Jen se bavil?

190
24.12.14 14:43

Jen se bavil?

Ahoj, rozešla jsem se s někým teď ve zlém, protože i když jsme si spolu začali, pak z něho vylezlo, že mě chce jen do postele a navíc vyjel po nejedné mojí kamarádce přímo přede mnou. Vždycky jsem věděla, že vztah nechce, ale to, jak mi to řekl mi stačilo (něco ve stylu, že jsem dobrá tak akorát, aby se se mnou mohl vyspat a pak mě odkopnout), nic takového mi v životě nikdo neřekl. Vždycky jsem si s ním hodně rozuměla a nechápu, proč se teď tak zachoval. Několikrát mi od té doby psal, jestli je všechno v pohodě, omlouval se a prý, jestli jsem na něho naštvaná, když jsme napsala, že jo, od té doby se neozval. Myslíte, že to mám tak nechat být, vždycky jsme byli spíš kamarádi a já se nechci takhle rozhádat, ale je mi i blbé za ním teď lézt nebo Vy byste se s ním po tomhle ještě bavily nebo myslíte, že už ani to nemá cenu? Asi potřebuju, aby mi to řekl někdo, kdo nás nezná a vidí tu situaci nestranně, abych si tak nějak potvrdila, že jsem udělala dobře, když jsem to s ním skončila a neměla z toho výčitky. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
24.12.14 14:56

Myslím, že bys to měla nechat být. Jinak pokud budete zase přátelé to ukáže čas, zatím je to čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
24.12.14 14:57

Udělala jsi dobře, takovýho ubožáka v životě nepotřebuješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
24.12.14 14:58

Udělal jsi dobře a žádné výčitky si hlavně nedělej :kytka: Ono všechno chce svůj čas a pak se uvidí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
24.12.14 14:59

Kamarád nekamarád, ranil tvé city jen tím, jakým stylem se s tebou bavil. Rozhopdně bych za ním nedolízala, jsi naštvaná, jak píšeš, tak to nech vyprchat. Čas vše odhalí, jak se spolu dál budete bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
24.12.14 15:09

Asi máte pravdu:) Sice byl v té chvíli opilý, ale jak se říká v chlastu je pravda. Kolikrát se choval úplně opačně, ale tohle opravdu přehnal. Sice mě mrzí, že je mi 26 a zase mi to nevyšlo, ale snad se ta smůla už jednou prolomí :). Taky mě štve, že jsem kvůli němu odmítla super kluka, se kterým by mi bylo určitě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.12.14 15:11

Kašli na něj. Taky jsem před pár týdny odstřihla kamaráda, u kterého ale fakt nevím, jestli bychom přátelé byli. :nevim: Taky ten typ, co sbírá holky do postele, což nepotřebuji. Rozuměli jsme si rok a půl hodně, ale prostě jsem pořád cítila, jak mě tam chce, a všechno co dělá hezkýho je jen abych chtěla. :mrgreen: A já bych se s ním nevyspala nikdy, takovou radost mu neudělám i kdybych byla single. Teď mi zas psal a připadám si blbě, že tak najednou, bez poděkování a tak, ho odtrhávám. Že jsem nevděčná. Jenže jak mu to vysvětlit, to taky nejde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.12.14 15:14

A co bys mu chtěla říct nebo s ním řešit? Rozsekl to dost jasně, na tom už není co vysvětlovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
24.12.14 15:14

Nejvíc mě štve, že se ani nebyl schopný omluvit (za střízliva, omluva v opilosti mě nebere), pochybuju, že si vůbec pamatuje, co mi řekl. No ale stejně to tak lehce vzdal a už se prozatím neozval a nepokusil se to urovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.12.14 15:20
@sabuskasabka píše:
Nejvíc mě štve, že se ani nebyl schopný omluvit, pochybuju, že si vůbec pamatuje, co mi řekl. No ale stejně to tak lehce vzdal a už se prozatím neozval a nepokusil se to urovnat.

To asi proto, že mu tom moc nezáleželo a je mu v podstatě jedno, že to skončilo. Prostě si uloví jinou a jede dál. Vím že to bolí, ale nech to být, nic pěknýho by ses stejně nedozvěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
24.12.14 15:20
@sabuskasabka píše:
Asi máte pravdu:) Sice byl v té chvíli opilý, ale jak se říká v chlastu je pravda. Kolikrát se choval úplně opačně, ale tohle opravdu přehnal. Sice mě mrzí, že je mi 26 a zase mi to nevyšlo, ale snad se ta smůla už jednou prolomí :). Taky mě štve, že jsem kvůli němu odmítla super kluka, se kterým by mi bylo určitě dobře.

Tak si dostala dravce, no…vol lip, priste, holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
24.12.14 15:38

Já souhlasim, nech tomu CAS…je to blbec takhle se s nemkuvi s kamaradkami.

Jiném zda je v alkoholu pravda, nevim..spis ne.. co tak vidím kolem sebe tak čím opilejsi tím víc si vymyslí…:-) :lol: (Ač se stydim, mám kolem sebe takovych lidi hodně co pijou a pak si vše pribarvuji a vymýšlí si různý příběhy v příběhu který mel úplně jiný pribeh :mrgreen: )
A já to tak mám taky… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
24.12.14 15:39

No jo, nakonec ještě dobře, že to takhle dopadlo, jinak bych s ním ztratila ještě kdoví kolik času a snažila se ho nějak získat. Takhle vím, že se raději budu soustředit na někoho, kdo mě bude mít rád a s kým mi bude dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
24.12.14 15:41
@lalalalala píše:
Já souhlasim, nech tomu CAS…je to blbec takhle se s nemkuvi s kamaradkami.Jiném zda je v alkoholu pravda, nevim..spis ne.. co tak vidím kolem sebe tak čím opilejsi tím víc si vymyslí…:-) :lol: (Ač se stydim, mám kolem sebe takovych lidi hodně co pijou a pak si vše pribarvuji a vymýšlí si různý příběhy v příběhu který mel úplně jiný pribeh :mrgreen: )
A já to tak mám taky… :oops:

No hlavně asi nečekal, že se naštvu, zažila jsem ho už i s jinou holkou a myslím, že se takhle chová ke všem, prostě si chce užívat a holka by mu stála v cestě. S tím alkoholem jsem to myslela spíš tak, že kdyby měl o mě zájem, určitě by mi v opilosti neřekl, že se jsem dobrá akorát tak na to, aby se se mnou vyspal a pak mě odkopnul, (přitom den předtím mi volal a říkal, že mě má rád, nevím, jestli ve srandě, fakt ho nechápu). Vždycky mi přišel, že je hrozně hodný a neřekla bych do něj, že mi někdy něco takového poví, ale tak aspoň, že to vím, taky jsem mu to napsala a on na to nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
24.12.14 15:47
@sabuskasabka píše:
No hlavně asi nečekal, že se naštvu, zažila jsem ho už i s jinou holkou a myslím, že se takhle chová ke všem, prostě si chce užívat a holka by mu stála v cestě. S tím alkoholem jsem to myslela spíš tak, že kdyby měl o mě zájem, určitě by mi v opilosti neřekl, že se jsem dobrá akorát tak na to, aby se se mnou vyspal a pak mě odkopnul, (přitom den předtím mi volal a říkal, že mě má rád, nevím, jestli ve srandě, fakt ho nechápu). Vždycky mi přišel, že je hrozně hodný a neřekla bych do něj, že mi někdy něco takového poví, ale tak aspoň, že to vím, taky jsem mu to napsala a on na to nic.

Viz prvni veta :mrgreen: je to blbec :! :mrgreen: a primitiv 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí