Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ruzovasrnka píše:
To je zavádějící, nevěra se podle odhadů vyskytuje až v 90% manželství, není nikde řečeno, že by nebyl dobrý táta. A kdyby to byl takovej parchant, nebyla by s ním 9 let.
Těmhle statistikám nevěřím, to jsou divně vysoké čísla. A nebo žiju v jiném světě, kde nevěra není až tak běžný manželský problém…a jsem za to ráda.
Jeste to upresnim.Uz jednou si nasel milenku byl s ni 3 mesice…Vedela o tom a odpustila mu…Prijde mi ze ji na ni vubec nezalezi…Ona ho porad hrozne miluje a ma ho za boha…Holky dekujj moc za nazory.
@majki.r píše:
Těmhle statistikám nevěřím, to jsou divně vysoké čísla. A nebo žiju v jiném světě, kde nevěra není až tak běžný manželský problém…a jsem za to ráda.
Nikdo to nemá vytetované na čele, to není věc, se kterou se ti bude někdo rád svěřovat
Ale i kdyby to bylo míň, kdyby lidi víc pečovali o vlastní vztahy než o cizí, udělali by líp.
@ruzovasrnka píše:
Nikdo to nemá vytetované na čele, to není věc, se kterou se ti bude někdo rád svěřovatAle i kdyby to bylo míň, kdyby lidi víc pečovali o vlastní vztahy než o cizí, udělali by líp.
Mě by stejně zajímalo, kdes vzala těch 90%. Podle mě je to hloupost. Já nedávno četla o 40%, a i to mi připadalo vysoké.
@majki.r píše:
Mě by stejně zajímalo, kdes vzala těch 90%. Podle mě je to hloupost. Já nedávno četla o 40%, a i to mi připadalo vysoké.
Teď jsem si vzpomněla na nějakou diskuzi, kde se pod anonymem jedna svěřila s její minulostí prostitutky v bordelu. Prý bychom se až divili, kolik manžílků tam denně chodilo a doma nedali nic znát. Mně se ale také číslu 90% nechce věřit ![]()
@ruzovasrnka píše:
To je zavádějící, nevěra se podle odhadů vyskytuje až v 90% manželství, není nikde řečeno, že by nebyl dobrý táta. A kdyby to byl takovej parchant, nebyla by s ním 9 let.
Takže nevěra je vlastně norma? Jako že mám doma trpět prase, protože 90% ostatních jsou taky prasata? To je ale dost smutný
@majki.r píše:
Třeba http://www.prokrasnetelo.cz/…-manzelstvi/
je fakt, že žádné seriózní studie jsem nečetla, připouštím, že jich může být o dost míň…
@Antonie Bolavá píše:
Takže nevěra je vlastně norma? Jako že mám doma trpět prase, protože 90% ostatních jsou taky prasata? To je ale dost smutný
Vždyť o tom nemusíš vůbec vědět (pokud se ve Tvém okolí nenajde nějaká dobrá duše - bonzák, která ti to vyslepičí), do té doby bys mohla být klidně šťastná a spokojená.
@ruzovasrnka píše:
Třeba http://www.prokrasnetelo.cz/…-manzelstvi/
je fakt, že žádné seriózní studie jsem nečetla, připouštím, že jich může být o dost míň…
Stále si nechávám své růžové brýle a pro sebe si tvrdím, že je to příliš vysoké číslo
jsem většinou za naivku, ale v mém prostředí se skutečně příliš s nevěrou nesetkávám a neberu ji jako běžný manželský problém.
@ruzovasrnka píše:
Vždyť o tom nemusíš vůbec vědět (pokud se ve Tvém okolí nenajde nějaká dobrá duše - bonzák, která ti to vyslepičí), do té doby bys mohla být klidně šťastná a spokojená.
Nebo to nikdo vyslepičit nemusí a dotyčná to pozná podle chycení trichomoniázy či jiné pohlavně přenosné nemoci
A tohle už je ale fuj ![]()
@ruzovasrnka píše:
Jo tak. Tak to se mi bude hned líp usínat
@chrpa
" Potrebuji poradit. Pracuji na discotece…Mam kolegini s kteeou se znam 10 ler a mam ji ppravdu rada. Vcera prisel na discoteku jeji pritel a soulozil s jinoj na dam. zachodech. "
Pochopil jsem dobře, že když je to kolegyně, tak že na tej discotéce ona někdy pracuje taky? Pokud ano, tak on je teda asi dost debilní
![]()
A i pokud je to jinak, tak podstatný je, že to viděla spousta jiných známých, takže ona se to skoro jistě stejně dozví a taky je možnost, že se on přizná sám. A na Tebe jako na dobrou kámošku bude ona pak naštvaná, že si jí to neřekla. Ale píšeš, že on jí to dělá opakovaně a ona ho pořád strašně miluje, tak asi možná dobře jí tak.
Tak třeba ví, ale jechce řešit… to je dost nevýhoda, když jí to řekneš, už k tomu bude muset nějákej postoj zaujmout…
myslíš, že nic netuši vědět by chtěla, tak bych jí to řekla, pokud si tím nejsi jista, tak upozornit pána, že jestli zahejbat musí tak by bylo ghodné minimálně jiné místo a né tak okatě před tolika známejma a podle reakce by se vidělo jak dál…
Ce] @tigy66 píše:
@chrpa
" Potrebuji poradit. Pracuji na discotece…Mam kolegini s kteeou se znam 10 ler a mam ji ppravdu rada. Vcera prisel na discoteku jeji pritel a soulozil s jinoj na dam. zachodech. "
Pochopil jsem dobře, že když je to kolegyně, tak že na tej discotéce ona někdy pracuje taky? Pokud ano, tak on je teda asi dost debilní
![]()
@tigy66 píše:
@chrpa
" Potrebuji poradit. Pracuji na discotece…Mam kolegini s kteeou se znam 10 ler a mam ji ppravdu rada. Vcera prisel na discoteku jeji pritel a soulozil s jinoj na dam. zachodech. "Pochopil jsem dobře, že když je to kolegyně, tak že na tej discotéce ona někdy pracuje taky? Pokud ano, tak on je teda asi dost debilní
A i pokud je to jinak, tak podstatný je, že to viděla spousta jiných známých, takže ona se to skoro jistě stejně dozví a taky je možnost, že se on přizná sám. A na Tebe jako na dobrou kámošku bude ona pak naštvaná, že si jí to neřekla. Ale píšeš, že on jí to dělá opakovaně a ona ho pořád strašně miluje, tak asi možná dobře jí tak.![]()
Ano je to Tak. Pracuje take za barem…Je to prave hrozny…