Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
asi bych se měla odhlásit,ale co
.
No já se toho šíleně bála takže až když měl malý 3 měsíce a to přesně sme se poprvé po porodu milovali a to když započítám i ten zbytek se divím že si přítel někoho nenašel
.
Být tebou skočím za Dr. pro jistotu.
Lepší bude když tě prohlédne a ty budeš vědět co není v pořádku než trpět.I když znám holky co je nástřih bolel ještě 3 měsíce po porodu.
Moc jsem ti nepomohla promiň.
Ahoj
tak ja doteky partnera nesnesla velmi dlouho.
Byt tebou,tak zajdu na gyndu,je mozne,ze byl treba steh hodne utahnuty a z toho duvodu te to boli.
Na gyndě jsem byla před 2 týdny a všechno v pořádku, teda až na natrženej čípek, ale to se snad srovná ![]()
Ach jo ![]()
Renčo tak zkus aspoň Dr zavolat třeba poradí na dálku.
Nebo si tě objedná a pak bude moudřejší.
ten steh mě tak netrápí, spíš ta bolest.. neměla bych to psát asi pod jménem, ale hold by asi bodl nějakej gel ![]()
Proč si to nenapsala hned ![]()
To sme na tom stejně po prvním po porodu jsem přemýšlela jestli má cenu zkoušet to znova.Po prvním milování jsem totiž i brečela jak malá jelikož mě to mrzelo.Bylo to nepříjemné a když se začalo zdát že vlhnu
tak byl konec,protože jsem to urychlila aby aspoň můj s toho něco měl.Od té doby používáme gel vždy.Kojíš prcka?Já jo a přikrmujeme,ale zpět proč se ptám.Proto nezvlhneme jak by sme měli.Doporučuju od Primeros vůně Peach máme aj Durex,ale nevím Pr… my přijde lepší.I když na konci těhu mi nedělal dobře.
Nekojím, přišla jsem o mlíko hned v porodnici ![]()
Bojím se použít ten gel, nevím proč. Nemůže to mít vliv na naprasklej čípek? Možná mám blbý otázky, ale já fakt nevím ![]()
Reny tak tohle nevím ani já.
Nikdy jsem s ním problém neměla.
Možná by bylo lepší počkat až se zahojí.
Dr si tě pozvala na KO nebo ti aspoň řekla kdy zhruba to bude lepší?
řekl mi, ať přijdu za tři měsíce, ale to přece nemůžu tomu mýmu udělat, takhle dlouho…
Navíc mám pro mě nevyhovujícího dr., sháním jinýho ![]()
Reny tak to by jsi nevěděla jak na tom ten čípek je.
Napíšu SZ ať to nepytvám tady jo?
Renato, my sexovali hooooodně dlouho po porodu, už sice nevím, ale rozhodně za dýl jak 3 měsíce. Já měla problém se zvlhnutím odjakživa, takže jedině gel, je to dobrá věc.
No a jizva z nástřihu, resp. hráz mě při napnutí bolela snad ještě půl roku po porodu, zkrátka to nebylo nijak příjemné. Teď je to 9 měsíců a pořád to maličko cítím, tu hráz, ale už to ničemu nevadí ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo neměl stejný problém jako já. V červnu jsem porodila celkem bez problému syna, poté chytla zánět (nepřeju nikomu) a do toho čtyřicítky horečky. Dneska, dva měsíce po porodu mě stále bolí jeden steh, je to strašně nepříjemný, ale horší je spíš to, že ještě pořád nesnesu ani dotek přítele, natož sex, šíleně to bolí a hlavně mě trápí to, že už to je pro přítele strašně dlouhá doba
Říká, že nevadí, počkáme, ale já vím, že ho to trápí