Přítel má dluhy, mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
13.6.15 20:07
@Anonymní píše:
co byste delali vy? :(

Tak rozhodně bych si nepořizovala dítě s chlapem v insolvenci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
13.6.15 20:09
@Anonymní píše:
Já když jsem se seznámila s přítele tak mu bylo 33.. a zjistila jsem že má dluhy.. nastoupil do insolvence a všechno poctivě splácí.. problém je ten že mu měsíčně nechávají minimum se kterým ja vždy počítám by měl vyjít.. a ještě mu 3000 zbyde.. Teď jsem ve 22 tt a prosila jsem přítele aby mi přidával aspon 500 mesicne na miminko abych usetrila.. jenze snazim se marne.. pritel je vasnivy kurak a radsi vse co mu zbyde utrati za cigarety.. jenze si neuvedomuje ze ty úenize na male nasetrit potrebuji… co byste delali vy? :(

fascinuje mě že jsis s někým kdo je v insolvenci pořídila dítě, ale na to se neptáš, pro mě je to velmi nezodpovědný člověk a začala bych si zařizovat budoucnost bez něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
13.6.15 20:13

Teď už je každá rada drahá. Nepochopím to zatemnění mysli - udělat si dítě s člověkem, o kterém vím, že je finančně negramotný, že je v insolvenci a vše, co mu zbyde, utratí za cigarety.
Toto vše jsi přece zakladatelko věděla předem.
Jediná rada je utéct, ale tvoje hloupost udělat si s takovým týpkem dítě tě bude stát setsakramenstky draho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.15 22:26

@matkabagristy asi jsem měla zmínit že jsem otěhotněla neplánovaně a na potrat jsem žaludek neměla ikdyž by to bylo vyřešení problému..

• Citovat
  • Upravit
7527
13.6.15 23:41
@Anonymní píše:
@matkabagristy asi jsem měla zmínit že jsem otěhotněla neplánovaně a na potrat jsem žaludek neměla ikdyž by to bylo vyřešení problému..

tak to plně chápu stím potratem, zajisti si pokud jí tedy ještě nemáš přislíbenou, pomoc rodiny a já bych ho kopla do zadele takovou rychlostí že by se nestačil vzpamatovat, jen bych si tedy zajistila ponejprve aby ti podepsal přiznání otcovství na matrice ať na něj máš alespoň nějakou páku aby trošku solil, no i když to tedy také není jistota, ale budeš to mít jednodušší s otcem v RL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
13.6.15 23:48
@medunka23 píše:
tak to plně chápu stím potratem, zajisti si pokud jí tedy ještě nemáš přislíbenou, pomoc rodiny a já bych ho kopla do zadele takovou rychlostí že by se nestačil vzpamatovat, jen bych si tedy zajistila ponejprve aby ti podepsal přiznání otcovství na matrice ať na něj máš alespoň nějakou páku aby trošku solil, no i když to tedy také není jistota, ale budeš to mít jednodušší s otcem v RL

a taky lehčí bez sobeckého chlapa na krku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.15 20:36

@medunka23 On uz je v listu napsany… takze to aspon financne bude jednodussi…a myslim ze uz i neco tusi…

• Citovat
  • Upravit
36504
14.6.15 20:43
@Anonymní píše:

existuje snad něco jako antikoncepce, úřed i potom :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.15 20:45

@Burj Chalifa jo existuje.. a kdyz holka bere antikoncepci tak si asi mysli ze aspon funguje tak na co by si brala prasek po…

• Citovat
  • Upravit
7527
14.6.15 20:45
@Anonymní píše:
@medunka23 On uz je v listu napsany… takze to aspon financne bude jednodussi…a myslim ze uz i neco tusi…

spíš jsi chtěla napsat že máš podepsaný papír o uznání otcovství RL ti vystaví až se ti dítě narodí, jinak bych ho opravdu kopla do řiti, ale zajisti si nějakou rezervu, nebo pomoc rodiny, protože i když by měl do dvou let věku dítěte platit i na tebe, tak pokud nebude chtít platit nebude a ty ho můžeš dát na policajty až po tuším čtvrt roce co ti neplatí, takže i když ti dá stovku, bude se to brát že ti platí. To jen abys byla na toto připravená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.15 20:47

@medunka23 aha.. vidis o tomhle jsem si jeste nic nezjistila.. ale dekuju mrknu se na to a vyridim si to az se malej narodi :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky