Jak často kojíte 3měsíční miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
2.12.17 17:30

@amarila Je pravda, zoubky se ji asi klubou. Honi v puse jazyk a ruce, ale uz delsi dobu. Ale uz ji tam i prosvitaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.12.17 17:33

Holky dekuji. Polohy jmem zkousela jine i striknou mlicko do pusy. Odpoledne usla a pak se najedla. Ale od rana to bylo asi 6 hodin co nejedla, to me nelibilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.7.19 09:05

V prvnim mesici jsem kojila jak chtel, cca po 2hod. Mel koliky, protoze jsme neumeli rihat a bolelo ho brisko a bylo vedro/mel zizen a tak se mi preziral/uklidnoval u prsu. Taky mel trochu zloutenku a byl spavy, musela jsem ho radsi V noci ho budilt max po 3h. Pribral mi za 14dni 900g!!! A to je vzdycky za 10-15min nakrmeny.. Ted krmim na doporuceni doktorky jen cca po 3h /+-0,5hod (tak se mi i sam zhruba zbudi, nekdy i po 2, nekdy az po 4hod, podle druhu kriku uz to pozname) a prokladam to flaskou s hermankovym cajem, nebo dudlikem, dobre po tom kadi/prdi a ve vedrech mel opravdu zizen. V noci cekam az me zbudi sam.. Krkat uz konecne umime, kluk ma skoro 6tydnu a koliky diky krkani zmizely. Kazde mimi je trochu jine, umi jinak sat, musite si na to prijit, co vasemu malemu/male zrovna vyhovuje. nektere mimi boli pri kojeni driv jak za 60-90min brisko, jinym to travi dobre.. Dost se to i meni v prubehu casu a co rikali v porodnici, nemusi za chvili uz platit..plati 2-3hod poodchodu z porodnice, kdyz dobre saje..chce to ho vazit a prizpusobit tomu jak se mimi zrovna citi a jak dobre pribira..
Do zacatku je dobre prikladat kdykoliv a co nejvic kvuli spisteni laktace, ale kdyz pak mimi pribira opravdu hodne, je dobre naopak trochu pribrzdit a tak casto ho nebudit..pediatr by vam mel poradit, jak zmenit pripadne intervaly, pokud vase mimi bude pribirat malo/moc nebo bude mit nejake zazivaci problemy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová