Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale ten GlissKur je právě ve spreji a je na SUCHÉ vlasy, takže když se ráno probudíme s chemlonem a dredama na hlavě, tak dvakrát třikrát stříknu, ono se to háro navlhčí a líp rozčeše. A pak vypadá i pěkně a pěkně voní ![]()
Ahoj,
holky koukněte na tuhle diskusi: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… Paní tam píše, že koupila kartáč z pravých štětin a že se s ním dobře rozčesává. Já koupila ten v DM, jak se o něm píše a fakt je to lepší než normální kartáč, už ani nepoužívám rozčesávač.
Starší holka má dlouhý vlasy, rovný, ale na konci se jí kroutěj a mladší má zatím celkem krátký, ale šíleně kudrnatý a to česání bylo fakt utrpení.
taky super ty hrebeny, to si urcite poridim! bud z tech kancich stetin, nebo tento. dik! ![]()
Taky ho zkusím někde sehnat. Díky za tip
Co bychom pro ty naše princezny neudělaly, že? ![]()
PetraJ píše:
Ahoj,
holky koukněte na tuhle diskusi: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… Paní tam píše, že koupila kartáč z pravých štětin a že se s ním dobře rozčesává. Já koupila ten v DM, jak se o něm píše a fakt je to lepší než normální kartáč, už ani nepoužívám rozčesávač.
Starší holka má dlouhý vlasy, rovný, ale na konci se jí kroutěj a mladší má zatím celkem krátký, ale šíleně kudrnatý a to česání bylo fakt utrpení.
Hm,já jsem zase někde četla doporučení,že kudrnaté vlasy se kartáčovat nesmí
.Je jedno,jestli je to kartáč z přírodních materiálů,kudrny prostě nekartáčovat..Rovné vlasy je možné,ale jen jednou,max.dvakrát týdně.
Prý se tím vlasy moc namáhají a časté kartáčování může být příčinou nadměrného maštění - prokrvuje se pokožka,tím aktivují mazové žlázy.Občas je to žádoucí,ale denně ne - všeho moc škodí.
Já používám pro dcerku i sebe dřevěný hřeben se širokými zuby z Avonu,jsme spokojené..
Já mám vlasy rovné,dcera vlnky.
Jinak přírodní materiály jsou lepší.Už od puberty mi klasický hřeben ani kartáč domů nesmí.
Každý si musí vyzkoušet osobně,co mu bude vyhovovat ![]()
K původnímu tématu - vlásky má malá rozpuštěné.Jednak sponečky nechce,sundává,i čelenku..A taky - časté gumičkování dětské vlásky přetěžuje.
Viki se teda kartáčuje 2× denně a vlasy se jí nemastí,Vali taky kartáčuju,a v pohodě
hřebenem nám to jde blbě,obě mají rovné vlasy,ale Viki fakt moc dlouhé,kartáčem to jde nejlíp ![]()