Jak donutit 9 měsíční dítě pít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak donutit 9 měsíční dítě pít
Maminky pomoct. Malá 9 měsíců, zavedené všechno jídlo, ale odstavila se od prsa takže ji nutim pít a to je kámen úrazu… ???? Jak prosím donutit dítě pít? Samozřejmě máme 4 různé lahvičky doma a stejně když ji vezmu do ruky tak je to hysterický pláč… Já už jsem zoufalá pít přece musí ???? a kolik by toho měla celkově vypít za den?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě syn taky pije tak střídmě, dlouho jinou tekutinu než UM nepil, nakonec vzal na milost hrnek z dmka a ředím mu ovocný smoothie. Přišlo to z ničeho nic, jeden den nepolkl ani kapku, druhý den vypil asi 20ml a ted vypije tak 150ml za den jiné tekutiny než UM a z ovoce, pořád nic moc, ale lepší než nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka Šr píše:
Maminky pomoct. Malá 9 měsíců, zavedené všechno jídlo, ale odstavila se od prsa takže ji nutim pít a to je kámen úrazu… ???? Jak prosím donutit dítě pít? Samozřejmě máme 4 různé lahvičky doma a stejně když ji vezmu do ruky tak je to hysterický pláč… Já už jsem zoufalá pít přece musí ???? a kolik by toho měla celkově vypít za den?
Děkuji
Co brčko? Bublat do vody?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka Šr píše:
@Russet jedinou s brčkem doma nemáme
Samotné brčko klidně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja00 dobře tedy. Zkusím poslední lahvičku s brčkem koupit. Na twistshake mají 50% akci tak pokud bude skladem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka Šr ovoce, polevky, redit prikrmy vodou. Muzes zkusit davat napit z vlastniho hrnku, ze stamprle, z neceho, co dite vidi u vas, muze to pro nej byt lakadlo. Ale vetsinou to funguje jednorazove. Mam taky deti, co malo piji a nutit je nema smysl, nedonutis je. Muzes je maximalne obelstit. Na tabulky nekoukej, podstatne je, jestli nema dite tmavou moc (ne po spani).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit