Snažení, čekání a testování. Přání // :-)

765
10.1.16 13:43

Snažení, čekání a testování. Přání // :-)

Zdravím všechny co se snaží o miminko a těší se na // :) Rád bych se podělila o své zkušenosti a také si ráda přečtu ty vaše. S přítelem se snažíme již 12 měsíců o miminko a stále se nezadařilo. Ze začátku jsme byli jak bláznění do snažení a udělala jsem snad 100 testíků, měla jsem snad všechny příznaky ale ms dříve či později vždy dorazila :,( Posledních pár měsíců se na to snažíme nemyslet, necháme to na přírodě ale i tak je ve mě stále nějaká naděje že tento měsíc to výjde. Ovu nepočítáme, takže si myslím že tak moc upjatí nejsme. Vím že právě snažení může být příčina nezadaření. Každý kdo je ve stejné či podobné situaci pojdme se dělit o své zkušenosti a radosti či zklamání :) V těchto nejistých a napjatých dnech, měsících nebo v mém případě ročních odbobí nám pomůže s čekáním na vytoužené // :) budu se těšit :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5065
10.1.16 14:25

Ahoj, jsme na tom podobne…snazime se 10 mesicu, z pocatku jsem stejne jako ty blaznila, hlidala ovulaci atp., ale bylo to spis na skodu…jak jsem prestala vse peclive hlidat a odsunula snazeni na druhou kolej, tak se zadarilo hned dvakrat, bohuzel to v obouch pripadech skoncilo biochemickym tehotenstvim, poprve v zari a ted v prosinci…beru to tak, ze se to melo stat a doufam, ze se brzy dockame.. :) a vam preji to same :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
10.1.16 14:33

Ahojik :) Je mi to líto co se stalo, ale jak říkáš asi se to stát mělo a není všem dnům konec i přes to že čekáme tak dlouho.. Věřím tomu že jednoho krásne dne to výjde jak nám tak i vám všem ostatním. Nejhorší je to čekání a naděje, já osobně na to nedokážu uplně přestat myslet už kvůli tomu že jsem přišla o práci a jsem ted doma, tak snad se najde něco co mě odpoutá od myšlenek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
10.1.16 14:43

Minulý měsíc jsem měla už týden před ms tlaky v podbříšku, myslela jsem si dorazí dříve ale ms se opozdila, trošku jsem doufala že se konečně zadařilo ale nakonec zase přišla 43 DC ale břicho pobolívá stále, nevím co se děje snad ne cysta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
10.1.16 18:15

@Nicollka1993 ja mam zase strasne rozhazene cykly, takze zpozdeni ms u me neni vubec zadne prekvapeni, u prvniho syna jsem mela pozitivni tt az 3 tydny po vynechani ms, takze jsem musela mit ovulaci o dost pozdeji…zrovna ted uzmam tyden zpozdeni, tak uvidim, co z toho bude…taky ale neumim vypnout uplne na 100%, v prubehu cyklu ano, e jak se blizi termin ms, tak uz mi myslenky zad utikaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
10.1.16 18:33

Já mám také rozházené cykly a ne tak moc +- 5 dní. Ani nevím kdy ovuluji a hlídat se mi také moc nechce abych na to nebyla tak upnutá. :) Dávat ti naděje nebudu, protože nemáš jistotu a to zklamání by bylo těžké ale mooc ti přeju aby to tentokrát vyšlo a budu ti držet všechny palečky :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
10.1.16 18:33

Já mám také rozházené cykly a ne tak moc +- 5 dní. Ani nevím kdy ovuluji a hlídat se mi také moc nechce abych na to nebyla tak upnutá. :) Dávat ti naděje nebudu, protože nemáš jistotu a to zklamání by bylo těžké ale mooc ti přeju aby to tentokrát vyšlo a budu ti držet všechny palečky :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
10.1.16 18:37

@Nicollka1993 no to ja s tim ani nepocitam ze by to vyslo, po tom co mam za sebou uz si nadeje jen tak nedelam :) ale diky, bylo by to fajn :) tak at i ty brzy najdes // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
10.1.16 19:23

Tomu věřím, máš za sebou těžké období ale věřím že se vše k dobrému obrátí :) hlavní je tu naději nestrácet protože dříve nebo později to vyjde.. já si říkám že to tak asi má být, že je eště čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
10.1.16 19:58

@Nicollka1993 jojo, ja zas tak nicham nespecham, jednoho spuntika uz doma mame, takze neni cas na to spatny myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
10.1.16 22:19

To je dobře :-) to já nevim jak zapomenou :nevim: asi si najdu koníčka a bude :-D tak hodně štěstí a dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
14.1.16 13:11

Týna K. Ahooj :) tak jak jsi na tom? přišla mrška nebo nee :) já od rána zvracím a nevím jak to zastavit ale těhu asi nejsem protože jsem teprve 17 DC. to by bylo asi eště brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
14.1.16 15:08

@Nicollka1993 ahoj, no me MS ještě nedorazila, je mi špatně, dost me bolí prsa a pícha v pravém podbřišku…na testech ale zatím nic moc, takže jsou jen dvě možnosti…buďto MS ještě dorazí, nebo jsem mela později ovulaci a test se ukáže pozitivní az později, jako u prvního…3 týdny po zpoždění MS první duch ☺ tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
14.1.16 15:45

Zatím to vypadá dobře, tak držím palečky dál a tiše se připravuji na gratulaci. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
14.1.16 17:36

@Nicollka1993 díky, uvidime či z toho nakonec bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie