Říct, nebo ne?

1825
28.12.14 22:21

Rict nebo ne?

Abo. Potrebuji poradit. Pracuji na discotece…Mam kolegini s kteeou se znam 10 ler a mam ji ppravdu rada. Vcera prisel na discoteku jeji pritel a soulozil s jinoj na dam.zachodech.Je s nim 9let, pokouseji se o dite a maji za swbou um. oplodneni…Videli to vsichni znami a ja ted nevim jestli ji to rict.Je strasne hodna a bojim se ze by ji to uplne polozilo…Zesmesnil ji prede vsemi a ja se ji nemuzu podivat ani do oci…Dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
28.12.14 22:24

Asi by to měla vědět, co má doma za dáreček…tím spíš, že ještě nemají děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
28.12.14 22:24

@chrpa Možná by sis nejdříve po sobě měla přečíst, co píšeš, tohle už je na hranici srozumitelnosti.

Pokud to vidělo více jejích známých, tak se to stejně asi od někoho dozví, tak proč ne od Tebe.

• Citovat
  • Upravit
1394
28.12.14 22:25

Je hezký, že jí to chceš říct. Ale já bych asi mlčela, pak budeš nejhorší jenom ty. Všechno se proti tobě obrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

Řekla bych jí to, ale až když by se mě na to zeptala - tzn. měla by podezření. Pak bych jí určitě nelhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550

Já bych jí to řekla. Jestli si plánují miminko, tak ať ví, kdo je její přítel zač a má možnost se rozhodnout pro změnu partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
28.12.14 22:27

Záleží jak to bere on, jeden úlet kterýho lituje? Mlčela bych, pokud by se ptala, nezapírala bych.
POkud si z toho on nedělá hlavu, asi bych to na jejím místě chtěla vědět. Ale na tvém místě bych být nechtěla.
Tož tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
28.12.14 22:28

Sama od sebe bych nic neříkala, bonzáci jsou nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
28.12.14 22:28

Podobnou situaci jsem řešila před par lety, ale kamarádku podváděl skoro celou dobu co byli spolu a pokaždé s jinou, byli spolu šest let, bala jsem se ji to říct, abych ji neublíží la, ale nakonec jsem to udělala a jsem rada, jediné co j zajímalo, tak proč jsem ji to neřekla dřív. Rozhodnuti je těžké, ale určitě bych ji to nějak opatrně řekla, ale musíš si sama vybrat jestli na to máš odvahu, je to těžké. Bude tě pak potřebovat jako oporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.14 22:30

@chrpa rekla bych ji to. Zazila jsem silne podezreni na neveru, kdy jsem si naivne rikala ze to by prece neudelal ( a udelal) a proste i kdyz jsem sama citila ze se neco deje tak jsem to rozmluvila. Pak to prasklo a ukazalo se, ze jsem byla pomalu jedina kdo to nevedel. Dala bych cokoliv za to to tenkrat vedet a stejne tak ted pokud s timto pritelem by se to melo dit tak bych byla maximalne vdecna kdyby mi to nekdo rekl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1825
28.12.14 22:31

Nebyl to prvni ulet…Ale tohle je pro me uz fakt sila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
28.12.14 22:33
@ruzovasrnka píše:
Sama od sebe bych nic neříkala, bonzáci jsou nejhorší

Podle mě jsou nejhorší ti, kteří ví, že je v něčem problém a přitom mlčí. Já kdybych měla partnera, důvěřovala bych mu a plánovala si s ním dítě, tak bych se pořádně rozmyslela, kdybych se dověděla, že mi byl někde na diskotéce nevěrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825

PARDON… :roll: Jsem v praci a pisu rychle a jeste na mobilu…Tak snad se te to tolik nedotklo…Boze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977

Když to vezmu z pohledu podvedené, tak já bych to vědět chtěla. A mrzelo by mě, že mi to pŕátelé zatajili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.12.14 22:34
@majki.r píše:
Podle mě jsou nejhorší ti, kteří ví, že je v něčem problém a přitom mlčí. Já kdybych měla partnera, důvěřovala bych mu a plánovala si s ním dítě, tak bych se pořádně rozmyslela, kdybych se dověděla, že mi byl někde na diskotéce nevěrný.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria