Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý večer,jsem po rozchodu s partnerem s kterým jsem byla 4 roky. Chtěla jsem být sama, ale po nějaké době na mě šly chutě. Našel si mě na FB jeden kluk, třeba Karel. Věděla jsem, že měl hodně holek do postele, takže to byla jasná volba-nikdo neublíží mě a já nikomu taky ne..
S Karlem jsem spolu byli párkrát někam sednout, řekla jsem mu, že ho chci jako milence. Jenomže on pořád vedl svou, že se mu líbím, že mě nechce jen do postele a taky spaní se mnou odmítal. Hrozně se chtěl seznamovat s mým synem atd. Já si ráda po nějaké době zase zaflirtovala, tak jsem ho při tom nechala a čekala, až ´´mi dá´´ a brala to jako balící taktiku..Takhle to bylo asi tři týdny. Stále jsem mu říkala, že jestli chce jen to, tak je to v pořádku, že tu hru hrát nemusí, že o něm vím dost, ale stále tvrdil, že mu o to nejde a spíš se urážel, že o tom pořád mluvím. Po třech týdnem mi řekl, že mě milujeMůže se člověk zamilovat po třech týdnech, když s dotyčným nespal, viděli se párkrát a spíš si celé dny psali? To je blbost
No a dopadlo to jak jsem si myslela, po tom co jsme se spolu vyspali jeho zájem hodně opadl..
Může mi tady někdo vysvětlit, proč jednoduše nemohl říct, že mě chce jako milenku, když já mu to jasně říkala, že o to mi jde?
Připojte se s dalšíma chlapskýma taktikama
to asi nikdo nepochopí… jsou to idioti
@Anonymní píše:
to asi nikdo nepochopí… jsou to idioti
Připadá mi, že dostat babu do postele už není tak těžký, tak nasadili novej level získat ženino srdce a odkopnout
![]()
@Anonymní píše:
Po třech týdnem mi řekl, že mě milujeMůže se člověk zamilovat po třech týdnech, když s dotyčným nespal, viděli se párkrát a spíš si celé dny psali? To je blbostMůže mi tady někdo vysvětlit, proč jednoduše nemohl říct, že mě chce jako milenku, když já mu to jasně říkala, že o to mi jde?
A proč by se člověk nemohl zamilovat po třech týdnech? Lásku na první pohled jsi nikdy nezažila? Já ano. Bohužel je to asi jen z mé strany, ale miluji ho už skoro dva roky
. Často jsme si povídali, skončili jsme u mazlení. Bylo mi s ním krásně, ale on z toho potom vycouval. Jsem vdaná, mám děti, takže asi z tohoto důvodu, i když to nikdy nepřiznal.
Třeba tě opravdu nechtěl jen jako holku na jednu noc. Ale může to být jeden z těch týpků, kteří mají strach, že dostanou kopačky, tak raději zakročil první. Možná tě opravdu miluje, ale jelikož věděl, že ty ho chceš jen na sex, tak se bál, že by od tebe dostal košem a pro jistotu to ukončil sám ![]()
@Anonymní píše:
Připadá mi, že dostat babu do postele už není tak těžký, tak nasadili novej level získat ženino srdce a odkopnout![]()
Jsou chlapi lovci a baví je lovit, dobývat. Čím větší překážka, tím je to víc rajcuje, jakmile je kořist ulovena, je splněno, a je na čase si vyhlédnout kořist novou. Nechápu rybáře, nechápu myslivce, že je baví v tý zimě, nečasu sedět někde na posedu nebo tý židličce na čekaný a čím víc ta štika zdrhá a ta laň se nedá, tím víc je to rajcuje a tím víc tam budu vysedávat a tím víc tou kořistí budou uloveni.
Mimochodem, dalo by se to taky přirovnat k obsahu jedné knihy, která se jmenuje Mobby Dick. Prostě touha až posedlost - ulovit. Myslím si, že ta slavná knížka by taky nebyla napsána, kdyby kapitán sdělil vylrybě, že jí chce „jen“ ulovit, a ona se prostě „jen“ nechala. Nedejbože sama připlavala a řekla, já to chápu, že mě chceš ulovit. Ikdyž napsána by být mohla. Ale neměla by tu… sílu.
Prostě smyslem hry je nepoužít slova „chci“, „jen“, „do postele“, a přesto tě tam dostat. ![]()
@Emilie taky jsem to zažila, a bolelo mě to… a když o tom píšeš je to přesně tak, navíc ten „můj“ byl vášnivý rybář ![]()
Vzala jsi mu to pro chlapy nejdulezitejsi, tj. dobyvani, navic podle toho, jak to popisujes to bylo zrejme az dost podbizive…
@Anonymní píše:
Dobrý večer,jsem po rozchodu s partnerem s kterým jsem byla 4 roky. Chtěla jsem být sama, ale po nějaké době na mě šly chutě. Našel si mě na FB jeden kluk, třeba Karel. Věděla jsem, že měl hodně holek do postele, takže to byla jasná volba-nikdo neublíží mě a já nikomu taky ne..
S Karlem jsem spolu byli párkrát někam sednout, řekla jsem mu, že ho chci jako milence. Jenomže on pořád vedl svou, že se mu líbím, že mě nechce jen do postele a taky spaní se mnou odmítal. Hrozně se chtěl seznamovat s mým synem atd. Já si ráda po nějaké době zase zaflirtovala, tak jsem ho při tom nechala a čekala, až ´´mi dá´´ a brala to jako balící taktiku..Takhle to bylo asi tři týdny. Stále jsem mu říkala, že jestli chce jen to, tak je to v pořádku, že tu hru hrát nemusí, že o něm vím dost, ale stále tvrdil, že mu o to nejde a spíš se urážel, že o tom pořád mluvím. Po třech týdnem mi řekl, že mě milujeMůže se člověk zamilovat po třech týdnech, když s dotyčným nespal, viděli se párkrát a spíš si celé dny psali? To je blbost
No a dopadlo to jak jsem si myslela, po tom co jsme se spolu vyspali jeho zájem hodně opadl..
Může mi tady někdo vysvětlit, proč jednoduše nemohl říct, že mě chce jako milenku, když já mu to jasně říkala, že o to mi jde?
Někteří chlapi to mají nastavené stylem - o určitých věcech se nepřemýšlí a nediskutuje. Kdo to má nastavené jinak, nemůže být samec, natož alfasamec.
Sám jsem se divil, kolik takto uvažujících lidí sedí na vedoucích pozicích a ve vrcholné politice - ale to jen tak na okraj.
@Emilie A víš co je na snažení kapitána Achaba nejgrotesknější? Že zestárlého a zesláblého Moby Dicka ulovil malý švédský parníček, který ani nebyl vyslaný na moře za účelem lovu velryb. „Velký lovec“ holt nebyl ve správný čas na správném místě…
Ale knížka se čte dobře, to jo.
Ahoj,
já byl rybář a nebavilo mně to být u té vody, jo jít k té vodě s klukama a od vody a dělat prču to byla jiná. vždy jsem chtěl být myslivcem a chránit ta žvířátka a starat se o ně až mně prohnala prasata, jezevec vtáhnul jezevčíka do nory nebo bachyně pokousala a pomačkala moje psisko, ted bych ty hnusný prasa. a vládce lesa zničil jak je jich moc, i když byla pro ně neúroda.
spíš tam všude kde jsou v lese chlapi nebo u vody hledají klid a reset toho co je v hlavě a za ten klid jsou možná někdy odměněni úlovkem a ještě si mají s kým o tom pokecat zrovinka u vody nebo v mysliveckým klubu. Znám dost holek rybářek i nimrodek nic nenosí domů ale jen pomahají a mají ze samé činnosti radost, když jsou u věci co se dějí okolo.
Mně se hodně, vlastně až moc často stává co jsem ženatý, že se chovám nějak divně nesnažím se balit a nebojím se s ženskejma venku plkat, nebaví mně jak příjdou kamoši a řeknou zdar tak co jak jde život, odbýt se mi je nechce a vyzpovídat se taky ne a on nepustí slova, to ženská se rozvykládá. Problém je že se bavím chodím s něma na vycházky se psy zcela nevinně a pak útok, mám ji- pusu, nebo jestli se může chytnout za ruku nebo jdeme otestovat granule a hops na mně. Sem tam se mi stane že na procházce se mi žena svěří tak moc že tolik toho nevím o své manželce za 11let. Návrhy jestli mi můžou vozit kočárek obejmout a cítit mně to už jsem v háji a beru do zaječích. Nevím jak se vlastně tak debil. ě chovám, že se dostávám do takových situací, které jsou mi nepříjemné i za tu ženu. Kdybych prožíval tohle to před svatbou byl bych spokojený, ale ted se cítím jako deb. l a docela se stydím chodit po ulici s tím, že si to ženský řeknou že je nějak balím přitom nevím jak a pak pápá, prostě, že si s nimi hraju.
Já si nějak myslím, že za vším z největší pravděpodobností a z největší míry jsou hormony, chlapům v žilách neteče benzím, rum, pivo, ale krev a vylučují se do krve hormony jako Vám ženám, pokud ho nějaká žena zajímá on neví jestli flirt nebo co se v něm rozhoří to on si musí předem vnutit do hlavy, že s ženou žádné city a basta, nebo to pustí dál, že je mu to jedno, nebo emocionální stránku neudrží na uzdě a začne se motat.nebo je to do předu plánované že jde mu přímo o tu konkrétní ženu ke které už vzplanulo sérdce a když se jí dotkne a může začít si užívat jeho sny byly větší silnější než prožitek a skutečnost a může být zklamaný ale i naopak může vzniknout krásný vztah.
Vůbec nechápu na co všechno se dá sbalit holka a nebavím se o nějaké šmudlině na nádraží co potřebuje na pívo, bavím se o dívce která je vzdělaná, inteligentní, zábavná, sympatická, znala čtyři světové jazyky, několik státnic, usměvavá a zrovna volná já jelikož jsem byl a možná jsem drzý tak jsem se projevil způsobem vlastním. Byla fronta na občerstvení a ona slečna stála s mladíkem za mnou nemohl jsem neslyšet jejich hovor a když mladík se jí zeptal co tady dělá odpověděla, že opžděne zapijí že u není náctiletá, že může dělat co chce. Já to nevydržel ale nějak mně to jejich rádo by balení znervoznovalo, tak jsem se projevil jako hulvát sobě vlastní a pravil no tak to vítej to už jsi teda ne cestě být stará bréca a né sladký kvítek. No otevřela pusu ale bylo ticho, koupil jsem si pití a za chvíli mně někdo tahá za rukáv a žádá o vysvětlení, byla to ona, nebudu prodlužovat blbostma ale asi za 15min jsme byli v autě a kousaly do hlavy.Byly krásné prázdniny.
@fj1200 No super, že 18letá slečna měla za sebou několik státnic
A teď nějakou o červené karkulce
bavím se o dívce která je vzdělaná, inteligentní, zábavná, sympatická, znala čtyři světové jazyky, několik státnic, usměvavá a zrovna volná
Dobrý večer,
jsem po rozchodu s partnerem s kterým jsem byla 4 roky. Chtěla jsem být sama, ale po nějaké době na mě šly chutě. Našel si mě na FB jeden kluk, třeba Karel. Věděla jsem, že měl hodně holek do postele, takže to byla jasná volba-nikdo neublíží mě a já nikomu taky ne..
Může se člověk zamilovat po třech týdnech, když s dotyčným nespal, viděli se párkrát a spíš si celé dny psali? To je blbost
S Karlem jsem spolu byli párkrát někam sednout, řekla jsem mu, že ho chci jako milence. Jenomže on pořád vedl svou, že se mu líbím, že mě nechce jen do postele a taky spaní se mnou odmítal. Hrozně se chtěl seznamovat s mým synem atd. Já si ráda po nějaké době zase zaflirtovala, tak jsem ho při tom nechala a čekala, až ´´mi dá´´ a brala to jako balící taktiku..Takhle to bylo asi tři týdny. Stále jsem mu říkala, že jestli chce jen to, tak je to v pořádku, že tu hru hrát nemusí, že o něm vím dost, ale stále tvrdil, že mu o to nejde a spíš se urážel, že o tom pořád mluvím. Po třech týdnem mi řekl, že mě miluje