Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedá mi to, ale musím. Po čtení místních témat všem ženám doporučuji si přečíst knihu Proč muži milují potvory a proč hodným holkám zůstanou oči pro pláč. Já se v té hodné holce poznala na 100%,jak kdyby to psali o mě, prostě husa, bez sebeúcty. Myslím, že pokud si to přečtete a vezmete si rady k srdci, už si nikdy nenecháte líbit aby Vám muž nadával, podle mě by si to ani na tu „potvoru“ nedovolil. Mě tahle kniha změnila. A opravdu to má výsledky ![]()
@isabellll knížku jsem nečetla. Ale dle popisku to bude kravina, dva totál extrémy.
Ono to není tak, že by ta ženská byla potvora a nedá se to naučit.
Musíš se změnit ty celá.
Super knížka, ja četla oba díly několikrát. Já Jsem Teda spis ta potvora… ![]()
Knížka je to dobrá, několika ženám v okolí jsem ji doporučovala, ale když sama nechceš, nezměníš nic… musíš k tomu dojít ![]()
Opravdu chce přečíst, ten název berte s rezervou, já byla ta hodná
@isabellll četla jsem ji a taky jsem se v ní jako hodná holka poznala.To co si ke mě dovolil, si k bývalce nikdy nedovolil a nedovolí, tam u něj ho chran ruka páně a ještě spíše ona si s ním vymetá.
Má ho pod palcem a zobe jí z ruky, já jsem na něj byla hodná až moc hodná a měl mě u prdele a jen zkoušel kam až může zajít.
Tu knížku si musím číst pořád dokola, abych si ji pořádně zapamatovala.
Spíš hlavně toho chlapa, kterej utíká za potvorama, nezměníš.
Proč my bysme se sakra měly měnit, mění se někdo pro nás? Pro mě teda ne, to sorry, ale to asi bude tim, že rozhodně nejsem hodná holka.
Jojo taky bývalý zkoušel kam až může zajít než bouchnu a já nebouchla, taky si ji pořád čtu a to co tam je psané o hodných holkách mi pak říkal i bývalý v čem se dělala chybu takže podle mě je tam fakt kus pravdy
Knížku jsem nečetla a je to podle mě blbost, když to v sobě ženská nemá, tak si ji může číst stokrát a nezmění ji to..sebeúcta je něco, co se v nás formuje již v ranném dětství, a především tím, jak se k nám chovali naši rodiče a taky jak se chovali k sobě navzájem..je to dlouhodobý proces a je to v člověku tak hluboce zakořeněno, žes tím nějaká knížka těžko něco zmůže. Podle mě může pomoci leda nějaká psychoterapie.
Knížku jsem nečetla, ale mam v plánu. Spíš pro zasmani a tak. Já se nezměním, jsem až mooooooc hodná. Kor když dokážu milovat až za hrob. ![]()
No jo a ženský zase milují frajery a hodným klukům zbydou taky oči pro pláč. Být mrcha nebo frajer je pochopitelně víc sexy než odkývat všechno, udělat všechno, souhlasit se vším, nechtít nic nebo chtít jen to, co ten druhý chce, nemít žádné hranice a nechat si vše líbit - o tom ani nemusí psát. Muži chtějí dobývat (lovit) a ženy chtějí dobývat (lovit) taky. Když není co lovit, protože kořist je už mrtvá, je to nudný a neuspokojivý. Když není jednoduchý tu kořist ulovit a i po ulovení se furt mrská aklade odpor, je to zábavné.
@Lynette píše:
No jo a ženský zase milují frajery a hodným klukům zbydou taky oči pro pláč. Být mrcha nebo frajer je pochopitelně víc sexy než odkývat všechno, udělat všechno, souhlasit se vším, nechtít nic nebo chtít jen to, co ten druhý chce, nemít žádné hranice a nechat si vše líbit - o tom ani nemusí psát. Muži chtějí dobývat (lovit) a ženy chtějí dobývat (lovit) taky. Když není co lovit, protože kořist je už mrtvá, je to nudný a neuspokojivý. Když není jednoduchý tu kořist ulovit a i po ulovení se furt mrská aklade odpor, je to zábavné.
No a pak jsou nepříjemně překvapení, že se partner po svatbě či mimískovi nezměnil.
@blecha72 píše:
No a pak jsou nepříjemně překvapení, že se partner po svatbě či mimískovi nezměnil.
Nebo naopak změnil.