Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chrpa píše:řekla bych jí to
Nebyl to prvni ulet…Ale tohle je pro me uz fakt sila…
Vyhýbala bych se kontaktu s ní, abych jí to nemusela říct. Kdyby to byla nejlepší kamarádka, tak to potěš, nevím, jestli bych to vydržela..
@chrpa píše:Řekni, obzvlášť jestli to vidělo víc lidí, ale bez emocí a bez hodnocení toho, co se stalo. Asi bych řekla něco ve smyslu Je to pro mě hodně těžký, ale sama bych byla nerada, pokud bys přede mnou něco takového tajila, viděla jsem tvého přítele s někým na diskotéce a nevypadali zrovna jako kamarádi, odešli spolu na wc, víc nevím a nedomýšlím si, třeba to neznamenalo vůbec nic, ale nechci před tebou dělat, že jsem nic neviděla. Mrzí mě to. Tečka, pak už to bude na ní.
Nebyl to prvni ulet…Ale tohle je pro me uz fakt sila…
Vy jste tedy odvážné
.
Chtěla bych vidět, kdybyste byly v podobné situaci, že by vás partner podvedl před zraky vašich kolegů a známých, jestli byste chtěly být za blbku, která nic neví.
Zřejmě ano dle vašich rad.
@chrpa píše:
Abo. Potrebuji poradit. Pracuji na discotece…Mam kolegini s kteeou se znam 10 ler a mam ji ppravdu rada. Vcera prisel na discoteku jeji pritel a soulozil s jinoj na dam.zachodech.Je s nim 9let, pokouseji se o dite a maji za swbou um. oplodneni…Videli to vsichni znami a ja ted nevim jestli ji to rict.Je strasne hodna a bojim se ze by ji to uplne polozilo…Zesmesnil ji prede vsemi a ja se ji nemuzu podivat ani do oci…Dekuji za rady.
To může být dvojsečná zbraň, avšak já bych to osobně riskla, prvně bych asi sondovala, možná promluvila s ním a pak bych se rozhodla
ŘÍCT PROBOHA!!! TY jí znáš tak víš ne??? co by si přála!!! a co Ty? kdyby to bylo u tebe chtěla bys to vědět??? pak se to dozví od někoho jiného a budeš o to špatnější, že si jí to neřekla, třeba ty!!! já bych neodpustila, kdyby na mě lidi čuměli a nikdo neřekl, že jsem podvedená…
já bych to řekla, už jednou jsem to udělala a má kamarádka si zvolila i nadále toho partnera..já sní v koontaktu jsem taky nic se nezměnilo (a to šlo i o mě -vyjel po mě dost hnusným způsobem! nic nebylo..
)
@otazniky píše:
To může být dvojsečná zbraň, avšak já bych to osobně riskla, prvně bych asi sondovala, možná promluvila s ním a pak bych se rozhodla
na druhou stranu pokud to bylo takto veřejně, kašlala bych na něj, sezvala bych více lidí a potvrdila bych jí to takto… lepší být chvíli za mrchu, než doživotně za svini, která věděla a mlčela… ![]()
Pokud je to kamarádka, řekla bych to. Pokud je to pouze kolegyně, nemontovala bych se do toho.
@Meha A co když to vědět nechce? Možná bych s ní naťukla to téma obecně a podle toho jí to buď řekla nebo s vědomím, že to nechce vědět, mlčela..(fakt znám ženské, co to radši vědět nechtějí, ale to jde asi hlavně o jednorázové nevěry, přece jen takhle opakovaně, to už je tvrdší oříšek..)
@otazniky píše:
na druhou stranu pokud to bylo takto veřejně, kašlala bych na něj, sezvala bych více lidí a potvrdila bych jí to takto… lepší být chvíli za mrchu, než doživotně za svini, která věděla a mlčela…
Byla jsem ta podváděná, která byla asi jediná co nevěděla, že přítel šuká všecko co má díru a neuteče
všichni co to věděli a neřekli mi to, tak ti se mi hnusí…
@BlueFairy píše:
Byla jsem ta podváděná, která byla asi jediná co nevěděla, že přítel šuká všecko co má díru a neutečevšichni co to věděli a neřekli mi to, tak ti se mi hnusí…
@lalalalala píše: ŘÍCT PROBOHA!!! TY jí znáš tak víš ne??? co by si přála!!! a co Ty? kdyby to bylo u tebe chtěla bys to vědět??? pak se to dozví od někoho jiného a budeš o to špatnější, že si jí to neřekla, třeba ty!!! já bych neodpustila, kdyby na mě lidi čuměli a nikdo neřekl, že jsem podvedená…![]()
já bych to řekla, už jednou jsem to udělala a má kamarádka si zvolila i nadále toho partnera..já sní v koontaktu jsem taky nic se nezměnilo (a to šlo i o mě -vyjel po mě dost hnusným způsobem! nic nebylo..
)
Kurde, koukám, že jsi taky ze Zlína, snad to nejsem já
můžeš, prosím, napsat iniciály té kamarádky??? Ať vím, že to nejsem já a můžu v klidu spát ![]()
@fialka09 Já bych se to raději dozvěděla od kamarádky než někoho dalšího.