Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajuli mě už neproplati asi nic;-( já teď si vybírala peníze za utz prsou…nebo mám ještě něco nárok když těhotná jsem?
@brufikova Záleží, co máš za pojišťovnu. Vím, že VZP i ČPZP mají speciální program pro těhotné, v rámci kterého poskytují nějak kolem 1000- 1500 buď na cvičení, předporodní kurzy, vitamíny, anebo právě screening. Omrkni webovky, tam to určitě budou mít vypsané:)
@Kajuli ty jo no ale než bych tam přešla to by bylo cca za rok ![]()
@brufikova A ty máš kterou? třeba taky mají nějaký program, ono to je víceméně u pojišťoven podobné:)
@brufikova http://www.rbp-zp.cz/…-nad-19-let/ Poslední odstavec, dostaneš 700 na screening:) Lepší, než drátem do oka
@brufikova hele pořád stejně, čajíčky, rýmečka, přidaly se šílené chutě, hraju si na vývařovnu
Co ty, co pondělní kontrola, už se chlubíš s průkazkou a srdíčkem:)?
@Kajuli ještě
nebylo vidět prý mimco je mooooc malé teď 8 jdu znovu… A řeknu ti na to že jsem změnila gynekologa mám to chuť znovu udělat jen už se mi nechtějí platit vstupní poplatky nevím no
![]()
@brufikova No a ke komu teď chodíš? Já si ani nepamatuji, že bych nějaký vstupní poplatek platila, ale ke svému doktorovi chodím už od puberty ![]()
@Kajuli já chodila ke kempnemu mladému ten odešel a místo něj ordinovala duchodkyne a od té jsem teď v lednu utekla a teď chodim do silesia k Ichnovskemu a tam jsem platila 500 vstup ![]()
@brufikova Jéé, ke Kempnému chodí mamka, ale tedy k tomu starému ![]()
Tyjo, to je docela dobrá pálka, nedivím se, že se ti tohle nechce dávat. doktor není dobrý?
@Kajuli nevím v pondělí jsem byla má kontrole 5+3 TT a nic mi neukázal a nerekl
jsem úplně v hájí zda těhotná jsem nebo ne ani na utz nezapl televizi co je naproti toho lůžka… Čekala jsem víc no…že aspoň uvidím na televizi klidně nic hladinu hCG mám tu mi dělali minulý týden. V pondělí jdu opět na kontrolu a bojím se moc že to bude to samé. ![]()
Holky tak já se k vám jdu taky přidat, jsem 6+4, min týden na ko ještě nebylo vidět
, ale mimisek už je v po jdu znova tak snad bude už
![]()
chci se vás zeptat bolí vás prsa..mě bolely a už přestaly tak jsem z toho nanervy
člověk se toho dočtě..někdy bych ten pc ![]()