jak dostanu dukazy????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
28.3.08 18:07

Ahoj Zdeni - mě ještě napadlo - zda by vám s tou žádosti nepomohl někdo v České unii neslyšících http://www.cun.cz/ nemáte tam někoho, kdo by byl takovým prostředníkem při jednání na úřadench například?
Vím, že tady v Brně takto některá sdružení fgují a neslyšícím nebo lidem s jiným zdrav.postižením - pomáhají.

Každopádně souhlasím s posl. příspěvkem Harpyje - přesně, jak to napsala - už teď máte několik jasných důvodů - proč by vám rychle měli přidělit obecní byt - bohužel :roll: úřední šiml je úřední šiml.

Zdravotní dokumentaci tchýně Vám opravdu - pokud není nesvéprávná - lékař nevydá. Ale přesto do žádosti uveďte - že trpí psych. poruchou a že se léčí.

Budu držet palce, aby vše vyšlo ve váš prospěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
28.3.08 19:11

ahoj moc dekuji za vse.uz jsem napsala duvody do pc a vytiskla.pripravila jsem papiry adt…az manzik bude mit volno tak je podame.
mám trosku strach kdyz nam reknou ze nemame pravo adt… trosku si nemyslet hodne dopredu jen pritomny. moc dekujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
28.3.08 22:08

Ahoj Zdeni,
já ti sice nepomůžu, ale strašně ráda tě vidím!!! Věřím, že jste spokojeny a doufám, že se potkáme třeba na chatu, jako dřív, když jsme se scházely se starou bandou.
A skláním poklonu! Píšeš stále líp a líp!!
miselline s kačenkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.3.08 09:15

jéééé ahoj miseline to si dobre pamatuju.jinak o pomahani nic nedeje jen jsem chtela vedet kde jeste jiny moznost.co tady holky psaly jsou hodné.

obcas jsem koukala v chatu neznala jsem jmena tak jsem odesla.Drivejsi chat bylo super to si rada vzpominam.

dik za zlepseni psani.tusim je ze je porad stejne.

Jak se ma Kacenka?U Nikolky je pristi tyden zapis skolka.rychle vyrostla.

mej se hezky a uzij krasny vikend :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová