Nepochopená taktika, jak ženu dostat do postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107115
30.12.14 14:55
@Camael píše:
@SlecnaSally
Někde jsem četla dobrou radu. Když chceš nějakého chlapa, chovej se k němu jako k nejlepšímu kamarádovi. Tomu neubližuješ, ale taky podle něj neskáčeš. Je ti s ním fajn, ráda ho vidíš, ale neklepeš se na každý telefon, na každou schůzku. Jsi schopná mu žádost o kafe odmítnout, ale vždycky to odůvodníš a navrhneš další blízký termín, aby viděl, že vidět se chceš, jen to nemusí být hned, když chce on. Nepůsobíš pak totiž těma dvěma blbými způsoby: Natěšená puboška a nedostupná ledová královna a chováš se k němu fér. :)

To už je právě ta taktika… protože často se musíš chovat opačně než bys chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.12.14 14:58
@Camael píše:
@SlecnaSally
Někde jsem četla dobrou radu. Když chceš nějakého chlapa, chovej se k němu jako k nejlepšímu kamarádovi. Tomu neubližuješ, ale taky podle něj neskáčeš. Je ti s ním fajn, ráda ho vidíš, ale neklepeš se na každý telefon, na každou schůzku. Jsi schopná mu žádost o kafe odmítnout, ale vždycky to odůvodníš a navrhneš další blízký termín, aby viděl, že vidět se chceš, jen to nemusí být hned, když chce on. Nepůsobíš pak totiž těma dvěma blbými způsoby: Natěšená puboška a nedostupná ledová královna a chováš se k němu fér. :)

souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.12.14 15:00

@Venetia
Mně to nepřijde taktika, protože kámoše má každá z nás, jen uvědomění si, jak se právě přetvařuju, když se snažím chovat jinak. Dělat se lepší, tajemnou, nebo naopak se bát, abych byla na telefonu, abych neminula schůzku a tak. Prostě uvědomit si, že přirozený chování máme všechny v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.12.14 15:05

@Camael já s tebou souhlasím a taky bych neřekla, že je to taktika, prostě jsem sama sebou tečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.12.14 15:08
@Camael
@Camael píše:
@Venetia
Mně to nepřijde taktika, protože kámoše má každá z nás, jen uvědomění si, jak se právě přetvařuju, když se snažím chovat jinak. Dělat se lepší, tajemnou, nebo naopak se bát, abych byla na telefonu, abych neminula schůzku a tak. Prostě uvědomit si, že přirozený chování máme všechny v sobě.

souhlasím.
Mám taky takového kámoše, občas zajdeme na kafe, ale moc to nevychází…a vím, že když to odkládám na jindy, tak mě víc uhání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.12.14 15:08

@brumdinka
Jo, přesně tak bych to řekla. :palec: Prostě být sama sebou a buď se mu taková budu líbit, nebo ne. To měnění se a snaha dělat se lepší člověku stejně nikdy dlouho nevydrží, takže to jen oddálí rozčarování. Ony se baby diví, chovají se jako tajemný vamp, chlap zblbne, baba se následně zamiluje, začne se chovat přirozeně a chlap brzdí. No jo, když on mu tu ženskou asi někdo vyměnil nebo co.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.12.14 15:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.12.14 15:12
@momi33 píše:
@Camaelsouhlasím.
Mám taky takového kámoše, občas zajdeme na kafe, ale moc to nevychází…a vím, že když to odkládám na jindy, tak mě víc uhání :oops:

No právě, tohle na chlapy nějak funguje. A u toho kámoše to člověk nedělá nijak cíleně, záměrně, prostě fakt nemá ten čas vždycky, klidně mu otevře v teplákách a nenalíčená, prostě to neřeší. Když nemá náladu, řekne mu, co ji naprdlo.. Prostě kámoš u kámošky pokaždý ví, na čem je, a myslím, že to je pro chlapa to, co mu u spousty ženských-partnerek chybí. Jsou nečitelné a kdo to má furt luštit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
30.12.14 15:23
@Camael píše:
@Venetia

chování ke kamarádovi, kde nejsou žádné city a intimita je úplně jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.12.14 15:37

@Venetia
To je jasný, ale já to zmiňovala v kontextu té části chování, kterou si to většina bab u chlapa podělá. Klepou se na něj, skáčou po každým telefonu, aby se pak chovaly jako nedostupné královny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
30.12.14 16:28
@Camael píše:
@Venetia
To je jasný, ale já to zmiňovala v kontextu té části chování, kterou si to většina bab u chlapa podělá. Klepou se na něj, skáčou po každým telefonu, aby se pak chovaly jako nedostupné královny.

to je pravda… když to je ten správný nebo to tak, alespoň ze začátku vypadá, je těžké to ukočírovat. To co píšeš zabralo i u mně, ale bylo to přirozené, takže sem nemusela nic hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.12.14 16:31

@Venetia
Já na to přišla až s věkem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
30.12.14 18:15
@Camael píše:
@Venetia
Já na to přišla až s věkem. :D

Já po pár zkušenostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.14 18:24
@brumdinka píše:
@Bábi Zlopočasná ale no tak tohle ženy stále umí - však za každým úspěšným mužem stojí žena ;)

Na emimine to tak nevyzera… ale mozno sa ozyvaju len tie, ktorym to nejde :mrgreen:

PS: ja mam tiez omotaneho okolo prsta len manzela, a ani neviem, ako sa mi to podarilo :oops: sesterka ma omotanu celu nemocnicu :think: moja mladsia sa asi na nu podala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
30.12.14 18:50
@brumdinka píše:
@Bábi Zlopočasná ale no tak tohle ženy stále umí - však za každým úspěšným mužem stojí žena ;)

Snad pred nim kleci, ne? :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí