Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AniNevim píše:
s nevycistenyma klofakama? Nebo nekdo tu prvni noc planuje tak, ze si krom vina pribali i zubacek?
Tak nevime, jestli to bylo u ni nebo u nej. Ale kdyz uz vecer pouzil ji, moh pouzit i jeji kartacek, ne?
Ted vazne, muze to byt cokoli, citil se trapne, nepatricne, jeste si nezvykl. Nebo uz to nikdy nechce opakovat.
@AniNevim píše:
a co teprve, kdyz to musis snad po sedme do detailu zopakovat. Nejvic me dostava, kdyz kousek od cile se zepta: „Kam jedeme nejdriv?“ nebo odboci uplne spatne a rekne, ze nevedel, ze jedeme nejdriv tam a onam
A ještě lepší, když se pak dozvíš, žes mu to neřekla ![]()
Tak mě zakladatelko napadlo, jestli po ránu nevypadáš nějak blbě, když se tak chová. ![]()
Dělám si srandu, taky jsem po ránu nepříčetná, ale konečně na mě po ránu nikdo nemluví. Manžel max. to, co musí a syn je zavřený v pokojíčku než se maminka vyspinká. ![]()
@RadkaCh píše:
A ještě lepší, když se pak dozvíš, žes mu to neřekla
Tak to bych vraždila.
![]()
@AniNevim píše:
s nevycistenyma klofakama? Nebo nekdo tu prvni noc planuje tak, ze si krom vina pribali i zubacek?
Když tuším, že se přes noc zdržím, tak mimo jiných věcí do kabelky přihazuju i zubáček a s prvním ranním čůráním čistím zuby, právě proto, aby vášeň předcházející noci mohla pokračovat ![]()
Jinak zakladatelko, pokud se pak zase vrátil k běžnému chování, tak prostě ráno potřebuje čas na rozjezd. Nebrala bych si to osobně ![]()
A ten ranní sex zkuste, probere dokonale
My si zásadně dobré ráno přejeme až po něm ![]()
@Anonymní píše:
@jajda32 Zeptat se jich nám přijde trapné. To se jich jako máme zeptat proč nám ráno nedávají najevo svou náklonnost? To je divný.
Tak jestli ty jsi s ním byla poprvé, tak to bych se určitě neptala, ale kamarádka po měsíci by fakt mohla. já bych se zeptala
@Arturie píše:
Po prvni stravene noci bych rano ocekavala zase sex. Pokud uz nechtel, neco je spatne.
No když vám skáče po hlavě dítě, tak mi přijde normální, že sex ráno už není. ![]()
Jinak děkuju všem za názor. V podstatě jste se shodli na tom, že to může znamenat jen to, že má delší rozjezd. Já tohle vůbec neznám - jak otevřu oči tak jsem čilá, živá, usměvavá - prostě pravý opak. ![]()
@Anonymní píše:
No když vám skáče po hlavě dítě, tak mi přijde normální, že sex ráno už není.
A nemuze byt zakopany pes tady? Prece jen je jine vedet, ze mas male die a zazit to v realu. No, casem uvidis sama, kde byla pravda. Jinak my jsme s ex byli taky takhle rozdilni, co se ran a veceru, a postupem casu mi to strasne vadilo, ze rano vyspaval, nezazil se mnou krasna letni vikendova rana venku, atd.
Když jsem si přečetl úvodní příspěvek, řekl jsem si, co po něm hned po ránu všechno chceš? Já se tedy většinou po ránu budím s dost špatnou náladou a s někým jen komunikovat či dělat něco jiného, to fakt ne. A když po ránu zajdu do kuchyně, někdo tam pustil rádio a slyším, že se někde zase mezi sebou perou a někomu zbourali dům, co si léta s rodinou budovali, tak pak mě raději vůbec neoslovovat
.
Já bych řekl, že i on potřebuje ten delší rozjezd
.
@Anonymní píše:
No když vám skáče po hlavě dítě, tak mi přijde normální, že sex ráno už není.
aháá, tak možná se chová decentně, jako by nic, protože jsou tam tvoje děti. tak to jsi měla napsat…
Údajně se ta pravá povaha člověka dá nejlíp poznat právě po probuzení. To se člověk chová podle své dané přirozenosti.
@kalamitaa píše: Údajně se ta pravá povaha člověka dá nejlíp poznat právě po probuzení. To se člověk chová podle své dané přirozenosti.
A když se každé ráno chovám jinak, tak jsem jako rozpolcená osobnost? ![]()