Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Radú a Theo!!! ![]()
Jo, pořád jsem celá a už mě to i štve
Vůbec se nešetřím, ale mimino ne a ne ven. Jetlti budu přenášet jako poprvé, tak…
Termín mám v úterý. Pořád jsem čekala, že to přijde dřív, když je to ten druhý porod, a ono houby ![]()
Za gratulaci ke 2. narozeninám děkujeme! Vyřídím, až se slečna probudí ![]()
A k tématu: na těch dlouhých kudrnách mi ani tak nevadí to mytí a česání (to se vždycky nějak udělá, i když s velkým úsilím), ale vadí mi to, že se malá strašně potí. Jakmile nasadím klobouk nebo kšiltovku, okamžitě je mokrá. A při poobědovém spaní jakbysmet
Pokaždé má vlasy totálně mokré. A to spí nahatá přikrytá lehkou dečkou
![]()
radun mas krasne holcicky, pripominaji mi moje, jak jsou stare?? ja myju kazdy patek, jinak si pak nevzpomenu kdy jsem naposled myla.., jinak ted v lete to asi bude chtit casteji, ale nemasti se ji to jen se poti jak rikas ale to splachnu vodou. male jeste vlasky nemyju, nema skoro zadne ![]()
Magdi, děkuju
. Jsou to zlatíčka hlavně. Kačenka má 4 a půl a Klárka 1 rok. Jakmile budu mít víc času, šoupnu metříky.
Kacenka je takovy krasny koblizek presne jak Julca
az na to haro to mame jeste v pohode
a Klarka je taky takova nezna blondynecka jak Eli
ale jsou jeste obe malinke oproti tvym
a jo casu je malo me to povidej, za tyden se stehujem a ja se tu flakam na emiminu ![]()
jo no…
uz ted jsme s manzelem na noze a jecim po Julci
ale prezijem to, snad.. ![]()
Radúúún,krásné metříky ![]()
a holky,taky mám koblížka-Valču,je taková kulatoučká,zato Viki je tyčka ![]()
Dnes jeli do Ostravy do divadla,tak Viki měla přes noc 2 pletené copy a ráno krásnou hřívu,vzala si jen fialovou čelenku,aby jí ladila k sukni,Pepík(ctitel a spolužák)mohl na ní oči nechat
![]()
Lulje,tak dej vědět,až se bude něco dít ju?
![]()
Příspěvek upraven 17.06.10 v 22:19
lulje píše:radúna píše:thea píše:
OT - čau RADÚN!!!!!!!!!!!!!!![]()
proč se nervovat s gumičkama že?aspon těm našim princeznám vlásky vlajoooouuuu!!!!!!Ahoooooooooj
Bohu, takové vlasy má „aji“ moje dcera. Je to paráda česat, co?.
Ahoj holky!
Na rozčesávání používám GlissKur spray - už jsme o něm mluvily v diskuzi, která tady byla nedávno
Přidávám se k vám do klubuNaše malá má stejné háro
Jen mi někdo (tuším ty, Bohunko) radil, že mají v obchodech rozčesávač ve spreji pro děti (Palette? Nejsem si jistá značkou). Nesehnala jsem ho
Jinak - my češeme do jednoho culíku - připadá mi to nejjednodušší a nejrychleší.
dela to treba Rossmann - jejich znacka ruzovy obal s princeznou- ale Gliss kur( copa ja vi jak se to pise..) je o mooooc lepsi- ted jsem videla i neco od Oriflame nebo Avonu- furt se mi ty znacky pletou- ale to jsme jeste nezkousely.
magdicka píše:
thea a odkud jsi? ja pochazim z Havirova
magdi,jsem od Opavy,do Ostravy to máme asi 30 km,Havířov není daleko ![]()
Ať žije Severní Morava ![]()
Gabinka, oriflame sice dělá pro děti rozčesávač ve spreji, ale (i když se po něm skvěle vlasy rozčešou) aplikuje se jen na mokré vlasy. Takže když Kačce večer umyju hlavu, nastříkám rozčesávačem, ráno je mi to k ničemu, protože suché vlasy jsou opět zakudlené…
radúna píše:
Gabinka, oriflame sice dělá pro děti rozčesávač ve spreji, ale (i když se po něm skvěle vlasy rozčešou) aplikuje se jen na mokré vlasy. Takže když Kačce večer umyju hlavu, nastříkám rozčesávačem, ráno je mi to k ničemu, protože suché vlasy jsou opět zakudlené…
přesně,taky nám to nevyhovovalo,mám ho furt doma v koupelně na ozdobu
a na nic ![]()
Taky se připojuju, rozčesávač nehrozí… fajn po umytí, ale česání chundelaté, zpocené koudele po spánku, to nezvládne. Leda bych ho na ni pokaždé vylila celý.