Přítel mi nedal žádný dárek k Vánocům

98
26.12.14 08:47

přítel na mne kašle

Ahojte holky, ráda bych věděla, co by jste dělaly na mém místě. Jeli jsme na Vánoce na Slovensko k moji rodině a přítel mi nedal žádný dárek k Vánocům. Jednak mne tím strašně zklamal a jednak mu to ani nebylo trapné a ještě se ptal, co se mi stalo, že jsem tak smutná…No, nakonec mu to došlo, ale jen mi řekl, že neměl peníze na můj dárek, tak mi nic nekoupil. Každým rokem od něj dostávám dárky a najednou nic, tak mne to fakt dost zklamalo…No a ke všemu, nevěřím, že neměl žádné peníze, aby mi ten dárek nekoupil…i má rodina z toho byla celkem v šoku, ale nějak to raději neřešili. Co by jste si o tom myslely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
šílenámáma
26.12.14 08:49

@bundik to je teda trapák.. tys mu dala co? Myslíš, že fakt neměl peníze ani na žádnou drobnost?

• Citovat
  • Upravit
791
26.12.14 08:54

A nemůže se stát že pro tebe dárek má, ale v cr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85363
26.12.14 08:55

@bundik pro me neomluvitelne. Nechce nahodou, aby ses s nim rozesla? :think: nekdo se rozejit sam nedokaze a resi to podobnym zpusobem (viz.moje kamaradce se stalo to stejne, pritel ji delal naschvaly a az zadlouho z nej vypadlo, ze chtel, at se s nim ona rozejde). Ze on na to nemel.

Edit: a nedal Ti zadny darek ani v klidu doma??

Příspěvek upraven 26.12.14 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
26.12.14 08:55

Tak to je teda fakt hnusný! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.12.14 08:58

@šílenámáma no právě, dárek jsem mu dala a tak nějak jsem čekala i od něj. Nedostala jsem vůbec nic a ani v ČR. Dost mne to zklamalo a ještě teď mne to dost bolí. Nevím, co si o tom jako myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.12.14 09:00

@blumen to nevím, jestli se chce rozejít, ale je pravda, že je pravda, že jsem z toho dost špatná. Nejhorší je, že on to ani nechápe a diví se mi, že se s ním skoro nebavím, jenže neumím se nad tím jen tak povznést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.12.14 09:03

To mi je fakt líto. To nemohl uskudlit usmolenou petistovku a koupit třeba pěkný zimní šálku? Divné. Musí to bolet, ale udělej si radost sama a kup si na truc věc co se ti líbí, vim, že tady jde o postoj, ale takové kohoutí do za déle za to stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85363
26.12.14 09:03

@bundik ja Te uplne chapu, ja bych to proste neprekousla, tomu s temi penezi moc neverim, vzdy se da sehnat aspon nejaka drobnost nebo fotka. Kdybyste spolu byli prvni Vanoce, tak by se dalo jeste rict, ze treba Vanoce neslavil nikdy… Ale jestli Ti v predchozich letech darek daval, tak je to divne. Ja bych brecela cele svatky, proste se znam… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.12.14 09:04

Také by mě to dost zklamalo. Asi bych se zamyslela nad tím, jak se k tobě chová jinak? Jestli je jiný nebo jestli cítíš nějakou změnu v jeho chování? I před Vánoci…

• Citovat
  • Upravit
šílenámáma
26.12.14 09:05
@bundik píše:
@šílenámáma no právě, dárek jsem mu dala a tak nějak jsem čekala i od něj. Nedostala jsem vůbec nic a ani v ČR. Dost mne to zklamalo a ještě teď mne to dost bolí. Nevím, co si o tom jako myslet.

mojí známé toto udělal manžel… někteří chlapi jsou fakt :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
98
26.12.14 09:08

@blumen no právě, taky to nějak nedokážu překousnout a tvářit se, že je všechno v pořádku. Přesně tak, kdyby mi dal aspoň nějakou drobnost, ale nedal mi vůbec nic. Příjde mi, že to může člověk udělat, jen v případě, že toho druhého nemá rád. Jsme spolu osm let a nikdy se mi nic takového nestalo…takže jsem z toho dost smutná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85363
26.12.14 09:11

@bundik 8 let? 8o tak to bych se zamyslela nad jeho chovanim celkove a zeptala se ho i ma ten rozchod, zda tim chtel neco naznacit :nevim: je mi to moc lito, ale je to opravdu divne… to si nedokazu vubec predstavit :nevim:

Příspěvek upraven 26.12.14 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.12.14 09:11

@šílenámáma a jak to řešila? Odpustila mu to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
26.12.14 09:13

@bundik pořád jí to trápí ale žije s ním stále… takovou věc asi nejde odpustit, jedině nějak pochopit :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky