Jak anonymně poslat peníze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ne, já fakt nejsem Ploskutáček, ale můžete mi přispět na anální kolík. Jinak PayPal mám pro nákupy z ciziny a název účtu PayPalu se prý musí shodovat se jménem majitele účtu. Zkuste tohle:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yumyumky píše: Více
Správně, jestliže někdo plánuje obětovat pár stovek nebo tisícovek konkrétnímu člověku jako dobročinnost, nemusí přitom dávat všanc svou identitu a soukromí. Když u převodu zobrazí jméno typu Tomio Okamura, tak adresát má kompletní informaci o dárci.
- Citovat
- Upravit
@Ploskutáček píše: Více
Ale existuje! Jak se ukázalo, lze to udělat naprosto anonymně a nespojit to nejenom s konkrétní osobou, ale ani se skutečným nickem.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
A k cemu bude samozivitelce v nouzi, ze ji ty 2 tisice dal treba Okamura? Jak to muze zneuzit? Jasne, muze mu zase psat o dar, tak si ji zablokuje. A dal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gerbera001 píše: VíceŽe tu třeba zveřejní, že Muří noha, který se tady chlubí, jak má dvě milenky a obě jsou těhotné i jak věší manželce bulíky na nos, je vlastně Tomio, na kterém si pak tady všichni smlsnou a chytnou se toho novináři?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tyhle prispevky musi Muri noha psat uz od zacatku pod anonymnima kytkama, jinak si koleduje o prusvih, protoze manzelka nebo milenka driv nebo pozdeji jeho prezdivku stejne zjisti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!