Jak často se milujete v manželství?

5
29.12.14 13:05

Jak často?

Ahoj, všechny zdravim. Mám takovej problém. S manželem je všechno v pořádku, rozumíme si, nehádáme se, máme se myslim rádi, ale sexujem málo :,( Manželovi to stačí tak 3× do měsíce, já bych ráda tak alespon jednou, ale spíš 2× týdně. A to ještě většinou když spolu spíme tak je to tak že já musim začít. Já fakt nevim, neustále mě ubezpečuje že mě má rád, ale že mu to prostě takhle stačí. Myslíte že fakt nějakýmu chlapovi může stačit sexovat tak málo? Jsme od sebe jeden rok já 30 on 31 let.Jak často máte sex vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.12.14 13:08

My jsme stejně staří a máme to podobně, někdy i míň než vy.

• Citovat
  • Upravit
72725
29.12.14 13:08

@Zvědavk jasně, že mu to může stačit. Né každej chlap má potřebu 3× denně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
29.12.14 13:09

My jsme mladší a máme to taky tak. Mu to prostě stačí, sex nepreferuje. Mi to nevadí, já to ostatně taky nepotřebuju 6× týdně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35796
29.12.14 13:11

Mate deti? Ja co je mam tak bych nemusela vubec a kvuli muzi dam tak tydne nekdy i min..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.14 13:14

A je to tak neprekonatelny problem, ze musis vzdy zacinat Ty? U nas ‚musi‘ vzdy zacat manzel, a zatial sa nestazuje :nevim: ale mozno to bude tym, ze este aj hlavybolenie mi sexom vyliecil :think:

Ako manzel reaguje, ked Ty zacnes? Prida sa, alebo prevrati oci ze zase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.12.14 13:17

Samozřejmě, že může. Každý má tu potřebu jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.14 13:18

U nás to samí tak 3× měsíčně. problém je v tom, že chceme druhý mimi a s touto frekvencí nám to bude trvat asi několik let :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.14 13:24

U nás 1× za měsíc klidně stačilo. Pro mě je ideál 2-3× týdně, pokud jsem měla malinké děti tak 1× týdně. Bohužel jsme se nesrovnali, opravdu jsem nevydržela čekat 3 týdny i víc, kdy konečně se mu bude chtít, nebo se x krát po sobě „nabízet“ a být odmítaná. Tohle žádná žena dlouhodobě nevydrží. Ani já bych nechtěla aby pořád začínal jen chlap, určitě by mu přišlo že já ho vlastně nechci, když pořád čekám co on.
3× měsíčně je ještě dobrý celkem. Nicméně pořád platí že v chuti na sex a potřebách by si měli ti dva v páru rozumět (občasné změny jsou pochopitelné..stres, únava, po porodu..), protože pokud se v tomto dlouhodobě míjí a jeden je nespokojený, tak to má vliv na celý vztah (obvykle jde do kopru).
 B.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.14 13:26
@Anonymní píše:
U nás to samí tak 3× měsíčně. problém je v tom, že chceme druhý mimi a s touto frekvencí nám to bude trvat asi několik let :twisted:

stačí se dobře trefit. První dítě jsme počali při frekvenci 4× měsíčně, druhé 5×, z čehož před ovulací byl sex asi 3× a stačilo. Bohužel v těhotenství a po porodu pak nula nula nic a už se to v podstatě nesrovnalo (ani na tu frekvenci 4× měsíčně, která mi nepřijde přemrštěná, ale ex toho byl schopen jen v době snažení o dítě a matně si pamatuju že ještě tak kolem 25 v prvních letech vztahu)
B.
 B.

• Citovat
  • Upravit
5
29.12.14 13:29

A to jsem ještě nedodala že jsme spolu teprve 4 roky!!! no většinou když začnu tak se v pohodě přidá, ale jsou dny kdy mi už od 7 večer radši pro jistotu řiká jak je hrozně unavenej, to si myslim že mi to řiká už proto abych po něm nic nechtěla :mrgreen: :mrgreen: pak vždycky jendou za čas vybouchnu, vidí že jsem naštvaná tak se ptá proč tak mu to řeknu. Tak se to na chvilku zlepší a za chvilku zase to samí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.14 13:32

@Zvědavk a jak dlouho to trvá? Přiznám se že jsem vydržela 4 roky. Vždycky tam bylo nějaké mezidobí, které mi dalo naději že to bude lepší. Ale v konečném kontextu nebylo, prostě to šlo časem z kopce. Měli jsme i 1,5roku kdy sex nebyl vůbec, mohly za to jeho psychické problémy, že se nesrovnal s mojí novou rolí matky.
Chápu tě, vím jak to člověka bolí a trápí, když je odmítán.
 B.

• Citovat
  • Upravit
424
29.12.14 13:35

Ono to asi záleží i na tom, jak dlouho spolu jste. Čtyři roky už jsou dost. My jsme spolu pár měsíců a už teď není taková frekvence jak na začátku, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.12.14 13:36

No on manžel dřív pracoval v cizině. Takže když jsme spolu začali chodit tak jezdil pryč a to když přijel tak byl sex třeba 2-3× za týden. To jezdil domu po měsíci. Jeho zaměstnání v cizině trvalo rok. A vlastně od tý doby co je doma tak je to takhle pořád. Když jsme mu řekla jak je možný že dřív mohl 3× týdně tak mi na to řekl, že když byl pryč a stýskalo se mu tak měl na sex větší chut. Že prej ted když ví že ho může mít kdykoliv, tak prostě nemá chut tak často :zed: :zed: Při sexu vypadá spokojeně, ale nevim no. Třeba je chyba ve mě a i když tvrdí že to tak neni, tak třeba ho to se mnou jen nebaví :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
29.12.14 13:36

Když jsme měli děti, doufala jsem, že manžel pochopí, že sex a věci s tím spojené pro mě definitivně končí. No a vzhledem k tomu, že manžel má problém s erekcí - má jí FURT, tak - nechápu proč :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - nepochopil. No, kluci vyrostli, je to lepší se mnou teda, ale že bych držela tempo, tedy furt (tzn aspoň 3× denně), to teda nedávám. Takže prostě jak se to tak semele, no. Ale kdyby se můj muž se mnou miloval jen dvakrát za měsíc, tak za á protože je velmi, ale velmi na mně dlouhodobě nasr…, za bé má asi milenku a za cé je asi marod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí