Jak anonymně poslat peníze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11285
21.12.25 10:03

Ne, já fakt nejsem Ploskutáček, ale můžete mi přispět na anální kolík. Jinak PayPal mám pro nákupy z ciziny a název účtu PayPalu se prý musí shodovat se jménem majitele účtu. Zkuste tohle:

https://www.anycoin.cz/buy_gift_card

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.25 10:14
@yumyumky píše: Více

Správně, jestliže někdo plánuje obětovat pár stovek nebo tisícovek konkrétnímu člověku jako dobročinnost, nemusí přitom dávat všanc svou identitu a soukromí. Když u převodu zobrazí jméno typu Tomio Okamura, tak adresát má kompletní informaci o dárci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.25 10:16
@Ploskutáček píše: Více

Ale existuje! Jak se ukázalo, lze to udělat naprosto anonymně a nespojit to nejenom s konkrétní osobou, ale ani se skutečným nickem.

• Citovat
  • Upravit
1247
21.12.25 12:51
@Anonymní píše: Více

A k cemu bude samozivitelce v nouzi, ze ji ty 2 tisice dal treba Okamura? Jak to muze zneuzit? Jasne, muze mu zase psat o dar, tak si ji zablokuje. A dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.25 17:21
@Gerbera001 píše: Více
Že tu třeba zveřejní, že Muří noha, který se tady chlubí, jak má dvě milenky a obě jsou těhotné i jak věší manželce bulíky na nos, je vlastně Tomio, na kterém si pak tady všichni smlsnou a chytnou se toho novináři? ;)
  • Citovat
  • Upravit
1247
22.12.25 13:47
@Anonymní píše: Více

Tyhle prispevky musi Muri noha psat uz od zacatku pod anonymnima kytkama, jinak si koleduje o prusvih, protoze manzelka nebo milenka driv nebo pozdeji jeho prezdivku stejne zjisti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!