Jak jste se trefili s dárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.12.25 21:09

U nás blbý. Dcera si přála Dostihy a sázky, na její přání jsme to chvíli po rozdávání dárků rozbalili a zahráli si. Za mě super, miluju tu hru už od dětství. Ale děti se u toho totálně zhádaly. 🤦‍♀️ (Věk 14 a 12). Takže teď tichá domácnost. Ale oni by se asi zhádali u každé hry. Protože jsou poslední dobou nesnesitelní oba. Ať žije puberta.

Příspěvek upraven 24.12.25 v 21:10

• Citovat
  • Upravit
3159
24.12.25 21:10

Trefili a bylo to prostě skvělé - děti dostaly každý jeden hlavní dárek, který si nejvíc přáli, a pak drobnosti do počtu. Celý večer, tj. asi 3 hodiny od ježíška do večerky, si s tím vydržely hrát a prudily jen v mezích normy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
24.12.25 21:11

Všichni spokojení, všichni ze všeho unavení, někteří jeví příznaky chřipky, na zítra jsme vyhlásili obecný pyžamový a televizní den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
24.12.25 21:14
@Midaku píše: Více

Dostaly stopky, koně a Marlborky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8837
24.12.25 21:17

@teroonka skoro :mrgreen: skákací hru, brusle a mega sirky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6690
24.12.25 21:24
@Anonymní píše: Více

Se stane, ale pořád jsou to relativně malá děcka. U nás je ublizeny táta, takže já raději prohraju, abych ho nemusela poslouchat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.25 21:25
@Pe.M.1 píše: Více

Pyžamový den závidím… My všichni nemocní a hned brzo ráno jedeme na letiště a letíme do Česka. Odpočinek vidím až někdy zítra v pozdním odpoledni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
24.12.25 21:35

Holky neznáte někdo tyhle hodiny? dítě nadšený, ale ony nefungují a určitě je to dobře poskládaný, manžel tvrdí že ten strojek je rozbitý, po natažení prostě nejde Stavebnice hodin Modell Kids Clock
ted chodí a je neštastný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
24.12.25 21:39
@Temnástranasíly píše: Více

Jakej parfem sis vybrala? Ja se drzim furt klasiky, ale trocha inspirace neuskodi.

Jinak taky spokojenost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6690
24.12.25 21:43
@Kockazvysocan píše: Více

Vzala jsem tentokrát Dior Addict

Dříve jsem měla oblíbený třeba Chanel Noir, ocuchala jsem od nich vše, ale padalo to pak do divně těžkých tónů, snad se mi ta láska právě k Noir vrátí, byl úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
24.12.25 21:45

Tak u nás došlo na slzičky. Náš 12 letý dostal herní počítač, to věděl že dostane. Ale ještě dostal tablet a neomezená data. Vyhrála jsem tablet ve firemní soutěži. Takže si ho bude brát, když jedou k tátovi na víkend. Protože dcera má notebook a on ne. Když to rozbalil, nechápal co to je a pak začal strašně plakat. A dostal peřinu z peří, kterou chtěl. A tu si letěl povlíct do pokoje. :mrgreen:
Dcera dostala nový mobil a i když ji bylo před týdnem 15, chtěla svou poslední Barbie od Mattela. Tak ho dostala. Vánoce byly štědré a děti šťastné a my taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.12.25 21:48
@Anonymní píše: Více

Prosím, jaký konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.25 21:49
@Temnástranasíly píše: Více

Hele, ten čaj fakt zabral! :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.25 21:52
@ábécédé321 píše: Více

Z Teta drogerie, taková modrá krabička s kytkama - myslím je na tom heřmánek. Už se mi nechce vstávat, ale možná ráno napíšu.
Ale je možný, že mužskej hned po něm začal zpívat a odpadl kolem deváté, protože včera ponocoval.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.25 21:54

Samozřejmě zívat, ne zpívat! :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky