Znáte divná rána?

Anonymní
28.12.14 20:22

Znáte divná rána?

I když se to může zdát jako blbost, bylo by mi nepříjemné tohle tady prezentovat pod svým nickem a z toho důvodu prosím o zachování anonymity nebo smazání.

Jde o to že jsem se poprvé v životě setkala s tím, že muž, který o mě má zájem, se kterým jsem strávila hezký večer a hezkou noc se ráno choval dá se říct chladně. Ja kdybychom byli kolegové v práci. U snídaně ticho, žádné objetí, žádná pusa, žádný flirtování. Jako kdybychom byli jen kamarádi. Pak ale zase zlom a choval se normálně jako kdybychom byli ve vztahu. Říkala jsem to dnes kamarádce a ona má úplně tu samou zkušenost se svým současným partnerem se kterým je už měsíc. Vše u nich je úplně normální jako když spolu dva chodí - jen ta rána jsou takhle divná a to úplně pokaždé. Ani jedna nevíme jak si to máme vyložit. Nemá s tím tady někdo zkušenost? Je to vztah? Nebo se takhle divně chovají, že si nejsou jistí zda o vztah stojí? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
28.12.14 20:24

A co se toho chlapa zeptat? Třeba má ráno jen pomalý start…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.14 20:26

@jajda32 Zeptat se jich nám přijde trapné. To se jich jako máme zeptat proč nám ráno nedávají najevo svou náklonnost? To je divný.

• Citovat
  • Upravit
2940
28.12.14 20:27

J8 ráno minimálně půl hodiny nemluvím, nesnáším když na mě někdo mluví. A mám to tak odjakživa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
28.12.14 20:29
@Anonymní píše:
I když se to může zdát jako blbost, bylo by mi nepříjemné tohle tady prezentovat pod svým nickem a z toho důvodu prosím o zachování anonymity nebo smazání.Jde o to že jsem se poprvé v životě setkala s tím, že muž, který o mě má zájem, se kterým jsem strávila hezký večer a hezkou noc se ráno choval dá se říct chladně. Ja kdybychom byli kolegové v práci. U snídaně ticho, žádné objetí, žádná pusa, žádný flirtování. Jako kdybychom byli jen kamarádi. Pak ale zase zlom a choval se normálně jako kdybychom byli ve vztahu. Říkala jsem to dnes kamarádce a ona má úplně tu samou zkušenost se svým současným partnerem se kterým je už měsíc. Vše u nich je úplně normální jako když spolu dva chodí - jen ta rána jsou takhle divná a to úplně pokaždé. Ani jedna nevíme jak si to máme vyložit. Nemá s tím tady někdo zkušenost? Je to vztah? Nebo se takhle divně chovají, že si nejsou jistí zda o vztah stojí? :think:

Typický chlap! Po 8 letech manželství jsem zvyklá. V sobotu ráno bych ho tradičně :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
28.12.14 20:29

Já jsem po ránu nas*aná na celej svět. A má to tak dost lidí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
28.12.14 20:30
@Anonymní píše:
@jajda32 Zeptat se jich nám přijde trapné. To se jich jako máme zeptat proč nám ráno nedávají najevo svou náklonnost? To je divný.

Zeptala bych se ho, kdy rano zacina fungovat - po probuzeni, po kafi, po caji, po snidani, po sprse, cestou do prace,…
Ja rano vstavam zadkem nahoru a dokud nevypiju caj a nedam sprchu, tak akorat chrlim ohen a poustim siru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
28.12.14 20:35

:nevim: to se mi ještě nestalo, po ránu jsem taky puchejř, ale pusu dám a objetí taky.. to mi neva :nevim:..nevím no, asi pomalý start, nebo si říká fakt sní chceš být jo? 8o :lol: nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.12.14 20:36
@Anonymní píše:
@jajda32 Zeptat se jich nám přijde trapné. To se jich jako máme zeptat proč nám ráno nedávají najevo svou náklonnost? To je divný.

a co takhle začít sama s tí dáváním náklonnosti najevo? - třeba se ten chlap chytí?
když to beru podle sebe tak ráno než vypiju kafe chci jen tupě zírat a nic neřešit.. nejsem právě ranní ptáče, a kdyby ode mě partner čekal nějaké švitoření tak ho majznu pánvičkou na lívance.. bývám prostě protivná..možná to má ten tvůj muž podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
28.12.14 20:38
@Anonymní píše:

Tobe prijde divny mluvit s partnerem o svych pocitech? Komunikace je zaklad vztahu

• Citovat
  • Upravit
20518
28.12.14 20:39

Já se budím v devět a tak to, že budík řve v půl šestý, je problém těch lidí okolo mě. Lepší na mě nemluvit a nic po mě nechtít. Ideálně nechat mě prostě spát a vyspat do růžova. Což nejde, vypravuju školáka a poté školáčka do školky. A nezdolný optimismus (a chuť na sex) mého muže po probuzení, to uvažuju o tom, že si večer připravím k posteli samopal. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
28.12.14 20:39

Jestli to mám brát podle sebe, tak já ráno funguju na automat až do prvního kafe. Do té doby jsem na všechny nepříjemná, nesmí se na mě mluvit, nejlepší je, když všichni dělají, že neexistuju…máme to v rodině, ségra je úplně stejná. Třeba to má on taky tak :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
28.12.14 20:46

Po prvni stravene noci bych rano ocekavala zase sex. Pokud uz nechtel, neco je spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.12.14 20:46
@marrlinka píše:
Zeptala bych se ho, kdy rano zacina fungovat - po probuzeni, po kafi, po caji, po snidani, po sprse, cestou do prace,…

Po večeři.. :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
alli_li
28.12.14 20:48

Taky mam kolikrat rano, kdy jsem vstala „zadkem nahoru“ - taky to mame v rodine a dcerka to zdedila taky :-)
Kazdopadne, pusu dam a pritulim se vzdycky (akorat se ksichtim - no na facku :-D)
Ale nikdy tomu tak. nebylo na zacatku vztahu - vetsinou az po case, ale to uz dotycny byl. obeznamen, ze mi musi dat min 15 min na vydychani :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky