Jak jste se trefili s dárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.12.25 09:50
@maminecka6 píše: Více
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2181
25.12.25 10:19
@Anonymní píše: Více

Sorry, ale chováš se fakt jak di.lina 😠

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
25.12.25 10:20

Taky jsem se trefila, maly ma rad dinosaury a dostal takove to vejce co se rozbije a uvnitr jsou vykopavky - kosti ve slizu :mrgreen:, v sadre zalite kosti a v pisku kosti k tomu je krumpacek a pak se sestavi kostra dinosaura ktera rve, no maly nadseny furt se v tom hrabal, plus diamanty ve kterych byly nejake fosilie a trilobit, to se da znovu zahrabat a zas vykopavyt:) no maly nadseny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18047
25.12.25 10:29
@Mayaa007 píše: Více

tyjo, diamanty detem zatim nedavam :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34039
25.12.25 10:36

Co ti je po tom? A ještě píšeš jako anonym, tak se nestyď a ukaž kdo má tak blbý názory. Ale na to koule nemáš že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
25.12.25 11:01

Zavidis deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
25.12.25 11:11

U nás spokojenost, jedna holka už několik měsíců škemrala, že chce Netflix, tak jsem to zařídila a dostala vytisknutý obrázek červeného N s barevnými pruhy v pozadí, nešlo to moc dobře rozeznat a dlouho si lámala hlavičku, než na to přišla. Pak začala hystericky ječet nadšením. :lol: Teď kouká na korejskýho animáka.
Druhá chtěla do čokoládového muzea Lindtu, té jsem vytiskla obrázek několikametrové čokoládové fontány, co tam mají, s datem návštěvy. Div se nepočurala štěstím. :mrgreen:
Já dostala tašku a detektivku, co jsem chtěla. Muž čepici a a deník Einsteina s názvem Jsem magnetem na blázny, začetl se hned u stromečku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14670
25.12.25 11:22

U nás super, nejmladší šel několikrát nadšením do fistule :mrgreen: Dcera dostala sportovní vybavení (já si taky docela zasprintovala pro poslední kus tašky, kterou si vybrala :mrgreen: ), prostřední si přál stan nad postel a oblečení do školy, nejmladší ještě hračky - hlídková věž Tlapkové patroly, společně s bráchou dostal Lovce duchů, všechno se samozřejmě ještě večer muselo složit a zprovoznit, ale to k tomu patří a už jsem několik let náležitě vybavená zásobou baterií všech typů :D Já jsem od našich dostala nádhernou koženou peněženku, ta mi udělala asi největší radost. A letos poprvé nám ze svého našetřeného kapesného dala dárky nejstarší dcera, nakupovala v Rossmannu a myslím, že se ve všem trefila, bylo to fakt milé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24021
25.12.25 11:38
@Temnástranasíly píše: Více

Trefil… Křížovky, kvalitní čokoláda, ochucený vaječáky, ořechy - kešu, pistácie, akuzametač, alpakový fusky… 8) Zejména ceněny jsou křížovky, na kterých si obdarovaná osoba vytvořila během posledních let závislost a jak jsem se dozvěděl včera, už cca týden měla absťák, neboť zásoby od loňských vánoc došly… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24021
25.12.25 11:48
@Mayaa007 píše: Více

To by se líbilo i mně… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6695
25.12.25 12:05
@bse.pedro píše: Více

To je tvoje stálice :mrgreen: vím, že je bereš každý rok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.25 12:54
@Cuddy píše: Více

jako ze ji zavidim 6 deti? :mrgreen: mi staci ty moje :lol:

• Citovat
  • Upravit
8699
25.12.25 13:04

Bože, to fakt má někdo potřebu se až tak navážet do někoho, že má tolik dětí? 8o Fakt nechutné :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24021
25.12.25 13:16

No, letos byl málem problém… Zanedbal jsem předvánoční nákupy, nějak se mi furt nechtěloa a řešilo se víc věcí, do odzkoušené knihy jsem pro křížovky šel až někdy v listopadu a šok - skoro nic tam z křížovek nebylo, s bídou tak na dvě větší tašky… Naštěstí mě osvítil duch svatý, navštívil jsem knihokoutek v Albertu a tam jsem taky tak na jeden a půl tašky nasbíral, tak snad to vystačí… :think: :nevim: :nevim: :nevim: 8)
Z kčížovek koupených v knize mám opsaná PLUčka, tak asi zajdu začátkem příštího roku, až dostanou zboží, jestli bude něco „nového“, co už mi jiní před vánoci rozkradli a doplním, podaruju třeba k svátku, narozeninám, dni matek, VŘSR, za vysvědčení, apod… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
25.12.25 13:42

My jsme si nadělili největší dárek naši dovolenou v New Yorku. Dobre rano :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová