Jak jít dál? Konec vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karfice
3.2.14 19:17
@Anonymní píše:
Ahoj všem, mám stejný problém jako zakladatelka. Včera se se mnou po 3,5 letech rozešel přítel. Prý jej sexuálně přitahuju, ale není tam ta pravá láska. A já trpím jako zvíře… on není nejlepší člověk na světě, má spoustu chyb, ale to já taky. Chtěla jsem bojovat, chtěla jsme to překonat, pomoct mu… ale on nechce. Vim, ze na to neni rady ani pomoci, jen jsem to ze sebe potrebovala dostat. Hrozne moc to boli - hlavne ty flashbacky nejkrasnejsich vzpominek, co na nej mam. :,(

Měla jsem to podobně, akorát mě vyměnil kus za kus po 7,5 letech. A přestalo to bolet až po roce, ale neboj, z toho se dostaneš.

• Citovat
  • Upravit
20767
3.2.14 19:33

Čas to zahojí. Rozešla jsem se s přítelem po 5 letech, bylo to strašné. Hroutil se mi svět, ale když jsem na to po roce zpětně vzpomínala, zjistila jsem, že každý týden od toho rozchodu to bylo lepší a lepší, ale je fakt, že úplně se to zahojilo až po roce. Chce to ale nesedět doma a nelitovat se… běž ven, bav se, přijdeš na jiné myšlenky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.14 09:47

To máš těžké, jsem ve složité životní situaci, chybí nám doma peníze a mám před sebou těžké zkoušky ve škole ;-) Jiné myšlenky by tedy byly no :-D Jen je pěkně na h***o, jakého typu jsou :lol: Rok 2014 pro mě nezačal dobře, ale nepřestávám věřit… Časem bude líp…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.14 16:13

Přidávám se. Před dvěma dny se se mnou rozešel přítel. Snad až tím jsem si uvědomila, jak jsem ho měla ráda. Protože celý ten rok jsem se moc nesnažila, on taky ne. Nevím, jak to říct.. Byla jsem po těžkým rozchodu, po pár měsících potkala právě, teď už bývalýho, přítele. Nebyla to žádná „žhavá láska“, ale byl hezký, hodný, hlavně chytrý a měli jsme stejný styl pro humor. Akorát já ještě pořád uvnitř řešila tu svojí velkou lásku, do toho hodně starostí se školou, on toho měl hodně po celou dobu našeho vztahu v práci. Taky vzdálenost mezi námi, jezdil za mnou.. Prostě jsme to nějak opomenuli a tohle je výsledek.

Napsal mi, že tohle asi nemá smysl, co si o tom myslím já.. Už jsem si nějak zvykla na to, že si píšeme míň a míň, že nezavolá, ačkoliv to měl zadarmo. Takže mě to zase tak nepřekvapilo, ale byla a je to rána. Ale já se taky moc nesnažila. Vím moc dobře, co jsem měla udělat líp. Jenže jsem ho asi opravdu nemilovala. Ne tak, že se vám klepou kolena a nervně vybíráte, co na sebe a že už za minutku přijede. Mám obrovský výčitky. Že jsem neudělala dost.

Objektivně vzato jsme se k sobě asi tolik nehodili, já jsem těžká citlivka a srdcař a on byl spíš takový chladný. Asi. Mám vlastně pocit, že jsem ho ani pořádně nepoznala. Neměli jsme moc zážitků, ale i tak se jich pár vrací. Jenom sedím a brečím. Do toho mám odevzdat bakalářku a nejsem schopna ji psát. Vůbec nevím, co mám dělat. Nemám moc kamarádů, po škole jsme se rozutekli. A taky je to moje chyba, protože jsem s nikým moc ven nechodila. Prostě po brigádách, cvičit, škola, přítel. A teď najednou.. Navíc nemám ani brigádu, takže vůbec nevím, co dělat. Hlavně se mi nic nechce. Já vím, že čas pomůže, vím, že si pak řeknu, že je to takhle lepší a že snad i potkám někoho, s kým nám to líp půjde. Ale nevím, jak zvládat tuhle dobu. Musím odevzdat tu práci do školy a furt jen řvu. Jdu venku po ulici, abych nebyla pořád doma a zase řvu. Hodně věcí mi ho ve městě připomíná, kde jsme byli.. Tisíce vzpomínek. A k tomu se trochu bojím, že nikoho nepotkám, nevím totiž, jak a kde. Po ulici vídám jenom důchodce, malý děti, ženatý chlapy kolem 40 a puberťáky. Nevím, jak se seznámit, až na to budu připravena.

Promiňte mi zmatenost… Potřebovala jsem se trochu vypsat a požádat vás o rady. Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.14 17:00

Tak já přidám i svůj příběh. Zjistila jsem, že je mi přítel nevěrný a zhroutil se mi svět. Dost jsem to řešila i tady s holkama, opravdu to bylo neúnosný a přemýšlela jsem i o nějakém psychoteraupetovi. V životě by mě nenapadlo, jak to celé dopadne, protože ted, necelé 3 měsíce po tom, co se provalila nevěra, je situace taková, že bývalý přítel dělá vše pro to, aby mě dostal zpět, ale mě se ozvala má bývalá velká láska a tak ted řeším naprosto jiný problém, vrátit se k bývalému, o kterém vím, že o mě opravdu stojí po tom všem jak se po nevěře chová a je to opravdu již vyzrálý chlap se zázemím. Nebo zůstat s rebelem, pro kterého jsem měla vždy slabost a který ted evidentně také stojí o to být se mnou…takže nezoufej :mavam: určitě to dobře dopadne a věř, že vím jak ti je. I mě to bolelo a ted se na to podívej :D držím ti palce, určitě to zvládneš :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky