Znáte divná rána?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106469
30.12.14 11:40
@D. C. píše:
Když jsem si přečetl úvodní příspěvek, řekl jsem si, co po něm hned po ránu všechno chceš? Já se tedy většinou po ránu budím s dost špatnou náladou a s někým jen komunikovat či dělat něco jiného, to fakt ne. A když po ránu zajdu do kuchyně, někdo tam pustil rádio a slyším, že se někde zase mezi sebou perou a někomu zbourali dům, co si léta s rodinou budovali, tak pak mě raději vůbec neoslovovat :D.Já bych řekl, že i on potřebuje ten delší rozjezd :-).

po první společné noci budeš mít špatnou náladu? To by se mi zdálo dost divné.
Na druhou stranu první noc by měla být určitě bez dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2265
30.12.14 11:56
@Venetia píše:
po první společné noci budeš mít špatnou náladu? To by se mi zdálo dost divné.
Na druhou stranu první noc by měla být určitě bez dítěte

Ty patrně dobře víš, že tenhle zážitek prakticky za sebou nemám, dobrá připomínka, netuším, jakou budu mít po takové noci náladu. Ale je pravda, že když se vedle někoho probudím a jemu bude skákat dítě po hlavě či jak tu to bylo řečeno, tak… fakt nevím, jak se tvářit, asi jen koukat a čekat, co bude :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.14 13:08

zakladatelka

@D. C. píše:
Ty patrně dobře víš, že tenhle zážitek prakticky za sebou nemám, dobrá připomínka, netuším, jakou budu mít po takové noci náladu. Ale je pravda, že když se vedle někoho probudím a jemu bude skákat dítě po hlavě či jak tu to bylo řečeno, tak… fakt nevím, jak se tvářit, asi jen koukat a čekat, co bude :nevim:.

Tak tohle mě dost potěšilo. Asi teda není potřeba hned házet flintu do žita. Ono to bylo dokonce tak, že moje dítě skákalo po hlavě jemu. :D

• Citovat
  • Upravit
2265
30.12.14 14:17
@Anonymní píše:
Tak tohle mě dost potěšilo. Asi teda není potřeba hned házet flintu do žita. Ono to bylo dokonce tak, že moje dítě skákalo po hlavě jemu. :D

No tak vidíš :D. Teda no. To je situace. Takže tvému novému po ránu skáče tvoje dítě po hlavě a… cože jsi od něj po ránu ještě očekávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.14 14:35

@D. C. :lol: No já jsem čekala, že mě bude hladit, tulit se ke mně a dávat mi pusinky. :D

• Citovat
  • Upravit
4465
30.12.14 16:17
@Anonymní píše:
Tak tohle mě dost potěšilo. Asi teda není potřeba hned házet flintu do žita. Ono to bylo dokonce tak, že moje dítě skákalo po hlavě jemu. :D

Tak to bych byla protivná taky a to nemusím být chlap :lol: To bych po první noci fakt neočekávala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.14 16:22

@SussieS :oops: To mě nějak vůbec nenapadlo že to může být důvod.

• Citovat
  • Upravit
3168
30.12.14 16:34

Mě by taky po noci s chlapem nebylo příjemný kdyby po mě skákalo jeho dítě, asi bych se cítila že jsem tam navíc. To je snad jasný, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
30.12.14 16:43
@Anonymní píše:
@SussieS :oops: To mě nějak vůbec nenapadlo že to může být důvod.

A vůbec to nemusí znamenat, že nemá děti rád… Jen prostě… Tak nějak se od první noci a rána asi očekává všeobecně něco trochu jiného než budíček v takovéhle podobě :nevim: A tulit se a pusinkovat, když je v posteli „cizí“ dítě? Nedivím se mu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2265
31.12.14 10:52
@Anonymní píše:
@D. C. :lol: No já jsem čekala, že mě bude hladit, tulit se ke mně a dávat mi pusinky. :D

Byla by to jistě parádní scénka do nějaké komedie, ale takhle… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria