Jak dlouho a jak bolí zánět dělohy

601
1.3.24 08:03

Jak dlouho a jak bolí zánět dělohy

Ahoj holky,

Kdo má zkušenost se za zánětem dělohy, prosím poraďte. Jak dlouho vás to bolelo a jaký způsobem?

Mě to bolí řekla bych nejvíc v noci, nemůžu kvůli tomu moc spát.. přes den to celkem jde, cítím to třeba při dosednutí.. spíše na prave straně.

Na gynde jsem byla v pondělí, protože jsem měla od pátku bolesti podbříšku.. udělal utz, tam nic zásadního neviděl, ale při vyšetření mě to bolelo, prave dost na prave straně, říkal, že to by nemělo, že to bude zánět dělohy a poslal mě domu s atb.
Ty ale beru od pondělí a porad mam bolesti, navíc je mi blbě, což přisuzuju ale těm atb..

Jen se bojím správné diagnostiky, mam strach ze slepaku.. ale nemám žádné teploty, žádné trávicí potíže, prujem.. ani nešpiním, nekrvacim.. nic, jen ty bolesti podbříšku, takové spis ostré, chvilkové. Pak zase nic..

Projevuje se tak ten zánět dělohy?

Nechci plasit, ale taky nechci nic moc podcenit.. po doktorech se mi taky litat uplne nechce, mam doma obě děti nemocné :roll:

Žádné odběry nic nedělal, jen citologii.. doma jsem si dělala cep test a ten byl v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15432
1.3.24 08:35
@mesiah píše:
Ahoj holky,

Kdo má zkušenost se za zánětem dělohy, prosím poraďte. Jak dlouho vás to bolelo a jaký způsobem?

Mě to bolí řekla bych nejvíc v noci, nemůžu kvůli tomu moc spát.. přes den to celkem jde, cítím to třeba při dosednutí.. spíše na prave straně.

Na gynde jsem byla v pondělí, protože jsem měla od pátku bolesti podbříšku.. udělal utz, tam nic zásadního neviděl, ale při vyšetření mě to bolelo, prave dost na prave straně, říkal, že to by nemělo, že to bude zánět dělohy a poslal mě domu s atb.
Ty ale beru od pondělí a porad mam bolesti, navíc je mi blbě, což přisuzuju ale těm atb..

Jen se bojím správné diagnostiky, mam strach ze slepaku.. ale nemám žádné teploty, žádné trávicí potíže, prujem.. ani nešpiním, nekrvacim.. nic, jen ty bolesti podbříšku, takové spis ostré, chvilkové. Pak zase nic..

Projevuje se tak ten zánět dělohy?

Nechci plasit, ale taky nechci nic moc podcenit.. po doktorech se mi taky litat uplne nechce, mam doma obě děti nemocné :roll:

Žádné odběry nic nedělal, jen citologii.. doma jsem si dělala cep test a ten byl v pořádku.

Podle počtu založených diskuzí si z toho hodně ve stresu :think: Takže v tvém případě bych dneska zašla na kontrolu, ať nemusíš o víkendu na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
1.3.24 09:24

@ivašot. Děkuji za příspěvek, ale ja se ptám na realne zkusenosti ne na hodnocení me osoby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
1.3.24 09:31
@mesiah píše:
@ivašot. Děkuji za příspěvek, ale ja se ptám na realne zkusenosti ne na hodnocení me osoby..

Nevím, proč to takhle bereš.
Při každé nemoci hraje psychika podstatnou roli, ty nevíš, jestli je to v pořádku a jseš z toho nervózní a to prostě není dobře. Takže jako nejlepší řešení by se mi jevila kontrola u doktora. Protože nějaké sdílení popisu bolestí mi přijde spíš zavádějící.
Jestli tě to urazilo, tak se ti omlouvám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast