Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najdi si o BDSM něco na netu. Jsou i diskuze.
A submisivní bud jsi nebo nejsi. Hlavně si s partnerem nejdřív sedni a promluvte si o tom, jakou máte o takovémto vztahu oba představu, kam až může partner zajít (doporučuji začít mírně, a postupně hranice posouvat) a také se dohodnou na nějakém slovu, které bude sloužit jako případné stop.
@kathystar diskuse jsem hledala, asi blbě. Docela by mi to pomohlo, nemáš odkaz?
Slovo pro strop je asi základ, musíme vymyslet… ![]()
Jullieta je pěkné čtení
Rekla bych to tak, že Jullieta je dráždivé čtení, Sodoma už dost nechutné.
Zkus pro začátek třeba diskuzi na Nyxu, najdeš jí tam po zaregistrování v tématech.
Můj přítel se v BDSM našel, já k tomu přičichla později, tak teď zkoušíme a ladíme. On role střídá podle chuti a nálady, já jsem spíš sub, dominantní vydržím být chvíli a musím mít fakt náladu.
Sprosté slova používáme, je to rajcovní. Ale taky zkoušíme kam až můžem zajít.
A dává nám to hloubku intimního vztahu, absolutní důvěrnost. Je to krása.
Anonymní Ani.
@Anonymní píše:
Můžete mi prosím třeba říct, co Vám to dává?
Co mi to dává? Týjo, asi hrozně moc ![]()
Já už bych „vanilkový“ vztah mít asi nemohla, byla bych z toho zoufalá.
D/s je pro mě styl života, i když kvůli dětem nemůžeme praktikovat vztah 24/7.
A při samotných hrátkách se můžu uvolnit, mám svobodu, nemusím nad ničím přemýšlet, řídím se jen příkazy a rozkazy od Pána a těším se z každé radosti, kterou mu můžu dopřát.
Stopa je moc důležitá, vím o případu kdy holka seřezala na chatě kluka před jeho maminkou:) chudák ji vyděl ale byl tak mimo že zapomněl stopku a jeho máti byla tak šokovaná tím co viděla že na to půlhodiny koukala než prohlásila spásnou větu tak to by snad stačilo.
@Erian napsala jsi to moc krásně. Něco takového jsem přesně pociťovala. U mě to bylo hodně o uvolnění a oddanosti Pánovi. Konečně jsem u toho mohla mít čistou hlavu a nic nevymýšlet. Pán byl ze své role úplně nadšen, a to opravdu nemyslím tak, že by se na mě krutě vyžíval. Ta radost a štěstí v jeho očích…prostě wow.
Pravidla si musíte nastavit sami, vy dva, Ty musíš dát ty hranice za které on nepůjde.. Tohle je jen ve Tvých rukách.. Naučit to rozhodně nejde, pokud to není Tvůj povahový rys ![]()
@sissi79 díky, myslím, že to tam je, jinak bych na to nepřistoupila. Jen se v tom potřebuji zorientovat co a jak…
@Anonymní píše:
@sissi79 díky, myslím, že to tam je, jinak bych na to nepřistoupila. Jen se v tom potřebuji zorientovat co a jak…
uvidíš časem, vypni hlavu a užívej si to.. pak na to teprv pořádně přijdeš ![]()
Zkusila bych si sehnat tuhle knížku ta je dost inspirativní
https://www.google.cz/search?…. antikvariat-bohumin. cz%252Fimages_zbozi%252F159_1_big. jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. antikvariat-bohumin. cz%252Fcz%252Fknihy%252Fsex-a-erotika%252F159-kdo-s-koho. html%3B545%3B720
@sissi79 hlava se mi zapla až ráno, užila jsem si to krásně. Jen mě trochu pálí pozadí, ale naprosto bez modřin. Proto chci spíš pokračovat.
@Anonymní píše:
@sissi79 hlava se mi zapla až ráno, užila jsem si to krásně. Jen mě trochu pálí pozadí, ale naprosto bez modřin. Proto chci spíš pokračovat.
To je jen dobře
pokračuj, vřele doporučuju
časem oba přijdete na to co a jak vám vyhovuje a bude to ještě lepší ![]()
@neschopná mamka ty ostatní knížky od M. de Sade jsou ve stejném duchu? Třeba Jullieta?
@Mar__tanka1983 to máš pravdu
Dovede se i neovládat a působit docela děsivě.