Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, s přítelem hledáme byt v Praze už měsíc a psali jsme na hodně inzerátu a byli na par prohlídkách. Přítel má domluvenou dobrou práci a do sprna potřebujeme už bydlet
. Jenže je problém ze zájemců o podnájem (2+kk do 16 000,–) je vážně hodně a my zatím neměli žádnou šanci ( realitky neodepisovali, nájemce vybral někoho jiného, byli sme v pořadí nekolikaty,..). A tak mě zajímá jestli někdo nezná nějaký rychlí způsob? Jak dlouho vám trvalo najít byt? A jak ste ho získali? Uz sem zoufalá když vím ze to trvá tak dlouho a máme na to jen měsíc a vážně každou hodinu kontrolujeme nové byty a hned píšeme a proste nic z toho nevyjde ![]()
tak zkus poprosit někoho, ať píše místo tebe, možná to pak vyjde ![]()
Jak? Vzit drazsi byt. Byty do 16k jsou opravdu fuc okamzite :/ . Pokud trvate na cene, jdete zatim do spolubydleni, usetrite a muzete v klidu hledat. Bytu na spolubydleni je hodne.
@Dolishady Mně to trvalo měsíc a někdy i dva..ale hledala jsem teda s čas. rezervou
Asi je to o sympatiich, pokud hledáte intenzivně, jinak nechápu. My sehnali pokaždé při první prohlídce, v Praze 9 Harfa 2kk za 15000, teď v Pardubicích v absolutním centru 3kk za 15 taky...... Držím palce ![]()
A vy píšete maily realitkám? Tak volejte, než se dostanou k mailu, tak to je dávnou pryč… Já když hledala podnájem, tak jsem vždy volala, mailem se řešila až pak smlouva, když jsme si ji posílali ke kontrole.
@Lex1 tak to se mate no
ale teď je opravdu moc zájemců a na každé prohlídce sme s 20 dalšími zájemci o ten stejný byt
a pak si musí vybrat jednoho ze všech takže tak no ![]()
@Azallea no já obvolavam a pisu realitkam a přítel zas těm bez realitky no ![]()
@Šarlota4 no tak já ještě Studuju a nemůžeme si dovolit nic nad 16k .. dávat nad tuhle cenu mi přijde jako hloupost to už rovnou můžeme vzít hypotéku kdyby sme mohli ..
![]()
@Taciras no my sme nekuřáci , bez zvířat , bez děti
.. přítel má stálou práci a já bohužel ještě rok studia .. zrovna dneska sme byli na prohlídce .. pan nám řekl ze má přítel příjemné vystupování ale ze má nad 20 zájemců a ze si musí vybrat jednoho z nich a ze da vědět .. ![]()
Ihned volat. Obhlížet skupiny s nabídkami na facebooku a zkuste i bezrealitky.cz.
Rychleji seženete spolubydleni. A budete mít čas hledat dál..
@Dolishady my jsme hledali vhodny podnajem cca rok. ale nic nas netlacilo, jen jsme se chteli presunout v ramci prahy. tak jsme si pockali na byt, ktery se nam opravdu libil a splnil vsechny nase parametry. zkuste jeste rozhodit site pres facebook. a nebo slevte z pozadavku, at uz na cenu nebo misto.
Vždycky jsme našli podnájem do měsíce, i se psem a miminem.
Měli jsme vždycky štěstí a i v bytech, pro které jsme se nakonec nerozhodli nás chtěli.
Takže asi hodně záleží, jak působíte na lidi.
@Dolishady píše:
Zdravím, s přítelem hledáme byt v Praze už měsíc a psali jsme na hodně inzerátu a byli na par prohlídkách. Přítel má domluvenou dobrou práci a do sprna potřebujeme už bydlet. Jenže je problém ze zájemců o podnájem (2+kk do 16 000,–) je vážně hodně a my zatím neměli žádnou šanci ( realitky neodepisovali, nájemce vybral někoho jiného, byli sme v pořadí nekolikaty,..). A tak mě zajímá jestli někdo nezná nějaký rychlí způsob? Jak dlouho vám trvalo najít byt? A jak ste ho získali? Uz sem zoufalá když vím ze to trvá tak dlouho a máme na to jen měsíc a vážně každou hodinu kontrolujeme nové byty a hned píšeme a proste nic z toho nevyjde
podle mne tak ,abyste ho mohli hned vzit ..ne moc dopredu ..cca ten mesic