Jak jste spokojené se svojí bankou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak jste spokojené se svojí bankou
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat jakou máte banku a jak jste sní spokojené, potřebuji poradit, jelikož ta má nýnější mi moc nevyhovuje. Děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám Fio a ČSOB, oboje bez poplatků, bez problémů. Nemám důvod být nespokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Fio a jsem spokojená. Většina věcí jde zařídit z domu - povedlo se mi ztratit kartu. Na internet banking jsem ji zablokovala (můžeš si vybrat, zda trvale nebo dočasně), požádala o novou a fertig.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ČSOB, jsem spokojená, vše bez poplatků, pobočka na každém rohu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
FIO, Air Bank, Reiffeisen mám na soukromé peníze, KB na firemní (s ocobním bankéřem fakt maximálně vstřícní). Všude jsem spokojen, nejvíce mi asi vyhovuje AirBank.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Air Bank - v životě jsem neměla problém, na pobočce jsem byla přesně jednou, když jsem myslim zřizovala účet, všechno ostatní jde vyřídit bez problémů online
nemají ATM na každým rohu, ale dají se najít celkem v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Air Bank a Raiffeisen Bank a jsem spokojená. Víc mi vyhovuje Air Bank.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nutné zlo
Moc ne. Mám Spořitelnu spíš ze zvyku (od devadesátých let) a kvůli množství bankomatů. Jinak z nich nijak nadšený nejsem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Česká spořitelna - nikdy více, mám u nich i hypotéku a už se těším až mi skončí fixace. Půjdu jinam i za cenu vyššího úroku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit