Jak číst jméno pro kluka Jesse?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
23.5.14 16:50
@boball píše:
Já si vždy představuji, jak si ten človíček v dospělosti stoupne k nějaké přepážce a bude nosit sebou vizitku, protože nadiktovat jak se to čte a píše bude nadlidský úkon:-)

Se to naučí hláskovat. Tak jak k nám chodil mladík a když říkal jméno, tak říkal - Gabryš s tvrdým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
23.5.14 16:55

@Angua musí říkat krátkým s tvrdým :roll: :P jako kamarád Geryk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
23.5.14 16:57

@Angua Vejtaha jeden :mrgreen: Tomu rodiče neuškodili, ale naopak pomohli, jistě se na to nějaká slečna chytla. Můj muž má příjmení z dvěmi l. Takže taky říká příjmení a z dvouma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
23.5.14 17:13

… již bylo napsáno… džes, džesí

To je ještě dobrý holky. Kamarádka chtěla dát klukovi jméno Sajmon 8o Přesně tak jak jsem to napsala… Sajmon, né Simon… to by mu prej řikali Simone a né Sajmone. :roll:
Naštěstí jí to neprošlo na úřadech… páč chudák kluk má klasický český příjmení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.5.14 17:19

@Cmochy kecá, Sajmoni existují, takže na úřadě to musí povolit :mrgreen: http://www.kdejsme.cz/…mon/hustota/ Edit. i když je to od roku 2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
23.5.14 17:22
@Cmochy píše: … již bylo napsáno… džes, džesíTo je ještě dobrý holky. Kamarádka chtěla dát klukovi jméno Sajmon 8o Přesně tak jak jsem to napsala… Sajmon, né Simon… to by mu prej řikali Simone a né Sajmone. :roll:

já už se nedivím ničemu, ani kdyby američani začali hromadně děti pojmenovávat Věrka a Ladislav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
23.5.14 17:23
@Sibyla0 píše:
@Cmochy kecá, Sajmoni existují, takže na úřadě to musí povolit :mrgreen: http://www.kdejsme.cz/…mon/hustota/ Edit. i když je to od roku 2011.

Tak to jí to asi neprošlo spíš u chlapa a styděla se to říct :mrgreen: Aspoň ten chlap tam má rozum… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.5.14 17:29

@Pinky86 Cetla bych to jako Džesí, od sousedu se tak jmenuje pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.5.14 17:34
@Pinky86 píše:
Ne prijmeni je na K :-).

jesse koudelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
23.5.14 17:36

@zelenaprisera a proč ne…hele vždyť Shakira má Milana…teda není to američanka, ale i tak… ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
23.5.14 17:38

@Pinky86 hele a vy mu chcete dát jméno, který neumíte ani sami přečíst?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
23.5.14 17:45
@Rashina píše:
@Pinky86 hele a vy mu chcete dát jméno, který neumíte ani sami přečíst?? :lol:
:D
  • Citovat
  • Upravit
2212
23.5.14 17:58
@Rashina píše:
@Pinky86 hele a vy mu chcete dát jméno, který neumíte ani sami přečíst?? :lol:

Ona tu někde uvádí, že chtějí dát dítěti tohle jméno? :roll: Snad se ptala jak se to čte?! třeba to jméno má někdo z rodiny, nebo kamarád, nebo dítě někoho!
:zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
23.5.14 17:58
@Cmochy píše: … již bylo napsáno… džes, džesíTo je ještě dobrý holky. Kamarádka chtěla dát klukovi jméno Sajmon 8o Přesně tak jak jsem to napsala… Sajmon, né Simon… to by mu prej řikali Simone a né Sajmone. :roll:

Takhle komančové sprznili příjmení rodičům mého bývalého - německou variantu foneticky počeštili a on s tím má dodnes problém, protože všude vysvětluje, že tam není eich, ale ajch.. :roll: :roll: :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
23.5.14 18:03

@Sluka no jasně, teď když jsi jí to poradila, tak už to tak asi bude :lol:. Ono je normální než se teda zeptat toho dotyčnýho, ptát se tady :palec:. Možná spíš než aby sis urazila tu hlavu o zeď, bys jí měla něco napsat k tématu. To se tady prej musí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze