Snažilky Ostravačky 2016

536
10.1.16 12:30

Snažilky Ostravačky 2016

Ahoj holky,
zakládám tuto skupinu, pro Ostravačky a holky z okolí, pro ty které se snažíte tak jako já o miminko :-) Třeba si vyměnit zkušenosti, popsat jaké léky, bylinky apod… berete :-) A zkrátit si třeba čekání zda mrcha MS přijde :-) Snad tato skupinka přijde vhod… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2248
10.1.16 12:49

Ahoj holky, já už se tedy nesnažím, ale v době, kdy jsem byla hodně čerstvě těhotná jsem dostala na úpravu cyklu 2 balení Provery. No nenačala jsem ani jedno a přijde mi to líto vyhodit, jsem z Ostravy, tak kdybyste nějaká tyhle léky brala, ráda předám (samozřejmě za to nic nechci).
Jinak vám držím pěsti, aby se co nejdříve zadařilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.1.16 12:51

@Kajuli a nač je to co ty bereš? Já beru akorát clostíky, tedy ty už jsem dobrala a tak čekám co se bude dít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
10.1.16 14:54

@brufikova No já to ani nezačala brát, z abnormálně dlouhého cyklu se vyklubalo těhotenství :mrgreen:
je to na nepravidelnou MS, bere se po ovulaci a zkrátí ti to cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.1.16 15:20
@Kajuli píše:
@brufikova No já to ani nezačala brát, z abnormálně dlouhého cyklu se vyklubalo těhotenství :mrgreen:
je to na nepravidelnou MS, bere se po ovulaci a zkrátí ti to cyklus

Je to něco jako utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
10.1.16 16:08

Aano, syntetický progesteron. Ale myslím, že by se neměly zaměňovat, i když úplně jistá si nejsem. Jak jsi na tom ty, jak dlouho se snažíte, máte už nějaké děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.1.16 18:35

@Kajuli jo jo už mám dvě dcerky…A cca od srpna se snažíme a cca od konce srpna mám pichly agolutin, nasazený utrogestan a od 29.12 clostiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.1.16 18:36

@Kajuli A ty jsi na tom jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
10.1.16 22:07

Já mám doma 4,5 letou holčičku a jsem ve 13. týdnu. Ale byly to nervy :mrgreen: Tyjo, takže třetí do party, to je hezké:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
11.1.16 08:06
@Kajuli píše:
Já mám doma 4,5 letou holčičku a jsem ve 13. týdnu. Ale byly to nervy :mrgreen: Tyjo, takže třetí do party, to je hezké:)

Ty jo tak tiše zavidim a gratuluji:-) jo jo do třetice snad kluk:-) chybí mi vůně miminka a navíc mi přijde že holky se začínají osamostatnovat:-) a ty jsi hned otěhotněla nebo jsi taky brala nějaké hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
11.1.16 17:39

@brufikova Jojo, naše samostatná opice mi taky tak nějak připomněla miminko:) No já to měla trošku složitější, rozjela se mi autoimunitní hypofunkce štítné žlázy, která mi pro změnu hrozně rozjela cyklus. Takže jsme se sice snažili, ale dost marně. Po létě se to dalo nějak dokupy, doktor nechtěl nasazovat další hormony, že bychom to akorát zase vychýlili a chtěl tmu nechat čas. No a na další kontrolu jsem došla už těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
12.1.16 12:22

Ahoj holky můžu se přidat, taky se snažíme o druhé, ted dobírám hormony a uvidím co co řekne na kontrole zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
12.1.16 12:41

@Mao1 ahoj a co beres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
12.1.16 12:46

Clostilbegyth.Ja uz ho kdysi brala a vubec jsem na to nereagovala.tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
12.1.16 23:15

@Mao1 já ho beru taky teď jsem v 1 cyklu zkoušení a ty? Už jsi po dobrani? Já čekám zda do 10 dnů dorazí MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí