Jak být sub

Anonymní
8.7.14 09:59

Jak být sub

Jde o hodně intimní záležitost, takže v případě problémů s tématem raději prosím o smazání.

Je to pro mne nová situace a potřebovala bych si popovídat s někým, kdo se v tom lépe vyzná. S mužem jsme začali zkoušet role pána a sub. Je to pro mě nové, ale hodně vzrušující a řekla bych, že i docela osvobozující od všech mých předsudků (a že jich mám hodně). Prostě jen poslouchat a oddat se rozkoši…

Chtěla bych vědět, jak je to s pravidly, co se smí a co ne a tak. Prostě jak to dělat dobře. Jestli jde jen třeba o chvilkové hry nebo je role trvalá a tak. A taky jak je to s hranicemi, zda si pán může dovolit opravdu vše.

Pokud to je zmatené, což asi je, tak klidně upřesním.

Moc díky.

Prosím hlavně mi tu nepiště, ať si přečtu odstíny šedi… Řekla bych, že to funguje trochu jinak. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.7.14 10:02

Odstíny jsem nečetla, dala jsem si vyšší level - Markýze de Sade a 120 dní Sodomy. Jako inspiraci vřele nedoporučuju. Jinak je dovoleno vše, co si výslovně nezakážete, a dohoda je nutná mezi partnery, ne mezi houfem anonymních bab na netu a tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
8.7.14 10:03

Tak hlavní je se řídit svými pocity a nemyslet na žádné návody nebo rady z eMimina, že. ;)
Pán si může dovolit „vše“ - je nanejvýš vhodné si domluvit nějaký signál/slovo, kterým dá sub najevo, že tohle je už moc a přeje si přestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
8.7.14 10:03

Tak to je na Vás dvou, jaká si nastavíte pravidla. Co se Vám líbí a co už ne, na to nejsou nějaká obecná pravidla, jak se to má dělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
8.7.14 10:04

Žádná pravidla neexistují, jaký si to kdo udělá takový to má :nevim:.A hranice si musíte nastavit ty svoje, ty má každý pár také úplně jiné - co je pro někoho akceptovatelné, nemusí být pro druhého. Může to být chvilková záležitost, někdo to praktikuje i v normálním životě - prostě jak to té které dvojici vyhovuje. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
8.7.14 10:04

Známá byla sub asi jeden rok. Déle to nevydržela, chtěla od pána víc-cítit lásku a něhu :nevim: Není to pro každého. Dovolit si může jen to co mu dovolíš a je dobré si vše ujasnit už na začátku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
8.7.14 10:05
@neschopná mamka píše:
Odstíny jsem nečetla, dala jsem si vyšší level - Markýze de Sade a 120 dní Sodomy. Jako inspiraci vřele nedoporučuju. Jinak je dovoleno vše, co si výslovně nezakážete, a dohoda je nutná mezi partnery, ne mezi houfem anonymních bab na netu a tebou…

To je teda sakra vyšší level a inspirace :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.14 10:07

Asi by pán něměl překročit mez která je pro tebe unosná.. je dobrý mít na to nějakej signál..Jak myslíš, že role přetrvávají? jako že ty budeš pořád sluha a on pořád pán? Rozhodně bych byla pro střídání..
Mám s tímhle jen malou zkušenost..hlap se té role nějak nemohl zbavit ani v běžným životě :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.14 10:08

@neschopná mamka díky, to je mi jasné, že se nebudu domlouvat s babama s emimina. Jen se snažím si ujasnit své pocity a tak.

Spíš mi jde třeba o to, nakolik mám eliminovat co už fakt ne. Jak to děláte vy? Máte dlouhý seznam toho, co ne, nebo je to fakt spíš o tom, že když už ne, tak se prostě přestane.

Další dotaz je asi na sprostá slova, jsem z nich dost rozpačitá. Ale zvládám to, je to nutné? Muži se to líbí.

• Citovat
  • Upravit
7602
8.7.14 10:09
@Anonymní píše:
Asi by pán něměl překročit mez která je pro tebe unosná.. je dobrý mít na to nějakej signál..Jak myslíš, že role přetrvávají? jako že ty budeš pořád sluha a on pořád pán? Rozhodně bych byla pro střídání..
Mám s tímhle jen malou zkušenost..Chlap se té role nějak nemohl zbavit ani v běžným životě :pocitac:

Tak někdo to tak má, na Dominanci nebo submisivitu se nedá „hrát“, to musí mít člověk v sobě. Když se toho nemůže „zbavit“ v běžném životě, pak je řešení Ds vztah 24/7, ale na to se asi blbě hledají partneři :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
8.7.14 10:09

Asi není návod jak být sub, prostě bud jsi nebo nejsi :think:
Co je povoleno nebo ne, co je v rámci ložnice a co i mimo ni, si musite dohodnout sami, a pak třeba podle potřeby i měnit, „zostřovat“, když vám to bude vyhovovat atd.
JInak nějaké slovo nebo gesto pro „stop“ byste mít měli, pro sichr…aby to pak pán nepřehnal a neublížil ti víc, než jsi ochotná snést…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
8.7.14 10:11
@Anonymní píše:
@neschopná mamka díky, to je mi jasné, že se nebudu domlouvat s babama s emimina. Jen se snažím si ujasnit své pocity a tak.

Spíš mi jde třeba o to, nakolik mám eliminovat co už fakt ne. Jak to děláte vy? Máte dlouhý seznam toho, co ne, nebo je to fakt spíš o tom, že když už ne, tak se prostě přestane.

Další dotaz je asi na sprostá slova, jsem z nich dost rozpačitá. Ale zvládám to, je to nutné? Muži se to líbí.

Tak si promluvte, co bych on po tobě chtěl a co se tobě líbí a co už ne, anebo co jsi třeba ochotná zkusit. Přestat můžete vždycky a není nutné dělat všechno najednou, ale dávkovat to po částech ;)
Jak jsem psala, hrát se na to nedá, buď to máš v sobě nebo ne a tak buď se ti to bude líbit, nebo ne.
Vulgarismy k tomu asi patří, ale zase - věc domluvy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.14 10:14

@Mar__tanka1983 to spíš jsem, velet bych fakt nezvládla. Líbí se mi poslouchat.

Zkusím si něco načíst z toho Sade. Asi jsem z toho trochu vykulená, že se mi to až tak líbilo. Pokračovat bych asi chtěla.

Hlavně mi jde o výměnu zkušeností. Páni věřím, nějak strašně ublížit by mi nedokázal. Beru to i jako upuštění ventilu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.14 10:19

@Erian jasně, dávkování a postupné dolaďování…

Myslím, že to hlavně potřebuji ze sebe trochu dostat. Vždycky to byly spíše náznaky, ale včera se ty role určily a byl to dost hukot.

Můžete mi prosím třeba říct, co Vám to dává?

• Citovat
  • Upravit
31281
8.7.14 10:21

No já zase tak moc zkušeností nemám :P
jinak střídáni rolí je samozřejmě hovadina :roll:
no a jak píšeš, že by ti ublížit nedokázal - tak záleží, jak moc se vžije a rozohní, pak by mohl udělat i něco, co by za „klidného rozumu“ neudělal, a za druhé ti nemusí ublížit jen čistě fyzicky, samozřejmě…má to být uspokojující pro oba.

Ty jo, je to už dlouho, co sem Markýze četla…bylo to zajímavý čtení :jazyk: ale místy dost ostrý, to je opravdu jiný level než Odstíny :lol: @neschopná mamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí