Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Sorry, ale chováš se fakt jak di.lina 😠
Taky jsem se trefila, maly ma rad dinosaury a dostal takove to vejce co se rozbije a uvnitr jsou vykopavky - kosti ve slizu
, v sadre zalite kosti a v pisku kosti k tomu je krumpacek a pak se sestavi kostra dinosaura ktera rve, no maly nadseny furt se v tom hrabal, plus diamanty ve kterych byly nejake fosilie a trilobit, to se da znovu zahrabat a zas vykopavyt:) no maly nadseny
Co ti je po tom? A ještě píšeš jako anonym, tak se nestyď a ukaž kdo má tak blbý názory. Ale na to koule nemáš že?
U nás spokojenost, jedna holka už několik měsíců škemrala, že chce Netflix, tak jsem to zařídila a dostala vytisknutý obrázek červeného N s barevnými pruhy v pozadí, nešlo to moc dobře rozeznat a dlouho si lámala hlavičku, než na to přišla. Pak začala hystericky ječet nadšením.
Teď kouká na korejskýho animáka.
Druhá chtěla do čokoládového muzea Lindtu, té jsem vytiskla obrázek několikametrové čokoládové fontány, co tam mají, s datem návštěvy. Div se nepočurala štěstím. ![]()
Já dostala tašku a detektivku, co jsem chtěla. Muž čepici a a deník Einsteina s názvem Jsem magnetem na blázny, začetl se hned u stromečku. ![]()
U nás super, nejmladší šel několikrát nadšením do fistule
Dcera dostala sportovní vybavení (já si taky docela zasprintovala pro poslední kus tašky, kterou si vybrala
), prostřední si přál stan nad postel a oblečení do školy, nejmladší ještě hračky - hlídková věž Tlapkové patroly, společně s bráchou dostal Lovce duchů, všechno se samozřejmě ještě večer muselo složit a zprovoznit, ale to k tomu patří a už jsem několik let náležitě vybavená zásobou baterií všech typů
Já jsem od našich dostala nádhernou koženou peněženku, ta mi udělala asi největší radost. A letos poprvé nám ze svého našetřeného kapesného dala dárky nejstarší dcera, nakupovala v Rossmannu a myslím, že se ve všem trefila, bylo to fakt milé ![]()
@Temnástranasíly píše: Více
Trefil… Křížovky, kvalitní čokoláda, ochucený vaječáky, ořechy - kešu, pistácie, akuzametač, alpakový fusky…
Zejména ceněny jsou křížovky, na kterých si obdarovaná osoba vytvořila během posledních let závislost a jak jsem se dozvěděl včera, už cca týden měla absťák, neboť zásoby od loňských vánoc došly…
![]()
@bse.pedro píše: Více
To je tvoje stálice
vím, že je bereš každý rok ![]()
Bože, to fakt má někdo potřebu se až tak navážet do někoho, že má tolik dětí?
Fakt nechutné ![]()
No, letos byl málem problém… Zanedbal jsem předvánoční nákupy, nějak se mi furt nechtěloa a řešilo se víc věcí, do odzkoušené knihy jsem pro křížovky šel až někdy v listopadu a šok - skoro nic tam z křížovek nebylo, s bídou tak na dvě větší tašky… Naštěstí mě osvítil duch svatý, navštívil jsem knihokoutek v Albertu a tam jsem taky tak na jeden a půl tašky nasbíral, tak snad to vystačí…
![]()
Z kčížovek koupených v knize mám opsaná PLUčka, tak asi zajdu začátkem příštího roku, až dostanou zboží, jestli bude něco „nového“, co už mi jiní před vánoci rozkradli a doplním, podaruju třeba k svátku, narozeninám, dni matek, VŘSR, za vysvědčení, apod…
![]()
My jsme si nadělili největší dárek naši dovolenou v New Yorku. Dobre rano ![]()