Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoooj holky.. muzu se pridat? snazime se o prvni a v pondeli asi taky dostanu clostil ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám
V září byla svatba a v listopadu jsem po 10 letech vysadila prášky.. od prosince se snažíme. Je to sice ještě krátce, ale i tak nejde nemyslet na to zda je vše ok nebo ne.. v listopadu jsem byla na kontrole a dr. mi našel folikul, dost mě bolel levý vaječník. Ale moc se v tom nevyznám, ovulaci snad mám dle každoměsíčních bolestí břicha tak uvidíme..
Pridavam se holky. Zaciname se tenhle mesic snazit o druhe dite, tak jsem zvedava zda dostanu menstruaci nebo uz budu tehotna. Prvni dite se nam povedlo napoprve kluk-tenhle mesic bude mit 2 roky a ted chceme holcicku tak chci mit sex pred ovulaci a pohlidat si to a proto jsem si koupila ovulacni testy. U prvniho ditete hned hak mi ukazali dve tucne cervene carky, tak naskedujici den probehla ovulace a my meli sex a vznikl z toho maly ![]()
@janina07 já bych řekla, že asi ne. Před půl rokem jsem tu psala akorát já ![]()
To je skoda. Co sem se tak divala, tak jsou ve skupinach devcata prevazne okoli Prahy.
@janina07 stále nic… Teď beru druhý cyklus clostik a gynprodyl.. Aspoň mi to konečně upravilo cyklus, měla jsem ho totiž i šedesáti denní. Teď se mi to upravilo na 32 dní. I ovulaci mám díky tomu hezkou. Ale mimi stále nikde. Už to bude rok od snažení. Jedno dítě už máme
No my mame tak jednu bude mit 10. Ale manzel bude mit prvni. Zatim jsme nikde nebyli. Bez ochrany jsme od cervna a snazime se od zari. Jen vzal praci ve skodovce v cechach tak to je na prd. Cykly mam cca 33dni. Ovulaci vim jen vypoctem. Ted by mi mela prijit asi10/2 a objednala jsem se na gyndu na 9/2tak snad to ztihnu. Chci si promluvit s doktorkou. Zda to nejak jeste podporit. Nic neberu jen kys. listovou.
@chillli píše:
@janina07 já bych řekla, že asi ne. Před půl rokem jsem tu psala akorát já :r@chillli píše:
@janina07 stále nic… Teď beru druhý cyklus clostik a gynprodyl.. Aspoň mi to konečně upravilo cyklus, měla jsem ho totiž i šedesáti denní. Teď se mi to upravilo na 32 dní. I ovulaci mám díky tomu hezkou. Ale mimi stále nikde. Už to bude rok od snažení. Jedno dítě už mámeTo je mi lito. Uvidis ze se zadari. Jak stare mas ditko? A kolik ti je?
@janina07 malý bude mít 17.unora dva roky
já mám 28 a manžel bude mít v únoru 30
malého jsme pocali neplánovaně po 4 měsíční známosti ![]()
@chillli píše:
@janina07 malý bude mít 17.unora dva rokyjá mám 28 a manžel bude mít v únoru 30
malého jsme pocali neplánovaně po 4 měsíční známosti
Jee tak to je prcek maly. Mi bude 34 a mala je proti vasemu mimusku slecna ktere bude v breznu 10.
@chillli píše:
@janina07 malý bude mít 17.unora dva rokyjá mám 28 a manžel bude mít v únoru 30
malého jsme pocali neplánovaně po 4 měsíční známosti
Jee tak to je prcek maly. Mi bude 34 a mala je proti vasemu mimusku slecna ktere bude v breznu 10.