Říct, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
28.12.14 22:58

Řekla bych jí přímo, že na diskotéce jsme MY všichni známí viděli NĚCO, co by měla vědět!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
28.12.14 22:58

Mám kamarádku, která mi jasně řekla, že by nikdy nechtěla vědět, že ji partner podvedl. Pokud se vrací domů, mezi nimi vše funguje a děti má rád, nechce pravdu.

Za mě… záleží jaká kamarádka je. Jestli jste si blízké, řekla bych. V klidu, bez soudu a emocí. Známé bych nic neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
28.12.14 23:00
@BlueFairy píše:
Kurde, koukám, že jsi taky ze Zlína, snad to nejsem já :lol: můžeš, prosím, napsat iniciály té kamarádky??? Ať vím, že to nejsem já a můžu v klidu spát :D

KLID odehrávalo se to v Liberci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.12.14 23:04
@lalalalala píše:
KLID odehrávalo se to v Liberci :lol:

Uuuuuuuufffffffffff :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
28.12.14 23:07
@BlueFairy píše:
Uuuuuuuufffffffffff :srdce: :D

takže si ta odpustitelka?..já too dodnes nepochopila, stejně jí mezi tím podvedl asi 8× z toho 2× „definitivně“ odešel za jinou a pokaždý jak se vrátí ta dítě… mají dvě… já to nechápu… ale pro ní je to ten pravý no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.12.14 23:09

@lalalalala u nás to nebylo o sexu, ale pro mě podvod taky :( se zabouchnul, debiil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.12.14 23:11
@smudlik.esta píše:
Je hezký, že jí to chceš říct. Ale já bych asi mlčela, pak budeš nejhorší jenom ty. Všechno se proti tobě obrátí.

Nebo naopak, bude nejhorší, protože právě ona jí to neřekla. Já mám podobný zážitek, ale v menším měřítku a mrzelo mě, že mi to kamarádka neřekla. JE to o člověku a asi nikdy nevíš dopředu, jak to který vezme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.12.14 23:26

Řeknijí to! Možná budeš v první chvíli ta nejhorší, ale málo kdo by nechtěl vědět, že ho partner podvádí a dělat, že se nic neděje. Obzvlášť, pokud se snaží o založení (už teď nefungující) rodiny!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.12.14 23:27

Rekla bych to. Ihned, bez otaleni, s vedomim, ze si to prebere po svem a budu spatna ja. Ale svedomi budu mit cisty, ze jsem nekryla hnusnyho devkare.
Rekla bych to bez emoci, bez nejake omacky, nevnucovala nejaka svoje reseni a zduraznila, ze jsem tu pro ni, pokud bude potrebovat podporu.
Jak to dopadne, i kdyby to od tebe nevydychala, to nevis, nekdy clovek potrebuje cas, aby to cele prijal, pojmul.
Mne o nevere meho ex rekl tata, dlouho jsem nemela chut se s nim bavit, ale protoze jsem se stydela ne proto ze bych na nej byla nastvana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1135
28.12.14 23:32

Podle mě míchat se do toho je absolutně špatně. Jsou spolu dlouho, pokud šlo o jednorázový úlet, myslím, že paní bude spokojenější, když se to nedoví (něco jiného by bylo, kdyby měl trvale milenku). Když jí to řekneš, třeba ji připravíš o vztah i případné budoucí mimino. Než se seznámí s někým novým a dotáhne ho do CAR :nevim: ať se raději každý stará o sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
28.12.14 23:32

Byla jsem v podobné situaci a kamarádce to řekla. Ta mi poděkovala a naše přátelství to ještě více stmelilo :srdce:
Byla za to ráda a já bych to taky chtěla vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 23:33
@chrpa píše:
Nebyl to prvni ulet…Ale tohle je pro me uz fakt sila…

Práskni ho hajzla. Dokud nemají děti, pak už bude pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.12.14 23:39
@ruzovasrnka píše:
Podle mě míchat se do toho je absolutně špatně. Jsou spolu dlouho, pokud šlo o jednorázový úlet, myslím, že paní bude spokojenější, když se to nedoví (něco jiného by bylo, kdyby měl trvale milenku). Když jí to řekneš, třeba ji připravíš o vztah i případné budoucí mimino. Než se seznámí s někým novým a dotáhne ho do CAR :nevim: ať se raději každý stará o sebe

A co kdyz na to ivf chodej kvuli nemu a ona si s takovym ichtylem jen zbytecne vyplytva pripadne hrazene pokusy pojistovnou, rozhasi organismus a ztrati spoustu casu? Nemluve o tom mit dite s nevernym parchantem, to je vyslovene zivotni terno :roll:
Hlavne ze si vsichni hrabou na svym pisecku a nikdo si nikoho nevsima. Nesnasim ignorantstvi a tichy souhlas s takovou verbezi jako je popisovany nevernik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
28.12.14 23:41

@Bibi239
Přesně..zahýbat a neublížit ženě, rodině je jedna věc..ale zahýbat takhle okatě-to je humus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1135
28.12.14 23:44
@Bibi239 píše:
A co kdyz na to ivf chodej kvuli nemu a ona si s takovym ichtylem jen zbytecne vyplytva pripadne hrazene pokusy pojistovnou, rozhasi organismus a ztrati spoustu casu? Nemluve o tom mit dite s nevernym parchantem, to je vyslovene zivotni terno :roll:
Hlavne ze si vsichni hrabou na svym pisecku a nikdo si nikoho nevsima. Nesnasim ignorantstvi a tichy souhlas s takovou verbezi jako je popisovany nevernik.

To je zavádějící, nevěra se podle odhadů vyskytuje až v 90% manželství, není nikde řečeno, že by nebyl dobrý táta. A kdyby to byl takovej parchant, nebyla by s ním 9 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí