Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono by to chtělo znát taky verzi té matky. Umím si představit, že po něm občas chce posekat zahradu, zakazuje mu chlastat pivo, jíst věci, na který nemají peníze, třeba za něj žehlí jeho průšvihy, o kterých se mu nechce mluvit. Už vidím, jak je tohle všechno pravda pravdoucí…
Taky bych to viděla, že nám tady Filip neříká všechno. Třeba mu matka prohrabává věci jestli tam nemá drogy, zakazuje mu chodit za kamarády, co v tom jedou a vede ho k práci. Mohl zavolat na nějaké zpoplatněné číslo a nadělat tím mámě hromadu starostí s penězi.
A předně, jak už tu někdo psal, je mu 18 let a může se s tátou vídat, jak chce. V tom mu nikdo bránit nemůže i se nastěhovat k otci bez matčina souhlasu.
@Bora-Bora Tak já si i takového tragéda umím představit ![]()
Třeba čekal, že mu tu někdo nabídne bydlení zdarma, když doma tak trpí ![]()
@FilipNovák Máš asi jedinou možnost, najdi si práci a začni žít svůj život. Nejsi ničí majetek, ale pokud bydlíš doma u matky a necháš se od ní živit, tak s jejím chováním nic nenaděláš. Nebo se domluv s otcem, jestli bys nemohl být u něj.
@Bora-Bora píše:
Třeba já nebo ty, tam už se jeden krk navíc ztratí
Myslím, že by moje polovička brala 18 letého Filipa jako konkurenci
To by neprošlo. ![]()
@Bora-Bora píše:
No ta moje by asi taky neskákala nadšenímAle Filda by mohl být můj syn, tak už je jedno jestli 3 nebo 4 děti
. Jen babi s dědou by měli na hlídání o krk víc
Co blázníš, by ho pořádně zapřáhli
Je mladej a síly má na rozdávání ![]()
@Bora-Bora píše:
No taky pravda, ale nehraje tam roli to, že ještě studuje?
Ne