Jak jste se trefili s dárky?

6680
24.12.25 19:55

Jak jste se trefili s dárky?

Tak u nás je po prvních vánocích (další jsou u tchánů). Pozorovala jsem dítko, dostal celkem 4 věci, segre jsem dala tip na traktor a poctivě si celý večer dával zvířátka na valník a jezdil s traktorem. Mohl to odložit a jít na hračky ostatních dětí, ale líbilo se, tak jsem měla radost. Co vy, trefili jste se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.12.25 20:08

Trefila jsem se mužskýmu s čajem na spaní. :) Lepší než prášky! :D

• Citovat
  • Upravit
6680
24.12.25 20:10
@Anonymní píše: Více

Už spí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.25 20:11
:mrgreen: :D
  • Citovat
  • Upravit
980
24.12.25 20:20

Ano, všichni spokojeni. Mám fakt hezké, klidné vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.12.25 20:30

My také :dance:
Děti jsou nadšené a my máme klídek a pohodu. :mrgreen:
Potěšily jsme se navzájem všichni :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3228
24.12.25 20:33

Nakonec jsme se sešli u stromečku všichni :srdce:
A jako prý dobrý na všech frontách … :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
24.12.25 20:35

U nás dobrý, píšeme dopisy, takže cajk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
24.12.25 20:39
@debra.morgan píše: Více

přesně - záruka úspěchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8807
24.12.25 20:40

U nas taky trefa. Uz dlouho si vsichni zaujate hrají a nic po nas nechtějí. Tedy krom stopování casu, držení pri jízdě a povolení k zapalování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.25 20:41

Ano trefila, jak synovi, tak manželovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.12.25 20:48

Trefili jsme se. Zaujalo všechno. A se vším se zalígrovala v pokoji a hraje si. Dnes protáhneme večerku. Ještě nás to čeká 2×. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
24.12.25 20:51

Já bych řekla, že jsem se taky trefila. Ale co mě hlavně dostalo, že manžel se fakt trefil pro mě. Já si dárek vybrala, ale pak mi chtěl udělat ještě překvápko a já se fakt děsně bala co to koupil, fakt jsem se hrozila protože na tohle máme úplně jiné myšlení. A on pochopil úplně přesně že mi ještě chybí na ruku nějaký krásný zlatý náramek :srdce: fakt jsem nechapala, že ho koupil a je fakt nádherný :mrgreen: Asi se musel překonat, protože je krásně lesklý a tenoučký, kdyby to bylo na něm tak je to tlustý řetěz :lol: a nebo lopata ke koním :lol: fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
24.12.25 20:57

Trefila/ trefili jsme se a sama jsem taky velmi spokojená.
Starší dcera si přála mixér na smoothe. Koupili jsme všem třem nějaké cestovní, nabíjecí. To byl letos asi top dárek. Playboy mikiny taky. To naše hvězdy skákaly a pistěly radostí.
Kluk měl oblíbená lego auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6680
24.12.25 21:06

Tak to zní úplně skvěle :dance: já jsem si něco vybírala - parfém, změnily se mi vůně, takže mě vzal do obchoďáku, zabavil syna a já jsem si šla vybírat. Což očividně není samozřejmost, protože tam přišla paní, chvíli se dívala, došel za ní chlápek s dítětem, ona ho poprosila ať se chvíli postará, ten nepříjemně bručel, proč má hlídat on. Zeptala se na něco prodavačky a pak za ním utíkala, nervózní a smutná, že na nějaký výběr nemá čas (to i řekla, že se musí jít postarat o dítě).

A musím říci, i po těch pár týdnech, učinila jsem skvělou volbu, voní nádherně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová