Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chrpa píše:
Abo. Potrebuji poradit. Pracuji na discotece…Mam kolegini s kteeou se znam 10 ler a mam ji ppravdu rada. Vcera prisel na discoteku jeji pritel a soulozil s jinoj na dam.zachodech.Je s nim 9let, pokouseji se o dite a maji za swbou um. oplodneni…Videli to vsichni znami a ja ted nevim jestli ji to rict.Je strasne hodna a bojim se ze by ji to uplne polozilo…Zesmesnil ji prede vsemi a ja se ji nemuzu podivat ani do oci…Dekuji za rady.
Já bych jejímu příteli vynadala pěkně od plic a podle toho jak by zareagoval, tak bych jednala dál… ![]()
@chrpa píše:
Abo. Potrebuji poradit. Pracuji na discotece…Mam kolegini s kteeou se znam 10 ler a mam ji ppravdu rada. Vcera prisel na discoteku jeji pritel a soulozil s jinoj na dam.zachodech.Je s nim 9let, pokouseji se o dite a maji za swbou um. oplodneni…Videli to vsichni znami a ja ted nevim jestli ji to rict.Je strasne hodna a bojim se ze by ji to uplne polozilo…Zesmesnil ji prede vsemi a ja se ji nemuzu podivat ani do oci…Dekuji za rady.
Já bych jí to řekla, sice bude zklamaná, ale čas to určitě zpraví. A pokud to, jak píšeš viděli všichni známí, o to větší šance je, že se to dozví od někoho jiného a mohlo by jí pak hodně mrzet, žes jí to neřekla ty.
Řekla bych ji to. Navíc co kdyz na umělý chodí kvůli němu? A ještě je jako bonus d…r
@BlueFairy píše:
@lalalalala u nás to nebylo o sexu, ale pro mě podvod takyse zabouchnul, debiil…
@lalalalala zkopiruju ti zprávu, kterou jsem už jednou tady jedné holcine posílala ![]()
@chrpa píše:
Asi to nebude tak velka kamaradka, kdyz jsi takto nerozhodna. Samozrejme ze rict ![]()
Bez váhání řekla bych…
od mé nejbližší kamarádky (dnes již díkybohu ex) podváděl na každém kroku, držela sem jazyk za zuby, jednou to zkusil i na mě…zatahl mě na wc na diskotéce (dostal facku
) nevěřila mi, byla sem za de…la… řekla mu to že já sem jí to řekla…a pak byl opatrnější… přestala se se mnou bavit, asi půl roku… pak po mě vyjel znovu na plese a přitom tam byl s ní
jeho chyba…tak sem mu vrazila pusu a koukala na ni, dnes mi děkuje a má kráááásného kloučka se skvělým chlapem…
( sním se snažila 5 let
) nikdy sme si nebyli blíž než dnes. Takže otevři jí oči
žádná si nezaslouží mít takovýho…
a jestli si opravdu kamarádka sneseš i tu chvilkovou nedůvěru, která pomine když prozře. ![]()
@chrpa
To je strašné…Musí to být těžké, nevím, co bych dělala…Ale když to viděli další známí, tak snad by to bylo lepší říct…Taky, dokud nemají děti, pak by všechno bylo horší. Taky aby od něj nedostala nějakou nemoc. Nechápu, ale proč jí zahýbal na diskotéce, kde ho všichni znají, to je vidět, čím ten chlap přemýšlí ![]()
@chrpa pokud je to tvoje kamarádka, řekla bych jí to. Podle mě nejdlůležitější fakt je ten, že ještě nemají děti - má možnost lehce vycouvat.
@verulicek píše:
@chrpa pokud je to tvoje kamarádka, řekla bych jí to. Podle mě nejdlůležitější fakt je ten, že ještě nemají děti - má možnost lehce vycouvat.
Co je na tom duleziteho, ze nemaji deti? Kdyby meli deti, tak bys navrahla vazny rozhovor s jejim partnerem, ne?
Mily Karle, s cizimi zenami nemuzes prece soulozit, kdyz mas pritelkyni. To da rozum. Buch chlap
Myslim, ze jestli je to kamaradka, tak by ji to mela rict bezpodminecne ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Co je na tom duleziteho, ze nemaji deti? Kdyby meli deti, tak bys navrahla vazny rozhovor s jejim partnerem, ne?Mily Karle, s cizimi zenami nemuzes prece soulozit, kdyz mas pritelkyni. To da rozum. Buch chlap
![]()
Myslim, ze jestli je to kamaradka, tak by ji to mela rict bezpodminecne
Naprosty souhlas, kamaradce bych to rekla ![]()
@ruzovasrnka píše:
Sama od sebe bych nic neříkala, bonzáci jsou nejhorší
Jo jo, tutlat, nebonzovat, a potom sa cudovat az sa to ivf podari a k porodu dostane cerstva mamicka aj ziadost o alimenty od hentej zo zachoda.
Nie je ten co kryje ‚pachatela‘ spoluzodpovedny? Ja zistit, ze kamoska vedela ze ma chlap podvadza a nic nepovedala, vykopnem chlapa aj kamosku.
Říct.. navíc pokud to ten dotyčný udělal ve stejném baru, kde mu pracuje žena, musí vědět, že jí to někdo řekne ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Co je na tom duleziteho, ze nemaji deti? Kdyby meli deti, tak bys navrahla vazny rozhovor s jejim partnerem, ne?Mily Karle, s cizimi zenami nemuzes prece soulozit, kdyz mas pritelkyni. To da rozum. Buch chlap
![]()
Myslim, ze jestli je to kamaradka, tak by ji to mela rict bezpodminecne
souhlasím, Ty jdeš do sebe ![]()