Venušiny kuličky uno nebo duo?

Bondatrova
27.12.14 15:08

Venušiny kuličky uno nebo duo?

Ahoj,
chci se vás zeptat.
Chci začít používat venušiny kuličky jen tak jako prevenci, žádné problémy nemám, ale jen tak třeba na plavání si je vzít.
Koupila jsem si fun factory ty duo z lékařského silikonu, jenže špatně se mi zavádí, neustále je cítím v sobě a je to spíše nepříjemné, takže je ihned vytahuji.
Nikde jsem nevyčetla, jaký je rozdíl mezi těmi duo a uno- uno je jen ta jedna kulička, ale plní stejnou funkci jako duo-ty dvě kuličky?
Je mi skoro 33 roků, žádné problémy nemám, jsem bezdětná.
Poraďte.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.12.14 15:09

@Bondatrova začni s jednou. Ono i záleží, jakou velikost a tvar jsi zvolila, je strašně moc druhů. Zkus menší nebo tu uno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.12.14 15:14

Prej čím menší, tím je ten trénink intenzivnější a gynekologové prý doporučují začínat od těch větších. Ale pokud větší cítíš, tak s klidným svědomím jdi do do trochu menší - budeš aspoň trénovat intenzivněji a volila bych v tvém případě uno. Zas ne takhle na začátku něco úplně mrňavého, to by taky mohlo furt vypadávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
27.12.14 16:52

Holky, když už je tu taková diskuze. Chtěla jsem se zeptat. Co venušiny kuličky v těhotenství? Mám za sebou dva porody. Manžel si nestěžuje, že bych byla dole jak vjezd do pískovny. Takže nějakou střední velikost a taky jen uno nebo v těhotenství vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
27.12.14 17:36

A na co jsou dobre?

• Citovat
  • Upravit
94
27.12.14 17:42

@midlajs
Na posilování pánevního dna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
27.12.14 18:17

@joey01 aha, ja kdyz jsem se o to zajimala, tak to pry nema efekt. Ja doporucuji Madilady.

• Citovat
  • Upravit
27.12.14 19:20
@Bondatrova píše:
Ahoj,
chci se vás zeptat.
Chci začít používat venušiny kuličky jen tak jako prevenci,

No pokud ve stoje v sobě udržíš obyč. tužku jen za pomocí pánevních svalů a svalů jóni tak žádný problém nemáš. Ono sehnat v sexshopu opravdu funkční model je téměř nadlidský úkol. Mrkni na netu na Tatyanu Kozhevnikovou čerpala přímo ze starých východních nauk. Jinak je velmi sympatické, že máš zájem svoji jóni dopřát péči dle tradic kultivace ženských principů energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
27.12.14 19:20

Díky za rady a ty kuličky uno, znáte nějaké jiné-třeba levnější nebo bude nejlepší pořídit si zase ty od fun factory? Stojí něco olem 400,–Kč

• Citovat
  • Upravit
94
27.12.14 20:11

@midlajs

Koukala jsem na to co doporučuješ, a to by mělo mít asi větší efekt než venuš. kuličky. Jen ta cena teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
27.12.14 20:52

@joey01 Ano, cena je primo odpudiva, ale vysledky vynikajici a hlavne…je tam zavazi od 100 do 500g, takze vis jak jsi pokrocila… Ja uz mam 300g. A navic, „cvicis“ tri minuty denne.

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
27.12.14 20:55

Co ma UNO ci DUO, probuh, spolecneho s tematem Manželství a partnerství? :think:

• Citovat
  • Upravit
1282
27.12.14 21:12

500 gramů??? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat