Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vše je o pozitivním myšlení. Věřím, že je to těžké, ale musíš o sobě začít přemýšlet hezky. Jenže ono se to lehce říká a těžko dělá. Z vlastní zkušenosti vím, že člověk musí chtít. Ano, stále si opakovat pozitivní slova. A dělat něco pro sebe, pro radost. Více se usmívat a hlavně mít se vždy ráda. ![]()
Pokud máš ppp a 15 kg plus ti přijde, že jsi tlustá, tak potřebuješ léčbu dobrého psychiatra. Bez toho se to nikdy nezlepší.
@Anonymní píše:
@TO_IT jim zdravě a hýbu se, barvim si vlasy, snažím se o sebe starat, mám přifouknuté rty. Ale podívám se do zrcadla a chce se mi brečet. V minulosti jsem měla ppp a byla hubena tak ze jsem přišla o menstruaci, teď mám 15kg plus a hrůza
Ne, není to hrůza. Máš to v hlavě, doporučuji navštívit psychiatra.
K psychiatrovi i psychologovi chodím. Ano, jak jedna uživatelka psala- chci byt proste jiná, nechci byt já a vypadat jak já. Nesnáším se a už nevím co dělat
roky psychoterapie a stejne se nenávidím
Asi jsem se chtěla jen vypovídat
Pokud je tvá finanční situace dobrá tak bych využila plastického doktorka a bandaz žaludku.
@Annabela11 píše:
Pokud je tvá finanční situace dobrá tak bych využila plastického doktorka a bandaz žaludku.
Ale blbost. Ona není tlustá. Vždyť má jen o 15 kg víc, než když byla vyhublá tak, že přišla o menstruaci.
@mackA159 Tak Lenka je extrém jsou lidé co si nechají upravit pouze nos či prsa a jsou spokojeni.
Mně v tomto přilpadě přijde terapie kontraproduktivní. Jo, pokud jsi štíhlá krasavice tak jdi na terapii, ale pokud jsi objektivně tlustá a nehezká, tak terapie nepomůže. Maximálně tak k tomu, smířit se s tím
A co pro sebe děláš? Proč nescvičíš a nepečuješ o sebe, když máš ze sebe takhle negativní emoce?
Šmarja co se ti stalo, že o sobě takhle přemýšlíš? Spíš si myslím, že jsi normální hezká holka jen to z nějakého důvodu nevidíš. I kg navíc někomu sluší s možná je ani nemáš. Prostě žena má kg víc než dítě co nemá menstruaci. Bohužel nevím jak ti pomoct. ![]()
@Anonymní píše:
K psychiatrovi i psychologovi chodím. Ano, jak jedna uživatelka psala- chci byt proste jiná, nechci byt já a vypadat jak já. Nesnáším se a už nevím co dělatroky psychoterapie a stejne se nenávidím
Asi jsem se chtěla jen vypovídat