Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je teda pěkný průser, já byla ve stewjné situaci i když jsem měla byt, on tam bydlel semnou, ale nahlášený nebyl, hrál automaty, do vstahu přišel s dluhama o kterých jsem nevěděla a ty už potom jenom rostly, dokonce mi zatajil že má dvě děti, věděla jsem jen o jednom, jenže jsem po 3 měsících otěhotněla. Tvrdil mi že děti mít už nemůže, měl nějaký úraz a hle, já mám šestiletého syna. kdybych věděla do čeho jdu, tak jdu raději na potrat a to jsem hooodně proti potratům. Peníze skoro žádné nenosil až jsme se do toho tak zam,otali že jsem řekla dost!!! Stále ksem nevěděla jak situaci vyřeším, protože jsem se nechala ukecat na nějaké půjčky, páč pan domácí občas chodil na automaty a já neměla ani na jídlo malému. Slíbil že už hrát nebude že vše splatíme a bude klid. Chyba lávky, pořád neplatil aloše, všude měl dluhy, ex. na plat a já naskonec skončila sama, musela jsem ho vyhiodit i když neměl kam jít, bylo mi ho fakt líto, ale pak jsem si řekla že syn nemůže za to jakého má vola tátu a musel by za to pykat celé dětství. Já zůstala sama s prckem a taky mi zbylo pěkných dluhů. já jen platila a platila, jenže vždy jen nednu věc a pak další, jenže ůroky rostou a pak se s toho nevyhrabeš. Našla jsem si nového přítele, ten všechno zaplatil a věř že se mi dlouho nespalo tak klidně jako teďka.5eš to okamžitě, nq nic nečekej, nebo skončíš hodně špatně určitě od něj uteč i s bráchou. Přeju hoooodně štěstíčka.
Vera111 píše:
a co mu tím odchodem zatím jen pohrozit? Třeba se vzpamatuje. Nemyslím zkoušet to s ním donekonečna, ale aspoň jednu šanci. Jestli je jinak dobrej a má rád děti, pomáhá…
Pomáhá? to snad nemyslíš vážně, tak jedině do kriminálu. pokud nemaj pořádně na jídlo a on jde a koupí nebo chce koupit auto tak je to u mně obyčejný idiot, kterému je přednější si vozit prdel než dát najíst dětem. a to auto asi taky nejezdí na vodu a pojistka není zadarmo!!!!Pryč ord takového idiota, já fakt vím o čem je řeČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Jana F píše:
ahoj, řeknu jediné: neodcházej, UTÍKEJ!!!
To muj pritel sve dluhy resi jak se da a proto ho mam i rada…Postavil se k tomu celem!! fandim mu!!!
Sicilka:kde se prosím hledá chlap který neuteče před ženskou s dětma a dluhama po chlapovi? ![]()
Vem nohy na ramena, utíkej a zastav se až za horama. Věř mi, vím o čem píšu.
Já když jsem se seznámila s přítele tak mu bylo 33.. a zjistila jsem že má dluhy.. nastoupil do insolvence a všechno poctivě splácí.. problém je ten že mu měsíčně nechávají minimum se kterým ja vždy počítám by měl vyjít.. a ještě mu 3000 zbyde.. Teď jsem ve 22 tt a prosila jsem přítele aby mi přidával aspon 500 mesicne na miminko abych usetrila.. jenze snazim se marne.. pritel je vasnivy kurak a radsi vse co mu zbyde utrati za cigarety.. jenze si neuvedomuje ze ty úenize na male nasetrit potrebuji… co byste delali vy? ![]()
@Anonymní píše:
Já když jsem se seznámila s přítele tak mu bylo 33.. a zjistila jsem že má dluhy.. nastoupil do insolvence a všechno poctivě splácí.. problém je ten že mu měsíčně nechávají minimum se kterým ja vždy počítám by měl vyjít.. a ještě mu 3000 zbyde.. Teď jsem ve 22 tt a prosila jsem přítele aby mi přidával aspon 500 mesicne na miminko abych usetrila.. jenze snazim se marne.. pritel je vasnivy kurak a radsi vse co mu zbyde utrati za cigarety.. jenze si neuvedomuje ze ty úenize na male nasetrit potrebuji… co byste delali vy?
Vykopla ho, s takovým bych ani nebyla.
@Bondatrova… zacinam o tom dosti uvazovat…jinak je hodnej, stara se ale ohledne penez se moc bavit nemuzeme… ihned vypeni
Promiň, ale ty už jsi uděla dost. A to dítě s někým takovým. To si o těch dluzích dříve nevěděla? To je jedna věc, druhá věc je to, že se z tvého příspěvku jeví jako nezodpovědný sobec, pokud se nechce cigaret vzdát, tak ať to alespoň zmírní a polovinu peněz dává bokem na dítě.
I když je to teda zatraceně málo. A to i ta celá částka, kterou po něm právem požaduješ.
Tak jsi normální? Tak víš, jak na tom chlap finančně je. To jste fakt s dítětem nemohli počkat, až mu to skončí?
@Anonymní píše:
@Bondatrova… zacinam o tom dosti uvazovat…jinak je hodnej, stara se ale ohledne penez se moc bavit nemuzeme… ihned vypeni
to je fajn, že nepatříš mezi masochistické trpitelky, které si jen chodí naříkat… tak to bych teda neváhala a odešla od něj