Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
zakládám tuto skupinu, pro Ostravačky a holky z okolí, pro ty které se snažíte tak jako já o miminko
Třeba si vyměnit zkušenosti, popsat jaké léky, bylinky apod… berete
A zkrátit si třeba čekání zda mrcha MS přijde
Snad tato skupinka přijde vhod…
![]()
Ahoj holky, já už se tedy nesnažím, ale v době, kdy jsem byla hodně čerstvě těhotná jsem dostala na úpravu cyklu 2 balení Provery. No nenačala jsem ani jedno a přijde mi to líto vyhodit, jsem z Ostravy, tak kdybyste nějaká tyhle léky brala, ráda předám (samozřejmě za to nic nechci).
Jinak vám držím pěsti, aby se co nejdříve zadařilo ![]()
@Kajuli a nač je to co ty bereš? Já beru akorát clostíky, tedy ty už jsem dobrala a tak čekám co se bude dít ![]()
@brufikova No já to ani nezačala brát, z abnormálně dlouhého cyklu se vyklubalo těhotenství ![]()
je to na nepravidelnou MS, bere se po ovulaci a zkrátí ti to cyklus
@Kajuli píše:
@brufikova No já to ani nezačala brát, z abnormálně dlouhého cyklu se vyklubalo těhotenství
je to na nepravidelnou MS, bere se po ovulaci a zkrátí ti to cyklus
Je to něco jako utrogestan?
Aano, syntetický progesteron. Ale myslím, že by se neměly zaměňovat, i když úplně jistá si nejsem. Jak jsi na tom ty, jak dlouho se snažíte, máte už nějaké děti?
@Kajuli jo jo už mám dvě dcerky…A cca od srpna se snažíme a cca od konce srpna mám pichly agolutin, nasazený utrogestan a od 29.12 clostiky…
Já mám doma 4,5 letou holčičku a jsem ve 13. týdnu. Ale byly to nervy
Tyjo, takže třetí do party, to je hezké:)
@Kajuli píše:
Já mám doma 4,5 letou holčičku a jsem ve 13. týdnu. Ale byly to nervyTyjo, takže třetí do party, to je hezké:)
Ty jo tak tiše zavidim a gratuluji:-) jo jo do třetice snad kluk:-) chybí mi vůně miminka a navíc mi přijde že holky se začínají osamostatnovat:-) a ty jsi hned otěhotněla nebo jsi taky brala nějaké hormony?
@brufikova Jojo, naše samostatná opice mi taky tak nějak připomněla miminko:) No já to měla trošku složitější, rozjela se mi autoimunitní hypofunkce štítné žlázy, která mi pro změnu hrozně rozjela cyklus. Takže jsme se sice snažili, ale dost marně. Po létě se to dalo nějak dokupy, doktor nechtěl nasazovat další hormony, že bychom to akorát zase vychýlili a chtěl tmu nechat čas. No a na další kontrolu jsem došla už těhotná
Ahoj holky můžu se přidat, taky se snažíme o druhé, ted dobírám hormony a uvidím co co řekne na kontrole zítra.
Clostilbegyth.Ja uz ho kdysi brala a vubec jsem na to nereagovala.tak jsem zvedava.
@Mao1 já ho beru taky teď jsem v 1 cyklu zkoušení a ty? Už jsi po dobrani? Já čekám zda do 10 dnů dorazí MS