Znáte divná rána?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24023
28.12.14 21:05
@AniNevim píše:
s nevycistenyma klofakama? Nebo nekdo tu prvni noc planuje tak, ze si krom vina pribali i zubacek?

Tak nevime, jestli to bylo u ni nebo u nej. Ale kdyz uz vecer pouzil ji, moh pouzit i jeji kartacek, ne?

Ted vazne, muze to byt cokoli, citil se trapne, nepatricne, jeste si nezvykl. Nebo uz to nikdy nechce opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.12.14 21:07
@AniNevim píše:
a co teprve, kdyz to musis snad po sedme do detailu zopakovat. Nejvic me dostava, kdyz kousek od cile se zepta: „Kam jedeme nejdriv?“ nebo odboci uplne spatne a rekne, ze nevedel, ze jedeme nejdriv tam a onam :cert:

A ještě lepší, když se pak dozvíš, žes mu to neřekla :lol:

• Citovat
  • Upravit
6578
28.12.14 21:42

Tak mě zakladatelko napadlo, jestli po ránu nevypadáš nějak blbě, když se tak chová. :mrgreen:

Dělám si srandu, taky jsem po ránu nepříčetná, ale konečně na mě po ránu nikdo nemluví. Manžel max. to, co musí a syn je zavřený v pokojíčku než se maminka vyspinká. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
28.12.14 21:42
@RadkaCh píše:
A ještě lepší, když se pak dozvíš, žes mu to neřekla :lol:

Tak to bych vraždila. :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
28.12.14 22:03
@AniNevim píše:
s nevycistenyma klofakama? Nebo nekdo tu prvni noc planuje tak, ze si krom vina pribali i zubacek?

Když tuším, že se přes noc zdržím, tak mimo jiných věcí do kabelky přihazuju i zubáček a s prvním ranním čůráním čistím zuby, právě proto, aby vášeň předcházející noci mohla pokračovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
28.12.14 22:05

Jinak zakladatelko, pokud se pak zase vrátil k běžnému chování, tak prostě ráno potřebuje čas na rozjezd. Nebrala bych si to osobně :)
A ten ranní sex zkuste, probere dokonale :lol: My si zásadně dobré ráno přejeme až po něm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
28.12.14 22:35
@Anonymní píše:
@jajda32 Zeptat se jich nám přijde trapné. To se jich jako máme zeptat proč nám ráno nedávají najevo svou náklonnost? To je divný.

Tak jestli ty jsi s ním byla poprvé, tak to bych se určitě neptala, ale kamarádka po měsíci by fakt mohla. já bych se zeptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
29.12.14 01:21
@RadkaCh píše:
Po večeři.. :nevim: :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.14 01:23

zakladatelka

@Arturie píše:
Po prvni stravene noci bych rano ocekavala zase sex. Pokud uz nechtel, neco je spatne.

No když vám skáče po hlavě dítě, tak mi přijde normální, že sex ráno už není. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.14 01:31

zakladatelka

Jinak děkuju všem za názor. V podstatě jste se shodli na tom, že to může znamenat jen to, že má delší rozjezd. Já tohle vůbec neznám - jak otevřu oči tak jsem čilá, živá, usměvavá - prostě pravý opak. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24023
29.12.14 08:55
@Anonymní píše:
No když vám skáče po hlavě dítě, tak mi přijde normální, že sex ráno už není. :roll:

A nemuze byt zakopany pes tady? Prece jen je jine vedet, ze mas male die a zazit to v realu. No, casem uvidis sama, kde byla pravda. Jinak my jsme s ex byli taky takhle rozdilni, co se ran a veceru, a postupem casu mi to strasne vadilo, ze rano vyspaval, nezazil se mnou krasna letni vikendova rana venku, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2265
29.12.14 09:26

Když jsem si přečetl úvodní příspěvek, řekl jsem si, co po něm hned po ránu všechno chceš? Já se tedy většinou po ránu budím s dost špatnou náladou a s někým jen komunikovat či dělat něco jiného, to fakt ne. A když po ránu zajdu do kuchyně, někdo tam pustil rádio a slyším, že se někde zase mezi sebou perou a někomu zbourali dům, co si léta s rodinou budovali, tak pak mě raději vůbec neoslovovat :D.

Já bych řekl, že i on potřebuje ten delší rozjezd :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
29.12.14 09:36
@Anonymní píše:
No když vám skáče po hlavě dítě, tak mi přijde normální, že sex ráno už není. :roll:

aháá, tak možná se chová decentně, jako by nic, protože jsou tam tvoje děti. tak to jsi měla napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
29.12.14 19:24

Údajně se ta pravá povaha člověka dá nejlíp poznat právě po probuzení. To se člověk chová podle své dané přirozenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
30.12.14 10:09
@kalamitaa píše: Údajně se ta pravá povaha člověka dá nejlíp poznat právě po probuzení. To se člověk chová podle své dané přirozenosti.

A když se každé ráno chovám jinak, tak jsem jako rozpolcená osobnost? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria