Jen se bavil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
24.12.14 15:52
@lalalalala píše:
Viz prvni veta :mrgreen: je to blbec :! :mrgreen: a primitiv 8)

No kamarádky mi tvrdí to samé, takže se na to asi opravdu vykašlu, kdyby chtěl, mohl by se aspoň omluvit, ale pokud ho to ani nenapadne, tak nevidím důvod, proč se kvůli němu trápit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
24.12.14 15:54
@sabuskasabka píše:
No kamarádky mi tvrdí to samé, takže se na to asi opravdu vykašlu, kdyby chtěl, mohl by se aspoň omluvit, ale pokud ho to ani nenapadne, tak nevidím důvod, proč se kvůli němu trápit. :)

no vsak, urcite nedelej prvni krok ty… :kytka: nezaslouzi si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
24.12.14 15:55
@sabuskasabka píše:
No kamarádky mi tvrdí to samé, takže se na to asi opravdu vykašlu, kdyby chtěl, mohl by se aspoň omluvit, ale pokud ho to ani nenapadne, tak nevidím důvod, proč se kvůli němu trápit. :)

Správně, zakladatelko, mě jenom překvapuje, že jsi byť jen přemýšlela nad tím, zda-li to s ním táhnout dál, když jsi od začátku věděla, že vztah nechce :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
24.12.14 15:58

@lalalalala Slyšela jsi už o slově sebeúcta? Tak přesně tohle slovo použij a zjistíš, že je to omezený, křupanský buran, který považuje ženu jen jako nástroj na ukojení svých chtíčů. A kvůli takovému pitomci se trápíš? Opravdový a slušný muž by nikdy neshodil a neponížil ženu takovými sprostými slovy. Nestojí za to, budou jiní a lepší. :kytka:

Příspěvek upraven 24.12.14 v 15:59

• Citovat
  • Upravit
190
24.12.14 15:59
@D. C. píše:
Správně, zakladatelko, mě jenom překvapuje, že jsi byť jen přemýšlela nad tím, zda-li to s ním táhnout dál, když jsi od začátku věděla, že vztah nechce :-).

No on je totiž vzhledově i povahově (až do nedávna) přesně takový, jakého jsem vždycky chtěla, tak mi bylo líto to nechat být, ale po tom, jak se teď projevil, pokud se nevzpamatuje to udělám :). Jen bych se trápila a to mi za to nestojí, třeba časem potkám někoho, koho budu milovat a on mě a konečně mi to taky vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
24.12.14 16:01
@Safrane píše:
@lalalalala Slyšela jsi už o slově sebeúcta? Tak přesně tohle slovo použij a zjistíš, že je to omezený, křupanský buran, který považuje ženu jen jako nástroj na ukojení svých chtíčů. A kvůli takovému pitomci se trápíš? Opravdový a slušný muž by nikdy neshodil a neponížil ženu takovými sprostými slovy. Nestojí za to, budou jiní a lepší. :kytka:Příspěvek upraven 24.12.14 v 15:59

Já vím, sebeúcta s tou jsem měla vždycky problémy, ale vím, že všechny máte pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
24.12.14 16:27
@Safrane píše:
@lalalalala Slyšela jsi už o slově sebeúcta? Tak přesně tohle slovo použij a zjistíš, že je to omezený, křupanský buran, který považuje ženu jen jako nástroj na ukojení svých chtíčů. A kvůli takovému pitomci se trápíš? Opravdový a slušný muž by nikdy neshodil a neponížil ženu takovými sprostými slovy. Nestojí za to, budou jiní a lepší. :kytka:Příspěvek upraven 24.12.14 v 15:59
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.14 16:44

Taky jsem ted neco podobneho zazila. Kluk mi nadbihal rok. Denne mi psal, volal, kazdy tyden me nekam zval, koukal na me jako na zbozny obrazek. Nic jsme spolu nemeli. On je teda zadany a ja jeho nadbihani ignorovala. No a pred par tydny jsme se potkali na vecirku a ja mu rekla, ze se mi libi - coz je sice pravda, ale nechci s nim nic mit (duvodu je hodne). A on zareagoval dost hnusne. Citila jsem se jako idiot. No a od te doby se samozrejme neozval - ja taky ne. Ale je mi z toho smutno. Poradit nepotrebuju, jen se asi vypsat. Ach jo. Proc to ti chlapi delaji? Taky jsem myslela, ze jsme kamaradi. No a evidentne ne a to me mrzi :-( :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.14 16:57

Jeste ja - a moje kamaradky ho uplne nesnaseji a celou dobu mi tvrdi, ze je manipulator. Asi jo. Mrzi me, ze jsem naletela a vubec premyslela, jestli k sobe nepatrime. Mozna kdyby se opravdu snazil me svest, davalo by mi to vetsi smysl. Takhle mi to prijde uplne chore!!!

• Citovat
  • Upravit
231
24.12.14 17:45
@Anonymní píše:
Taky jsem ted neco podobneho zazila. Kluk mi nadbihal rok. Denne mi psal, volal, kazdy tyden me nekam zval, koukal na me jako na zbozny obrazek. Nic jsme spolu nemeli. On je teda zadany a ja jeho nadbihani ignorovala. No a pred par tydny jsme se potkali na vecirku a ja mu rekla, ze se mi libi - coz je sice pravda, ale nechci s nim nic mit (duvodu je hodne). A on zareagoval dost hnusne. Citila jsem se jako idiot. No a od te doby se samozrejme neozval - ja taky ne. Ale je mi z toho smutno. Poradit nepotrebuju, jen se asi vypsat. Ach jo. Proc to ti chlapi delaji? Taky jsem myslela, ze jsme kamaradi. No a evidentne ne a to me mrzi :-( :cert:

Tvd, ty se divis? Co by mel zrobit, nechat svou holku a naklusat k tobe? Hele, sou svatky, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.14 20:54
@kunča píše:
Tvd, ty se divis? Co by mel zrobit, nechat svou holku a naklusat k tobe? Hele, sou svatky, to je fakt.

Ale ne! Ja s nim nechci nic mit, nikdy jsem s nim ani neflirtovala. Nejsem zvykla vubec pit a proste jsem se priopila a vypadlo to ze me. Az se za to stydim. Ale nemusel byt tak hnusny - jen sklizel
Co zasel!

• Citovat
  • Upravit
2256
24.12.14 21:27

Některé chlapy bohužel nevychovali zrovna slušně a tak se chovají takhle… Vím, hezké to není, ale bohužel, když jim to nikdo nevysvětlil… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
24.12.14 22:02

Tvk, dc, libit se mi nekdo, ja mu nadbihat, pak se dotycny ozere, rekne mi to, ale ja uz jsem s jinym, tak ho ve slusnosti, jeste hodnw velke, poslu rovnou doprde. e,to neni o vychove, ale nesoudnosti nekterych, jak si zahravaji s city druhych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.14 22:07
@kunča píše:
Tvk, dc, libit se mi nekdo, ja mu nadbihat, pak se dotycny ozere, rekne mi to, ale ja uz jsem s jinym, tak ho ve slusnosti, jeste hodnw velke, poslu rovnou doprde. e,to neni o vychove, ale nesoudnosti nekterych, jak si zahravaji s city druhych…

On není už s někým jiným, on je s jinou už asi 8 let. On je pro mě tabu, pasé a vždy byl a není to jen o tom, že je zadaný, těch důvodů je víc. Ale rok se choval jak zamilovaný blbeček a já na to nereagovala, když jsem se opila, řekla jsem mu jen jednu větu, nevyjela jsem po něm. Mohl říct - mýlíš se, nebo tak něco, ale on se zachoval jako hňup. Podotýkám, že mě vadilo i to, že mě tak balí, když je zadaný. Tvrdí, že nešťastně, samozřejmě. Jsem ale ráda, že jsem to vůbec nakousla, protože on by se jinak takhle hojil klidně další rok. Tokal by a možná mu vyhovovalo, že to ignoruji. Asi jsem byla způsob odreagování od reality, nevím. Měla jsem ho poslat k šípku už dávno :zed:

• Citovat
  • Upravit
9757
24.12.14 22:13
@Anonymní píše:
On není už s někým jiným, on je s jinou už asi 8 let. On je pro mě tabu, pasé a vždy byl a není to jen o tom, že je zadaný, těch důvodů je víc. Ale rok se choval jak zamilovaný blbeček a já na to nereagovala, když jsem se opila, řekla jsem mu jen jednu větu, nevyjela jsem po něm. Mohl říct - mýlíš se, nebo tak něco, ale on se zachoval jako hňup. Podotýkám, že mě vadilo i to, že mě tak balí, když je zadaný. Tvrdí, že nešťastně, samozřejmě. Jsem ale ráda, že jsem to vůbec nakousla, protože on by se jinak takhle hojil klidně další rok. Tokal by a možná mu vyhovovalo, že to ignoruji. Asi jsem byla způsob odreagování od reality, nevím. Měla jsem ho poslat k šípku už dávno :zed:

mohla by jsi popsat, jak měl správně zareagovat? moc nerozumím, jaká reakce by pro tebe byla uspokojivá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí