Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Může být, ale stoprocentně to nikdo neřekne. Nejlepší by byla nějaká celková prohlídka u praktického lékaře
@Kfětoslava píše: Více
Vždyť je to Heduš, ta už je proklepnutá, byla na vyšetřeních. Ale k psychiatrovi, kam by měla vyrazit, nešla. Jen to tu slibovala.
Ty prostě nepochopíš vid ze 5ohle není psychické a pořád budeš psát o psychice
@Anonymní píše: Více
Ne, opravdu to nepochopím, proč konečně neděláš, co bys měla. Ale ono je snazší neustále brečet nad sebou, na netu a otravovat tím okolí. Chudáci děcka. Přitom kdyby ses začala léčit hned, před těmi pěti lety, dávno všechno mohlo být v pohodě.
A proč to Heduš proste nezkusíš? Zase ses nikam neobjednala, co?
Ahoj Heduš, fakt jsi mi chyběla
a kdy konečně navštívíš psychiatra?
Dotaz v prvním příspěvku (anonymní tulipán): Může to způsobovat psychika?
Reakce (anonymní tulipán): Ty prostě nepochopíš, že tohle není psychické.
Já myslím, že účel diskuse splněn, odpověď se našla už na první stránce, konec diskuse.
Ty máš dost. Tohle psychika prostě není, bolest na prsou tres, estrasystoly, motání hlavy
Jestli jsi skrz naskrz prohlédnutá a nic nenašli, bude to psychika. To neovlivníš, za to nemůžeš, je to stejné, jako když to má příčinu ve špatné funkci. Když máš hodně náročné období, může se to třeba projevit žaludkem. Hubneš, zaboha nic v sobě neudržíš, nemáš hlad a máš všechny příznaky závažné choroby. A stojí za tím…JENOM nervy. Je potřeba to léčit, odborníkem a nebude to hned, zlomená noha chce taky svoje, taky to nepřechodíš, ani neléčíš sama.
Za sebe dodávám, že čím víc se člověk pozoruje, tím víc fiktivních chorob nasbírá a tím víc si škodí. Moje rada zní, jak budeš mít tendenci se sledovat, běž se pustit do nějaké práce, která za tebou bude vidět. Bude to na tebe mít pozitivní dopad.
Jenže víš jak je to dlouho víš kolik zdravotních věcí se mohlo změnit?
Neeee! Ty máš dost a už mě neštvi. Vyblila jsi na sebe toho tolik, že je úplně snadné tě identifikovat. Pokud se nezačneš léčit u psychiatra, nemáš žádné právo vychovávat své děti, protože jsi neléčený blázen.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, uz nemůžu z mých stavů, pořád je mi na omdlení, pořád me bolí za krkem, pořád me probouchava srdce, pořád mam ataky je toto psychické?