Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@sissi79 našla jsem pár stránek s hodně informacemi. Jsem asi hledala na začátku blbě.Myslíš, že je dobré si vzít na pomoc ještě jednoho Pána, který trochu víc ví co a jak? Trochu se tu rýsuje taková možnost a s trojkou problém nemáme.
Víš, je něco jiného být v páru a být s někým dalším. Dva svolní lidé mohou mít vztah, mohou být partnery, ale jak se do toho vloží třetí, bývá to nakonec všechno špatně.
Pokud chceš být svému muži sub, buď, jakýmkoli způsobem, který vás uspokojí, ale netahejte do toho další osoby. To je má rada.
@Anonymní píše:
@sissi79 našla jsem pár stránek s hodně informacemi. Jsem asi hledala na začátku blbě.Myslíš, že je dobré si vzít na pomoc ještě jednoho Pána, který trochu víc ví co a jak? Trochu se tu rýsuje taková možnost a s trojkou problém nemáme.
nooo tak to ti neporadím.. Ono tohle není klasická trojka.. Pro mě je tohle hodně intimní, hodně o důvěře k partnerovi.. „nezkrotí“ mě každej.. každýmu se takhle neotevřu.. Já osobně bych do toho asi nešla, aby to nenarušilo to pouto co se teď vytvořilo.. Nevím, musíš si tohle rozhodnout sama, záleží jak moc dominantní druhý Pán bude apod.. Ale já radši teda trojku s dvěma babama a bez tohohle.. ![]()
@SAJ píše:
Víš, je něco jiného být v páru a být s někým dalším. Dva svolní lidé mohou mít vztah, mohou být partnery, ale jak se do toho vloží třetí, bývá to nakonec všechno špatně.
Pokud chceš být svému muži sub, buď, jakýmkoli způsobem, který vás uspokojí, ale netahejte do toho další osoby. To je má rada.
přesně ![]()
Holky, vy jste zlaté. Bych v návalu nadšení skočila „na špek“ komusi, kdo muži tvrdil, že mě vycvičí…
@xsaleen koukala jsem na uloz.to a tam ty knížky jsou v pdf.
@Anonymní píše:
Holky, vy jste zlaté. Bych v návalu nadšení skočila „na špek“ komusi, kdo muži tvrdil, že mě vycvičí…@xsaleen koukala jsem na uloz.to a tam ty knížky jsou v pdf.
děkuju
@Anonymní píše:
Holky, vy jste zlaté. Bych v návalu nadšení skočila „na špek“ komusi, kdo muži tvrdil, že mě vycvičí…@xsaleen koukala jsem na uloz.to a tam ty knížky jsou v pdf.
Takový vztah je o důvěře a musí v něm být i pořádná porce lásky - tedy, pokud se jedná o vztah.
Kdyby šlo jen o sexuální uvolnění, pak ano, pak si dovedu představit účast i třetího/třetí (čtvrtého, pátého…). Sama ale píšeš, že ses odevzdala svému muži. Třetího tam nepouštěj.
Ty bláho uvažovat o trojce a ještě dva pány.. No klobouk dolů holka máš docela koule nebo šílené nápady začátečníka..:D Nicméně je to opravdu o tom kam chcete zajít, co už je moc.. A doporučovat markýze jako inspiraci taky celkem šílenej nápad. Ale k věci. To že chlapovi někdo nabízí, že tě „vycvičí“. No asi tuším kde na něj narazil. To je taková blbost.. Je to pro tebe nové tak objevujte spolu. Hlavní je důvěra bez ní to nejde a pak je možné snad všechno..
Přeju hodně štěstí ![]()
@white_black píše:
Ty bláho uvažovat o trojce a ještě dva pány.. No klobouk dolů holka máš docela koule nebo šílené nápady začátečníka..:D Nicméně je to opravdu o tom kam chcete zajít, co už je moc.. A doporučovat markýze jako inspiraci taky celkem šílenej nápad. Ale k věci. To že chlapovi někdo nabízí, že tě „vycvičí“. No asi tuším kde na něj narazil. To je taková blbost.. Je to pro tebe nové tak objevujte spolu. Hlavní je důvěra bez ní to nejde a pak je možné snad všechno..Přeju hodně štěstí
Markýze jsem četla a podle mě je znát, že to psal v Bastile - moc fantazie, málo praxe.
Jako je zajímavé se s tím seznámit, ale vydávat to za hodnotné dílo - no, nevím.
@SAJ Asi tak něják, navíc on byl fakt magor..
Ale myslím že do začátku není uplně marná ani Sekretářka.. Celkem zábavný film.. ![]()
Sekretářka je svělá.
A markýz sám napsal..že je možná zhýralec, a dokáže si představit všechno na světě, ale není zločinec ani vrah. Takže hodně je to jen o fantazii a ta snese snad všechno. Nakonec je to vždycky o páru sub/dom aby si našli to co jim vyhovuje.
anonymní Ani.
@white_black asi spíš šílenost začátečníka
To je i jeden z důvodů, proč to tu raději probírám. Pokud tušíš, kde na něj narazil, tak se vsadím, že tušíš správně. Mi tam dost věcí nesedělo, co mu napovídal…
Objevovat budeme, jsem z toho docela unešená…
@hhrusticka měla jsem něco podobného s exmanželem. Byli jsme spolu 10let a poslední půlka fakt podobná, a ani předtím nic moc. Ale viděla jsem jiná pozitiva, tak jsem se snažila přizpůsobit. Jenže ten vztah pak nevydržel náročnější období, protože v něm nebyla touha, vášeň, intimita, důvěrnost..
Se současným přítelem je to úplně jiné, ta hloubka vztahu je úžasná, jak moc si věříme, a jak k sobě dokážeme být upřímní a svěřit se s čímkoliv.
Anonymní Ani.
@sissi79 našla jsem pár stránek s hodně informacemi. Jsem asi hledala na začátku blbě.
Myslíš, že je dobré si vzít na pomoc ještě jednoho Pána, který trochu víc ví co a jak? Trochu se tu rýsuje taková možnost a s trojkou problém nemáme.