Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohunko ta je nadherna!!!
muzu se zeptat jak jim myjete vlasky?? u nas horor, zkousim polivat opatrne kelimkem nejdriv ze stran a boky ale pak uz je to horsi tak vezmu sprchu reknu raz dva tri jak v plavani v marne snaze ji donutit se aspon nadechnout.. ale je to des vam povim.. mate nake triky???
Lizbeth taky jsem zaujata, tata nas porad nahani se strojkem
a mama taky at to strihnem ze ji je urcite horko. me se to ale tak strasne nelibi ty vymigane holcicky! ![]()
raduna - vrabcak ![]()
jinak teda u nas to zatim jeste ujde, culik ale vydrzi chvilku, sponky taky.. uz ji zas leze ofina do oci tak mam dilema zda ji ostrihat nebo ne.. ![]()
poslední dobou mě taky napadne Viki vlasy ostříhat tak na lopatky,jak by vypadala,nebo takové mikádko,ale to už je moc krátké,nechce ani slyšet,prý je zvyklá na dlouhé.
Rozčesávač jsem taky zkusila-oriflame,ale to bych ho tam musela vylít celý,aby to stálo za to
ted užíváme schaumu na všechny typy vlasů a pivní balzám.
Taky mám ráda u holčiček dlouhé vlásky nebo aspon polodlouhé,já v dětství měla furt krátké a děsně mě to štvalo ![]()
Bohun,krásná princezna,paráda
![]()
Nejdřív měla elí krásné prstýnky a po prvním ostříhání bum a dráty rovné..
Ročesávám ještě ted po mytí vlasů a to jí bude 11 let..hrozně se cuchají a jsou husté..
Jo pro parádu se musí trpět..
Holky dík, jste mě povzbudily, že v tom nejsme samy
. Já teda spíš tím stříháním jenom vyhrožuju, bylo by mi to líto, i když takovou krásnou hřívu jako u Bohunky nemáme (závistivý smajlík).Mytí vlasů by tím stejně neodpadlo
A dnes byl malý pokrok, slíbila, že do společnosti jí culík udělat můžu. Tak to jsem teda zvědavá jak dlouho jí to vydrží ![]()
Holky, díky
To česání je děs, neustálý boj… ale poslední dobou už se dá překecat… Jinak vlásky myje táta, já nemyla hodně dlouho - mají na to metodu, taky nejdřív kelímkem, pak přešli na sprchu, velmi často to bylo násilím, ale teď už docela spolupracuje… Holt táta má autoritu, na rozdíl od maminky… ![]()
Jo jo, česání je dost horor u nás. S mytím nejsou problémy - to drží kránsně. Já jsem zvědavá, co udělá to prostříhání. A když kapku odbočím, jak časo myjete vlasy těm zlatíčkům? Kačce se to mastí nehorázně, potí se šíleně (hlavně teď v létě). Tak si říkám, jestli 1× za 2-3 dny není moc často......?
No a toto je můj vrabčák Kačka…
. A Klárce se to už začíná taky točit, takže double pakárna…
hmmm, musím s přidat. já teda starší vždycky stříhala (nechala stříhat) spíš na krátko, sama mám vlasy krátké a ona si od malička všechny sponky, gumky atd. z vlasů sundává. teď jí ale chytlo, že chce mít dlouhé vlásky, tak naposled jí to pan kadeřník jen zarovnal a necháváme růst
. doufám, že s nástupem do nové školky odkouká i nošení culíků a nechá si něco učesat a hlavně jí to na té hlavě vydrží celý den
jinak vlasy myjeme jednou týdně a samozřejmě s řevem
, poslední dobou trochu zabírá, že si je sama polévá kelímkem s vodou a já to jen nakonec velmi rychle vezmu sprchou. tento týden ale byl opětřev, protže myl tatínek a ten nevěděl, že si sama polévá kelímkem ![]()
Radún,tak co,jak je Klárce?spinká?
Myjem vlasy v neděli,takže 1× týdně,kdyby se jim mastily,myla bych častěji,ale není to třeba naštěstí,to splachování je nekonečné ![]()
Ale když měla Viki ve dvou letech mikádo,myla jsem 2× týdně,nějak víc se jí mastily,nevím proč,bo ted se jí nemastí,i v tu neděli je má pěkné ![]()
Starší 1× týdně o víkendu. Malá každý den. Příjde mi upocená z toho spaní přes den v postýlce..
Radún, Kačka má taky moc pěkné háro…
Helence vlásky myjeme taky tak ob dva tři dny, je pořád zapocená, mastná…
BohunkaP píše:
Radún, Kačka má taky moc pěkné háro…Helence vlásky myjeme taky tak ob dva tři dny, je pořád zapocená, mastná…
Bohun, Helenka má na hlavince taky krásnou záplavu…
. Jen si tak říkám, jestli to nemají spíš za trest. ..
když ji slyším sykat bolestí ráno u česání.....
OT.: Theu, Klárka spí, ale Kačka (starší) s sebou mele, teplota stoupla, dostala sirup, potí se, kňufká jak štěňátko.
. Tak snad se z toho do rána vyspí a vypotí. Sandálky jsem vydražila, jdu spát
.
radúna píše:thea píše:
OT - čau RADÚN!!!!!!!!!!!!!!![]()
proč se nervovat s gumičkama že?aspon těm našim princeznám vlásky vlajoooouuuu!!!!!!Ahoooooooooj
Bohu, takové vlasy má „aji“ moje dcera. Je to paráda česat, co?.
Ahoj holky! ![]()
Přidávám se k vám do klubu
Naše malá má stejné háro ![]()
Na rozčesávání používám GlissKur spray - už jsme o něm mluvily v diskuzi, která tady byla nedávno
Jen mi někdo (tuším ty, Bohunko) radil, že mají v obchodech rozčesávač ve spreji pro děti (Palette? Nejsem si jistá značkou). Nesehnala jsem ho ![]()
Jinak - my češeme do jednoho culíku - připadá mi to nejjednodušší a nejrychleší. ![]()