bych s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VlastaLuk.
25.1.12 15:55

No jo, on je vlastně moc hodnej, akorát má dluhy A dává ti aspoň peníze na domácnost? Na jídlo? Na děti? Na děti je hodný, pomáhá ti. nic nemáte, tak vám nemají co vzít, on si půjčuje, nesplácí, tak jednou, až ty dluhy budou stát za to, tak třeba mu vyjde osobní bankrot, tak o co jde, že ano. Potom nechápu, proč si vlastně stěžuješ. Možná by sis měla srovnat své priority. Třeba se ti jeho přístup k životu zalíbí. Však brzo půjdou děti do školky, do školy, budou potřeba peníze na to a na tamto. Tak si začneš půjčovat i ty, protože jemu už nikdo nic nedá nebo bude sedět za neplacení. Každý máme to, co si zasloužíme.

• Citovat
  • Upravit
17630
25.1.12 15:56

a co mu tím odchodem zatím jen pohrozit? Třeba se vzpamatuje. Nemyslím zkoušet to s ním donekonečna, ale aspoň jednu šanci. Jestli je jinak dobrej a má rád děti, pomáhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.1.12 16:02

Nevěřím, že se chlap pod hrozbou rozchodu naučí finanční zodpovědnosti a „ostrým loktům“ v práci. Přesně to teď udělala kamarádovi jeho bývalá a šéf v práci zase na něho zahrál tvrďáka. Výsledek byl, že kamarád je na antidepresivech, čeká ho rovodový soud a dluhy mu rostou ještě rychleji.
Za mě, finanční zodpovědnost buď člověk má nebo nemá.
Ale je fakt, že by měla zakladatelka chránit sebe a děti před finančními problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.1.12 19:22

To je teda pěkný průser, já byla ve stewjné situaci i když jsem měla byt, on tam bydlel semnou, ale nahlášený nebyl, hrál automaty, do vstahu přišel s dluhama o kterých jsem nevěděla a ty už potom jenom rostly, dokonce mi zatajil že má dvě děti, věděla jsem jen o jednom, jenže jsem po 3 měsících otěhotněla. Tvrdil mi že děti mít už nemůže, měl nějaký úraz a hle, já mám šestiletého syna. kdybych věděla do čeho jdu, tak jdu raději na potrat a to jsem hooodně proti potratům. Peníze skoro žádné nenosil až jsme se do toho tak zam,otali že jsem řekla dost!!! Stále ksem nevěděla jak situaci vyřeším, protože jsem se nechala ukecat na nějaké půjčky, páč pan domácí občas chodil na automaty a já neměla ani na jídlo malému. Slíbil že už hrát nebude že vše splatíme a bude klid. Chyba lávky, pořád neplatil aloše, všude měl dluhy, ex. na plat a já naskonec skončila sama, musela jsem ho vyhiodit i když neměl kam jít, bylo mi ho fakt líto, ale pak jsem si řekla že syn nemůže za to jakého má vola tátu a musel by za to pykat celé dětství. Já zůstala sama s prckem a taky mi zbylo pěkných dluhů. já jen platila a platila, jenže vždy jen nednu věc a pak další, jenže ůroky rostou a pak se s toho nevyhrabeš. Našla jsem si nového přítele, ten všechno zaplatil a věř že se mi dlouho nespalo tak klidně jako teďka.5eš to okamžitě, nq nic nečekej, nebo skončíš hodně špatně určitě od něj uteč i s bráchou. Přeju hoooodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.1.12 19:26
Vera111 píše:
a co mu tím odchodem zatím jen pohrozit? Třeba se vzpamatuje. Nemyslím zkoušet to s ním donekonečna, ale aspoň jednu šanci. Jestli je jinak dobrej a má rád děti, pomáhá…

Pomáhá? to snad nemyslíš vážně, tak jedině do kriminálu. pokud nemaj pořádně na jídlo a on jde a koupí nebo chce koupit auto tak je to u mně obyčejný idiot, kterému je přednější si vozit prdel než dát najíst dětem. a to auto asi taky nejezdí na vodu a pojistka není zadarmo!!!!Pryč ord takového idiota, já fakt vím o čem je řeČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí