Jak brzo otěhotnět?

224
11.1.16 14:50

Jak brzo otehotnet?

Je mi 20 a priteli 34. Ma strach ze jw to jeho vina ze to nejde.. Ja mu porad rikam ze to chce cas, ale sama začínám byt nervózní. Zaciname se snažit třetí měsíc, soulozine tak nejak kazdy den.. Poprve jsem otěhotněla v dubnu a to mimodelozne a to jsme se nemuseli ani snazit.. Bohužel ale mimodelozne…Proto se přítel tolik divi proc to ted nejde hned.. Ted zacatkem mesice jsem doufala ze to nedostanu a dneska ejhle… Byla jsem dost smutna.. Zvisuje Mamavid moznost gravidity? Dost me shazuje, kdyz vidim jine jak otehotn a ani nevi jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
67
11.1.16 14:56

3. měsíc nic není, kor když jsi předtím prodělala mimoděložní. Spíš se snažte hodit oba do celkové pohody. Mamavid podle mě nezvyšuje možnost gravidity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
11.1.16 14:56

@077lenka Shazuje tě to? Proč? :think: Promiň, ale třetí měsíc snažení přece není dlouho. Víš kdy máš plodné dny a ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
11.1.16 14:57

Kyselina listova podporuje otehotneni.. A jinak, normalni doba je rok :) 3 mesice jeste nic neznamenaji. Kazdy den snad ani neni potreba, spermie vydrzi i 3dny. Co si koupit ovulacni testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
11.1.16 14:57

Můžeš pít třeba kontryhel. Mě pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.1.16 14:59

@077lenka 3. měsíc a ty šílíš? co bys dělala, kdyby ses snažila léta :think: :lol: nešil.. tělo potřebuje odpočinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.1.16 14:59

@077lenka Bohužel, někomu to prostě jde samo a někdo se bohužel musí snažit déle.. Tři měsíce neznamenají vůbec nic, navíc se tělo musí zotavit. Vím, že si myslíš, že se to asi říká snadno, ale prošli jsme si tím také. Po ztrátě prvního dítěte jsem taky čekala a modlila se, aby to bylo hned další cyklus.. nebylo. Každý další jsem se naplakala a bylo mi co měsíc hůř a hůř.
Můžu Ti jen říct, co jsem dělala já. Od potratu jsem každý den pila kontryhelový čaj- půl litru ráno, půl litru večer. Nevynechávala podle cyklu, prostě denně, měsíce. Začni brát Femibion- je to nejlepší z těhotenských vitaminů, co můžeš koupit. Plus jsem k tomu ještě začala brát kapsle rybího tuku- neuškodí, pro mimi naopak. Styk každý den je akorát horší. Ikdyž to u nás bylo obdobné, jen tak týden před tím, než jsem měla mít ovu jsme to dělali obden. Nechodit se hned poté osprchovat, nevstávat, zůstat co nejdéle v klidu ležet, nohy nahoru.. Já vydržela tak kolem dvaceti minut. :lol: Není to jen výmysl, říká se, že má tělo poté zůstat chvíli v klidu a co jsem četla o těch nohách nahoru, no proč ne žejo, co bych pro mimi neudělala. :)
A teď jsme ve dvanáctém týdnu a musím zaklepat- zatím vše ok.
Pokud by to nešlo tak půl roku, už bych se asi objednala pro jistotu alespoň na nějaké vyšetření, ale to spíš pro váš klid a pro jistotu. :)
Takže klid, nestresuj se. Kup kontryhel, vitamíny a věř tělu, že pozná, kdy je na to připravené. :hug: Hodně štěstíčka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.1.16 15:32

Já vím, ja si to říkala taky ze tri mesice neni nic. Ale nejak mi to zamrzelo a chtela jsem v diskuzi najit porozumění.. Po MS zkusím brat ten mamavid, mam ho koupeny, nohy nahoru take obcas dam.. Proste mi to bylo líto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.1.16 15:39

@077lenka Neboj, naprosto přesně vím, o čem mluvíš. Každou ms jsem obrečela. A to i před ztrátou prvního, snažili jsme se chvíli už předtím a prostě to bolí. Každý měsíc čekáš, že UŽ to musí být a ono pak nic. Je to zklamání. Taky mi věř, že to další Ti stejně nic nenahradí to první, ale trochu to pomůže.¨
Mamavit bych nechala, můžeš ho dobrat třeba až už budeš těhotná. Takhle bych za sebe doporučila femibion 1. :) A kontryhel opravdu pomůže, prvních pár dní Ti možná bude vadit, ale potom si zvykneš a ani Ti to nepřijde. Na mě každý blbě koukal, když jsem řekla, že piju denně litr stejného čaje, ale co neudělat, když je to prospěšné žejo. :mrgreen: :mrgreen: :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
11.1.16 15:46
@yasmine5 píše:
Kyselina listova podporuje otehotneni.. A jinak, normalni doba je rok :) 3 mesice jeste nic neznamenaji. Kazdy den snad ani neni potreba, spermie vydrzi i 3dny. Co si koupit ovulacni testy?

A na to si přišla jak? Kys. listová otěhotnět nepomůže, při jejím nedostatku může dojít k některým výv. vadám.
@077lenka
Souložit každý den je někdy možná spíš na škodu, zkus si prvně vypozorovat kdy máš ovulaci a podle toho se snažte. Vím dobře, jak to každý měsíc mrzí, ale musíš být trpělivé, někdy je to i o hlavě. My se snažili rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.1.16 16:17

@077lenka Může to být tím že souložíte každý den. Babská rada je počkat až chlap vyvine iniciativu sám od sebe - nesvádět ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.1.16 16:18

Ten caj pomohl jo? Mate miminko? Kdyz se to povede tak budu stejne vyplasena, budu se bat i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224

@Lynette nn on sám chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812

@077lenka třetí měsíce neni moc neboj me je 23 a mam za sebou dve zt holt to chce cas ted me čeká vyšetření v caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.1.16 16:23

@077lenka Čaj pomohl i tělu se rychleji zotavit a celkově je pro „vnitřek“ dobrý. :lol: :lol:
A máš pravdu, až otěhotníš, bude strach příšerný. Já se bojím neustále a myslím, že nepřestanu, dokud nebude u nás venku. Nemůžu za to, nikdy dřív jsem taková nebyla. Ale je to prostě uvnitř a ovlivnit to nejde. Jsem klidnější pár dní po každém utz, ale pak je to zase zpátky a je to někdy až ochromující. Prostě to tak je, nic se s tím nedá. Ale ta radost to přepere. :) Rady typu- nemysli na to, nestresuj se.. Rady pěkné, ale nefunguje to. Holt prostě každý měsíc budeš čekat, každý měsíc to možná obrečíš, ale ono to pak bude a budete oba brečet pro změnu radostí. :hug: :) Neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí